Zeki Ağaçgözgü 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Merhabalar. Jimny'miz seyir halinde olmadığı zamanlarda sitemizdeki park yerinde Bize hizmet etmeyi bekliyor. Park yeri Antalya'mızın meşhur sıcak yaz günlerinin öğleden sonralarında tamamen güneşli oluyor. Jimny'mizi güneşten koruyabilmek için mevcut olanaklarla örtmek istedim. Evimizin deposunda kullanılmış güneşlikler vardı.Uygun olanlarını Jimny'mize göre biçip dikerek örtü yaptım. Hepimize mutlu olabildiğimiz seyirler diliyorum. 13 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce stoplar şahane olmuş , stpene de japon vurgusu var 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Valla bence güzel olmuş.. Arabalar üç günde leş gibi oluyor.. En kötüsü de asitli kuş pislikleri. verniği eritiyor resmen.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 saat önce Paylaş 15 saat önce 85 yaşında adamın ettiğine bak hele. Ben daha stop lambası değişcem Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Servet Aydın yazdı: stop lambası asit lazımsa getireyim 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: asit lazımsa getireyim Aud...? Çok güzel olmuş, elinize sağlık 1 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mükemmel Ben bugün 1 saat araba yıkadım pakladim,suan toza maruz kalıyor.Pazartesi ise kirli gidicem Yorum bağlantısı
Recommended Posts