Burak Yildirim 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Arabayı koyduğumuz yerde kediler var üstüne çıkıp çiziyorlar, bende ppf kaplatmayı düşünüyorum kaput ve tavana. Hangi markayı önerirsiniz ? Birde birkaç yerde gördüm bu ppf kaplamayı özel şampuanla falan yıkamak gerekiyormuş ben benzinlikte yıkarım birde onlamı uğraşacaz acaba sıkıntı çıkarır mı ? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Burak Yildirim yazdı: Arabayı koyduğumuz yerde kediler var üstüne çıkıp çiziyorlar, bende ppf kaplatmayı düşünüyorum kaput ve tavana. Hangi markayı önerirsiniz ? Birde birkaç yerde gördüm bu ppf kaplamayı özel şampuanla falan yıkamak gerekiyormuş ben benzinlikte yıkarım birde onlamı uğraşacaz acaba sıkıntı çıkarır mı ? Llumar, 3M, Orafol vb markalar iyi markalardır. Özel şampuan dediğimiz de cilalı araç yıkama şampuanıdır. Markası Sonax, Meguiars vb olabilir. Sadece ppf üzerine yüksek tazyikli su sıkmayın. 14 saat önce tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce stek de iyidir, bir tık pahalıdır ama çok kalitelidir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts