İçeriğe Yönlendir

Tesla Teslimat Saçmalığı

Mertol Kip

Recommended Posts

Selçuk Bakış

İstediğimiz arabadan başlayabiliyor muyuz :crazy:

• Beğen 1
  • Mutlu 10
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Ya orada teslim alırken ilgilenmiyorlar ki? Açıksa bile alıp gidemez. Muhtemelen yanlış kart verdiler. Bir de merak ettiğim teslim alan plakasını bilmiyor mu? Plaka tescil edilince görülüyor olması lazım. Pek olası bir şey değil. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Milletteki şansa bak 1 günde 2 sıfır arabayı kullanmış oldu.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Tek sorun keşke bu olsa. Buyurunuz: 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Ya orada teslim alırken ilgilenmiyorlar ki? Açıksa bile alıp gidemez. Muhtemelen yanlış kart verdiler. Bir de merak ettiğim teslim alan plakasını bilmiyor mu? Plaka tescil edilince görülüyor olması lazım. Pek olası bir şey değil. 

Bilsen ne olacak, benim salaklar arabanın önune başka arkasına başka plaka takıp teslim etmişlerdi. Ertesi gün gelip değiştirdiler. Ne yapacaz, arabayı tavaf edip plaka kontrolü mü yapacağız? Gerçi ben camdaki ile ruhsattaki VIN numaraları tutuyormu diye bakmıştım ama o benim manyaklığım :) shdjdjdj

Screenshot_20250711_222948_Chrome.png

• Mutlu 10
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Yanlış arabayı açmışlar size. Normalde yetkilendiriyor başka arabayı süremezsiniz. Personel hata yapmış. uygulama ile plakayı eşleştirip açıyor. Sürmeniz olanaksız. başka birini de yetkilendirmişlerdir o adam gelmeden siz adamın arabayı alıp çıkmış olabilirsiniz. uygulamadan açıp kapatmak lazım tabi. bi de her yerini kontrol ettiğiniz arabanın plakasını da kontrol etmek lazım tabi. 

Süleyman Can yazdı:

Bunları abartıyorlar. her yer vızır vızır tesla dünyada. 

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

video çekmekten konsantre olamamış arkadaş muhtemelen. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Bana çok mantıksız geldi çünkü yanlış şasi no ile uygulama da eşleşmez, kart ile alıp gidemezsin arabayı, uygulamadan aktif etmek gerekiyor. Ayrıca tüm tescil sürecinde plaka yazıyor, yanlış plakalı arabayı nasıl aldınız?

Süleyman Can yazdı:

Tesla savunmak değil derdim ama, evde oturup internetten derlediklerini anlatan birine kulak vermezdim bu konuda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can
Selim Bilgin yazdı:

Tesla savunmak değil derdim ama, evde oturup internetten derlediklerini anlatan birine kulak vermezdim bu konuda.

Derleme yaparak sorunları video kayıtlarıyla ispatlıyor. Kimsenin her aracı alıp uzun süre kullanıp rapor hazırlamaya vakti yetmez. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz
Süleyman Can yazdı:

Bu arkadaşı hala ciddiye alan var mı :) 

Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Mehmet Muhip Yılmaz yazdı:

Bu arkadaşı hala ciddiye alan var mı :) 

Eskilerden

Çok iyi inceleme yapardı, araç yorumları takdire şayan, birçok araç testi yapanlardan iyidir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz
Celal Aydın yazdı:

Eskilerden

Çok iyi inceleme yapardı, araç yorumları takdire şayan, birçok araç testi yapanlardan iyidir.

Focus RS pert etmesiyle meşhurdur :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Muhip Yılmaz yazdı:

Focus RS pert etmesiyle meşhurdur :D 

heee bu o mu? viraja söyle gir diye anlatılıp öyle girmeyince çakan

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Tesla alamayınca hiç böyle zenginimsi dertlerim de olmuyor.

Fakirliğin gözünün yağına iki yumurta kıram da aç karnımı doyuram. 

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Arabaların internet aleminde konuşulan sorunlarını derleyip toplayan birileri olmalı. O birileri her arabayı 50 bin km test edemez zaten. Hele Türkiye’de arabasını gizliden tamire verip sorunlarını örtbas etmeye çalışan çoğunluk olduktan sonra bu arkadaşların yaptıkları kıymetlidir. 

kendisi reddit kullanıcı yorumlarını baz alıyor genelde. Çoğunluğun mutabık kaldığı sorunları söylüyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ

Aynısı Togg’da yaşansaydı CEO’sunu asalım diyenler biz zaten biliyorduk böyle olacağını diyenler çıkardı eminim

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Süleyman Can yazdı:

Derleme yaparak sorunları video kayıtlarıyla ispatlıyor. Kimsenin her aracı alıp uzun süre kullanıp rapor hazırlamaya vakti yetmez. 

Adalet olmadan bişeyleri suçlamak o kadar kanıksanmış ki bu denilenler normal sanılıyor. ( video). 

Tesla çöp..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

sorunları söylüyor. 

bir ytbr, firmalar onu ne kadar besler ise onları derleyip video çeker. gözler ile görülmüştür, otomotiv sektörü hiç bir dönemde bu kadar teknikten uzaklaşmamıştı

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

bir ytbr, firmalar onu ne kadar besler ise onları derleyip video çeker. gözler ile görülmüştür, otomotiv sektörü hiç bir dönemde bu kadar teknikten uzaklaşmamıştı

evet. Ama bakıyorum. Adamın kötülemediği marka kalmamış. Hepsine giydirmiş. 

bence o kadar popüler değil. Arabanın incelemesinde saklama gözleri yeterli mi diye bakmıyor. O yüzden firmalar çok sallamıyor bunu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

. Hepsine giydirmiş. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bence o kadar popüler değil.

ikisini birlşetir, hiçbir firmadan buna papel gelmiyor sonucu çıkabilir mesela , bir de firmaların papel çıktığından haberi olmadan çıkan var o da ayrı komedi

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Çeçenistan başkanının arabasını üstüne silah taktırdı diye kapatmışlar araba şu anda kullanılamıyomuş yani adam istese dünyadaki bütün Tesla arabalırını bir tuşa basıp devre dışı bırakacak  böyle birşey almak ne kadar mantıklı bilemedim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Tam bir saçmalık 🤬 kaputu açan vidalarına bakan müstakbel sahip neden cam önündeki VIN ı teyit etmez ki? Neyse 26 Temmuzda teslimatta dikkat edeceğimiz bir tecrübe oldu 😎

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...