Zeki Ağaçgözgü Cumartesi 10:24 Paylaş Cumartesi 10:24 Merhabalar. Jimny'miz seyir halinde olmadığı zamanlarda sitemizdeki park yerinde Bize hizmet etmeyi bekliyor. Park yeri Antalya'mızın meşhur sıcak yaz günlerinin öğleden sonralarında tamamen güneşli oluyor. Jimny'mizi güneşten koruyabilmek için mevcut olanaklarla örtmek istedim. Evimizin deposunda kullanılmış güneşlikler vardı.Uygun olanlarını Jimny'mize göre biçip dikerek örtü yaptım. Hepimize mutlu olabildiğimiz seyirler diliyorum. 16 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 10:37 Paylaş Cumartesi 10:37 stoplar şahane olmuş , stpene de japon vurgusu var 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 11:47 Paylaş Cumartesi 11:47 Valla bence güzel olmuş.. Arabalar üç günde leş gibi oluyor.. En kötüsü de asitli kuş pislikleri. verniği eritiyor resmen.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 13:45 Paylaş Cumartesi 13:45 85 yaşında adamın ettiğine bak hele. Ben daha stop lambası değişcem 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 13:56 Paylaş Cumartesi 13:56 Servet Aydın yazdı: stop lambası asit lazımsa getireyim 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Cumartesi 14:09 Paylaş Cumartesi 14:09 Çağlar Bayur yazdı: asit lazımsa getireyim Aud...? Çok güzel olmuş, elinize sağlık 1 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cumartesi 19:53 Paylaş Cumartesi 19:53 Mükemmel Ben bugün 1 saat araba yıkadım pakladim,suan toza maruz kalıyor.Pazartesi ise kirli gidicem 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Dün saat 07:56 Paylaş Dün saat 07:56 Hocam elinize sağlık 10 numara olmuş. Bende 100 cc motorsiklet aldım. Biraz bakıma ihtiyacı var bir kaç güne çıkar bakımdan. Arabayı da gidip ilçenin pazar yerine bırakıcam. Haftada bir gün pazar kurulacağı zaman çalışmış olur. Bu güneşlerde gölgeden gölgeye kaçırmak sinir bozucu oluyordu.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: 85 yaşında adamın ettiğine bak hele. Ben daha stop lambası değişcem Daha yaşlısın dimi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tamer Topaç yazdı: Daha yaşlısın dimi Yani. Biz 1600 yaşında yaptık bunları 85 te yapmak nedir yani demek istemiş. Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Araç örtüleri boyaya zarar veriyor diye duymuştum. Örtü ile araç sacı arasında fırın gibi ısı birikimi olup verniğe zarar veriyormuş. Doğruluğu hakkında bilgim yok bilgisi olan varsa seviniriz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce ALİ SEYKAN yazdı: Araç örtüleri boyaya zarar veriyor diye duymuştum. Örtü ile araç sacı arasında fırın gibi ısı birikimi olup verniğe zarar veriyormuş. Doğruluğu hakkında bilgim yok bilgisi olan varsa seviniriz. Örtünün kumaşına göre değişir. Yorum bağlantısı
Cem Işık 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce ALİ SEYKAN yazdı: Araç örtüleri boyaya zarar veriyor diye duymuştum. Örtü ile araç sacı arasında fırın gibi ısı birikimi olup verniğe zarar veriyormuş. Doğruluğu hakkında bilgim yok bilgisi olan varsa seviniriz. Örtü altında biriken toz, rüzgar vs ile örtü kaportaya sürtündükçe zarar veriyor.. Bunu denemiştim doğru geldi bana. Tozlu arabayı kuru bezle silmek gibi düşünmeli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts