Batuhan Çotur Pazartesi 16:32 Paylaş Pazartesi 16:32 Merhabalar iyi forumlar herkese, 2005 1.4 tdci fiesta aracım. Klima açtığım zaman ortalama 15 saniyede bir kaputtan çıt sesi geliyor, ayrıca klima soğutma yapmıyor. Çıt sesi geldiği anlarda araç anlık gaz kesiyor gibi oluyor, park halinde çalışırken ve klima açıkken çıt sesi geldiğinde rölanti anlık olarak düşüp yükseliyor. Forumda okuduğum kadarıyla gazın eksik olmasından kaynaklı olabilir yazılmış en son 2022de klima gazı dolduruldu, 2023 yılında komple sıfırdan motor yapıldı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 16:49 Paylaş Pazartesi 16:49 klima gazı yeniden vakumlanacak ve yeni basılacak, bu arada kaçak varsa tespit te edilir. gaz basıncı düşük olduğu için kompresör devreye giriyor ve çıkıyor Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç Pazartesi 20:05 Paylaş Pazartesi 20:05 Çıt sesi kompresörün kavraması anında gelir normal. Sürekli devreye girip çıkıyor gaz kontrol ettirin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 14:55 Paylaş Salı 14:55 Batuhan Çotur yazdı: Merhabalar iyi forumlar herkese, 2005 1.4 tdci fiesta aracım. Klima açtığım zaman ortalama 15 saniyede bir kaputtan çıt sesi geliyor, ayrıca klima soğutma yapmıyor. Çıt sesi geldiği anlarda araç anlık gaz kesiyor gibi oluyor, park halinde çalışırken ve klima açıkken çıt sesi geldiğinde rölanti anlık olarak düşüp yükseliyor. Forumda okuduğum kadarıyla gazın eksik olmasından kaynaklı olabilir yazılmış en son 2022de klima gazı dolduruldu, 2023 yılında komple sıfırdan motor yapıldı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Bu durumu biliyorum, benim Hyundai i10 dada vardı. Eğer fan kademe 1 de ise, ( arabada 4 kademe fan vardı) klima kompresörü 10 saniye çalışıp kapanırdı. Ayak gazdan çekincede devreye girerdi. Bu durum sürüş kalitesini bozardı. Devamlı kompresörün çalışması için kademe iki fan açmak gerekirdi. İşte o zaman kompresör bir kere devreye kapanmazdı. Bence siz önce bu konuda bilgi verin. Bu şekilde çalıştığında fan kademesi 1 demi oluyor. Belki bazı araçlarda kademe daha yüksek ayarda devamlı kompresör devreye giriyor olabilir. Yorum bağlantısı
Batuhan Çotur Salı 19:22 Yazar Paylaş Salı 19:22 Ali Darbaz yazdı: Bu durumu biliyorum, benim Hyundai i10 dada vardı. Eğer fan kademe 1 de ise, ( arabada 4 kademe fan vardı) klima kompresörü 10 saniye çalışıp kapanırdı. Ayak gazdan çekincede devreye girerdi. Bu durum sürüş kalitesini bozardı. Devamlı kompresörün çalışması için kademe iki fan açmak gerekirdi. İşte o zaman kompresör bir kere devreye kapanmazdı. Bence siz önce bu konuda bilgi verin. Bu şekilde çalıştığında fan kademesi 1 demi oluyor. Belki bazı araçlarda kademe daha yüksek ayarda devamlı kompresör devreye giriyor olabilir. Butun kademelerde ayni problem oluyor, ve yazmayi unutmusum sanki her klima menfezinden farkli derecelerde hava ufluyor gibi hissettim ben. Ayagim gazda sabit iken cit sesi geldiginde devir anlik olarak dusup tekrar yukseliyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 19:38 Paylaş Salı 19:38 Batuhan Çotur yazdı: Butun kademelerde ayni problem oluyor, ve yazmayi unutmusum sanki her klima menfezinden farkli derecelerde hava ufluyor gibi hissettim ben. Ayagim gazda sabit iken cit sesi geldiginde devir anlik olarak dusup tekrar yukseliyor Klima gazın düşükse yaparmış. Yorum bağlantısı
Recommended Posts