Oğulcan Akıncıoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Merhabalar, Hızlı bir karar ile Jeep ile vedalaştık. Leon sonrası biraz yumuşatılmış benzer hissiyatlara sahip formentor radarımdaydı.Temmuz başında kavuştuk. 1.5 Mhev tsi Vzline versiyonu, 2025 ile 2024 arasında donanım farkı var o nedenle 2025’e yöneldim. 2024 ile 2025 farkları kısaca kör nokta, 360 kamera, travel assist gibi donanımlar. DCC, Sennheiser ve adaptif matrix farlar sürüşe keyif katıyor. 190 mikron ppf ve seramik uygulamalarını uzun yol öncesi fırsat bulup yaptırdım. 1700 km civarına geldik, kitapçığı okuyup rodaja dikkat ettim, rodajı bitirdik. Gelsin fotoğraflar, 10 saat önce tarihinde Oğulcan Akıncıoğlu tarafından düzenlendi İmla 13 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayalimdeki araçlardan bir tanesi. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin🧿🧿 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çok yakışıklı bir araç. Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bir an Lamborghini urus zannettim. Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Maşallah. Çok güzel. Güle güle kullan kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çok beğendiğim bi araba ve renk efsane Hayırlı olsun,güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Rengi de kendisi de çok güzel maşallah. Gülerek kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Murat Ersel Çevik yazdı: Hayırlı olsun. 🧿 Hybrid mi? Mild hybrid, 48V. Plug in değil. Plug in olarak ,Supreme pakette 204 ps, Vzline pakette ise 272 ps versiyonları var. İyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim. 8 saat önce tarihinde Oğulcan Akıncıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun Oğulcan maşallah 🧿 kazasız cezasız kullanın. Son zamanların dış görüntüsü en güzel olan araç. İç ve detaylı fotoğraflar da bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Nefis Guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla olsun Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tipini çok sevdiğim bir araç. Renk de güzelmiş. Kazasız, belasız, cezasız, güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts