Mertol Kip 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Her türlü fena patlamış. Ben eğer benim arabamın kartı ile başkasının arabasına binip gidebiliyorsam ohooooo https://www.instagram.com/reel/DL66U4BMMIp 3 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İstediğimiz arabadan başlayabiliyor muyuz 1 10 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Ya orada teslim alırken ilgilenmiyorlar ki? Açıksa bile alıp gidemez. Muhtemelen yanlış kart verdiler. Bir de merak ettiğim teslim alan plakasını bilmiyor mu? Plaka tescil edilince görülüyor olması lazım. Pek olası bir şey değil. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Milletteki şansa bak 1 günde 2 sıfır arabayı kullanmış oldu. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ya orada teslim alırken ilgilenmiyorlar ki? Açıksa bile alıp gidemez. Muhtemelen yanlış kart verdiler. Bir de merak ettiğim teslim alan plakasını bilmiyor mu? Plaka tescil edilince görülüyor olması lazım. Pek olası bir şey değil. Bilsen ne olacak, benim salaklar arabanın önune başka arkasına başka plaka takıp teslim etmişlerdi. Ertesi gün gelip değiştirdiler. Ne yapacaz, arabayı tavaf edip plaka kontrolü mü yapacağız? Gerçi ben camdaki ile ruhsattaki VIN numaraları tutuyormu diye bakmıştım ama o benim manyaklığım shdjdjdj 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 05:54 Paylaş Cumartesi 05:54 Yanlış arabayı açmışlar size. Normalde yetkilendiriyor başka arabayı süremezsiniz. Personel hata yapmış. uygulama ile plakayı eşleştirip açıyor. Sürmeniz olanaksız. başka birini de yetkilendirmişlerdir o adam gelmeden siz adamın arabayı alıp çıkmış olabilirsiniz. uygulamadan açıp kapatmak lazım tabi. bi de her yerini kontrol ettiğiniz arabanın plakasını da kontrol etmek lazım tabi. Süleyman Can yazdı: Tek sorun keşke bu olsa. Buyurunuz: Bunları abartıyorlar. her yer vızır vızır tesla dünyada. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ya orada teslim alırken ilgilenmiyorlar ki? Açıksa bile alıp gidemez. Muhtemelen yanlış kart verdiler. Bir de merak ettiğim teslim alan plakasını bilmiyor mu? Plaka tescil edilince görülüyor olması lazım. Pek olası bir şey değil. video çekmekten konsantre olamamış arkadaş muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Cumartesi 06:52 Paylaş Cumartesi 06:52 Bana çok mantıksız geldi çünkü yanlış şasi no ile uygulama da eşleşmez, kart ile alıp gidemezsin arabayı, uygulamadan aktif etmek gerekiyor. Ayrıca tüm tescil sürecinde plaka yazıyor, yanlış plakalı arabayı nasıl aldınız? Süleyman Can yazdı: Tek sorun keşke bu olsa. Buyurunuz: Tesla savunmak değil derdim ama, evde oturup internetten derlediklerini anlatan birine kulak vermezdim bu konuda. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Cumartesi 08:15 Paylaş Cumartesi 08:15 Selim Bilgin yazdı: Tesla savunmak değil derdim ama, evde oturup internetten derlediklerini anlatan birine kulak vermezdim bu konuda. Derleme yaparak sorunları video kayıtlarıyla ispatlıyor. Kimsenin her aracı alıp uzun süre kullanıp rapor hazırlamaya vakti yetmez. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Cumartesi 09:18 Paylaş Cumartesi 09:18 Süleyman Can yazdı: Tek sorun keşke bu olsa. Buyurunuz: Bu arkadaşı hala ciddiye alan var mı Yorum bağlantısı
Celal Aydın Cumartesi 09:26 Paylaş Cumartesi 09:26 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Bu arkadaşı hala ciddiye alan var mı Eskilerden Çok iyi inceleme yapardı, araç yorumları takdire şayan, birçok araç testi yapanlardan iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Cumartesi 09:31 Paylaş Cumartesi 09:31 Celal Aydın yazdı: Eskilerden Çok iyi inceleme yapardı, araç yorumları takdire şayan, birçok araç testi yapanlardan iyidir. Focus RS pert etmesiyle meşhurdur 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 10:19 Paylaş Cumartesi 10:19 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Focus RS pert etmesiyle meşhurdur heee bu o mu? viraja söyle gir diye anlatılıp öyle girmeyince çakan 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Cumartesi 11:52 Paylaş Cumartesi 11:52 Tesla alamayınca hiç böyle zenginimsi dertlerim de olmuyor. Fakirliğin gözünün yağına iki yumurta kıram da aç karnımı doyuram. 