İçeriğe Yönlendir

Jimny’ me Örtü Yaptım

Zeki Ağaçgözgü

Recommended Posts

Zeki Ağaçgözgü

Merhabalar.

Jimny'miz seyir halinde olmadığı zamanlarda sitemizdeki park yerinde Bize hizmet etmeyi bekliyor.

Park yeri Antalya'mızın meşhur sıcak yaz günlerinin öğleden sonralarında tamamen güneşli oluyor. Jimny'mizi güneşten koruyabilmek için mevcut olanaklarla örtmek istedim.

Evimizin deposunda kullanılmış güneşlikler vardı.Uygun olanlarını Jimny'mize göre biçip dikerek örtü yaptım. :)

Hepimize mutlu olabildiğimiz seyirler diliyorum.

IMG_20250705_114135.jpg

IMG_20250705_114205.jpg

• Beğen 19
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Valla bence güzel olmuş.. 

Arabalar üç günde leş gibi oluyor.. En kötüsü de asitli kuş pislikleri. verniği eritiyor resmen.. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

85 yaşında adamın ettiğine bak hele. Ben daha stop lambası değişcem

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
Çağlar Bayur yazdı:

asit lazımsa getireyim

Aud...?

Çok güzel olmuş, elinize sağlık

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Mükemmel 

Ben bugün 1 saat araba yıkadım pakladim,suan toza maruz kalıyor.Pazartesi ise kirli gidicem 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Hocam elinize sağlık 10 numara olmuş. 

Bende 100 cc motorsiklet aldım. Biraz bakıma ihtiyacı var bir kaç güne çıkar bakımdan. Arabayı da gidip ilçenin pazar yerine bırakıcam. Haftada bir gün pazar kurulacağı zaman çalışmış olur. Bu güneşlerde gölgeden gölgeye kaçırmak sinir bozucu oluyordu..

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Servet Aydın yazdı:

85 yaşında adamın ettiğine bak hele. Ben daha stop lambası değişcem

Daha yaşlısın dimi :kihkih:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tamer Topaç yazdı:

Yani. Biz 1600 yaşında yaptık bunları 85 te yapmak nedir yani demek istemiş.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN

Araç örtüleri boyaya zarar veriyor diye duymuştum. Örtü ile araç sacı arasında fırın gibi ısı birikimi olup verniğe zarar veriyormuş. Doğruluğu hakkında bilgim yok bilgisi olan varsa seviniriz.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
ALİ SEYKAN yazdı:

Araç örtüleri boyaya zarar veriyor diye duymuştum. Örtü ile araç sacı arasında fırın gibi ısı birikimi olup verniğe zarar veriyormuş. Doğruluğu hakkında bilgim yok bilgisi olan varsa seviniriz.

Örtünün kumaşına göre değişir.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
ALİ SEYKAN yazdı:

Örtü altında biriken toz,  rüzgar vs ile örtü kaportaya sürtündükçe zarar veriyor.. Bunu denemiştim doğru geldi bana. Tozlu arabayı kuru bezle silmek gibi düşünmeli. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Cem Işık yazdı:

Örtü altında biriken toz,  rüzgar vs ile örtü kaportaya sürtündükçe zarar veriyor.. Bunu denemiştim doğru geldi bana. Tozlu arabayı kuru bezle silmek gibi düşünmeli. 

Ben de aracım için çadır aldım ama içi pamuklu olmasına rağmen tamamen bu nedenle güvenip örtemiyorum. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Tamer Topaç yazdı:

İlkay Başaran yazdı:

Yani. Biz 1600 yaşında yaptık bunları 85 te yapmak nedir yani demek istemiş.

Yanyana geçin dövücem sizi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Zeki Ağaçgözgü
  • Yeni Oluştur...