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 12:13 Paylaş Cumartesi 12:13 Arabaların internet aleminde konuşulan sorunlarını derleyip toplayan birileri olmalı. O birileri her arabayı 50 bin km test edemez zaten. Hele Türkiye’de arabasını gizliden tamire verip sorunlarını örtbas etmeye çalışan çoğunluk olduktan sonra bu arkadaşların yaptıkları kıymetlidir. kendisi reddit kullanıcı yorumlarını baz alıyor genelde. Çoğunluğun mutabık kaldığı sorunları söylüyor. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ Cumartesi 13:16 Paylaş Cumartesi 13:16 Aynısı Togg’da yaşansaydı CEO’sunu asalım diyenler biz zaten biliyorduk böyle olacağını diyenler çıkardı eminim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 15:31 Paylaş Cumartesi 15:31 Süleyman Can yazdı: Derleme yaparak sorunları video kayıtlarıyla ispatlıyor. Kimsenin her aracı alıp uzun süre kullanıp rapor hazırlamaya vakti yetmez. Adalet olmadan bişeyleri suçlamak o kadar kanıksanmış ki bu denilenler normal sanılıyor. ( video). Tesla çöp.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 16:20 Paylaş Cumartesi 16:20 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sorunları söylüyor. bir ytbr, firmalar onu ne kadar besler ise onları derleyip video çeker. gözler ile görülmüştür, otomotiv sektörü hiç bir dönemde bu kadar teknikten uzaklaşmamıştı 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 17:01 Paylaş Cumartesi 17:01 Çağlar Bayur yazdı: bir ytbr, firmalar onu ne kadar besler ise onları derleyip video çeker. gözler ile görülmüştür, otomotiv sektörü hiç bir dönemde bu kadar teknikten uzaklaşmamıştı evet. Ama bakıyorum. Adamın kötülemediği marka kalmamış. Hepsine giydirmiş. bence o kadar popüler değil. Arabanın incelemesinde saklama gözleri yeterli mi diye bakmıyor. O yüzden firmalar çok sallamıyor bunu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:36 Paylaş Cumartesi 18:36 Tansu Kalafatoğlu yazdı: . Hepsine giydirmiş. Tansu Kalafatoğlu yazdı: bence o kadar popüler değil. ikisini birlşetir, hiçbir firmadan buna papel gelmiyor sonucu çıkabilir mesela , bir de firmaların papel çıktığından haberi olmadan çıkan var o da ayrı komedi 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Cumartesi 20:47 Paylaş Cumartesi 20:47 Çağlar Bayur yazdı: bir ytbr, firmalar onu ne kadar besler ise onları derleyip video çeker. gözler ile görülmüştür, otomotiv sektörü hiç bir dönemde bu kadar teknikten uzaklaşmamıştı Aslında aynı senin gibi düşünüyor. https://x.com/andmcetin/status/1939825984984719503 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Cumartesi 21:30 Paylaş Cumartesi 21:30 Çeçenistan başkanının arabasını üstüne silah taktırdı diye kapatmışlar araba şu anda kullanılamıyomuş yani adam istese dünyadaki bütün Tesla arabalırını bir tuşa basıp devre dışı bırakacak böyle birşey almak ne kadar mantıklı bilemedim 2 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge Cumartesi 21:39 Paylaş Cumartesi 21:39 Tam bir saçmalık 🤬 kaputu açan vidalarına bakan müstakbel sahip neden cam önündeki VIN ı teyit etmez ki? Neyse 26 Temmuzda teslimatta dikkat edeceğimiz bir tecrübe oldu 😎 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 21:42 Paylaş Cumartesi 21:42 Süleyman Can yazdı: Aslında aynı senin gibi düşünüyor. https://x.com/andmcetin/status/1939825984984719503 işte o yüzden buna hiç bir firma sponsor olmaz Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cumartesi 22:07 Paylaş Cumartesi 22:07 ne dertler ne dersler var allahım. esirge bizi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts