İçeriğe Yönlendir

195 55 16 Yazlık Pabuç Önerisi

Deniz Kom

Recommended Posts

Deniz Kom

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir kızaklamasından şikayetçi olduğum 3. sezonunda olan GY Eaglesport 2 lastiklerimde bugünkü hafif yağmurda kamyonun altından kaçınca kendileriyle vedalaşmaya karar verdim. Zaten önümüzdeki 2 ay içerisinde ilave 6000 km yol planım var, lastiklerime zerre güvenim yok. Bugün lastiklerle vedalaşıp hemen yerine yenisini almak istiyorum. Şu ana kadar kullanıp da memnun kaldığım tek yazlık lastik Falken Eco Run olmuştu. Tozlu, taşlı yollarda hızlı aşınmayacak, memleketin sıcak asfaltlarında beni üzmeyecek bir lastik önerisi istiyorum. Continental Eco contact ve Bridgestone blizzak 6 var alternatiflerim arasında. Güzergahımda Nexen bayii var ancak hızlı aşınma yorumları görüp, GY lastiklerimde yaşadıklarımı yaşamaktan korktum. 

Selametle :) 

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)

Lastikçilerde bazen stok fazlası 2-3 yıl önceki üretim markalı lastiklerde bulunabiliyor... Ben mesela eagle sport felan alayım diye lastikçiye gittim daha cazip fiyata elinde 2022 mi 2023 mü neydi michelin primacy 4+ lastik aldım uzun yolda kullanıyorum memnunum. Lastikçilerede bazen bakmak gerekiyor.

tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Şu anda turanza 6 içi takım olarak 16000 TL ve 3 taksit diyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Lastikte 6 taksit peşin fiyatına alabildiğin yerler var. Bence bir kaç yer daha ara. 6 taksit lassa revora 11000 tl aldım 2 ay evvel

Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Ali Darbaz yazdı:

Lastikte 6 taksit peşin fiyatına alabildiğin yerler var. Bence bir kaç yer daha ara. 6 taksit lassa revora 11000 tl aldım 2 ay evvel

Şimdi bayiyi aradım, peşine 3, takımı 19200 dedi Turanza için. Lassa ile sağlam bir kayma deneyiminden sonra korkar oldum, hiç girmedim o topa bir daha. 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Deniz Kom yazdı:

Tozlu, taşlı yollarda hızlı aşınmayacak, memleketin sıcak asfaltlarında beni üzmeyecek bir lastik önerisi istiyorum.

Goodyear EG Performance 2

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Deniz Kom yazdı:

Şimdi bayiyi aradım, peşine 3, takımı 19200 dedi Turanza için. Lassa ile sağlam bir kayma deneyiminden sonra korkar oldum, hiç girmedim o topa bir daha. 

turanza t001 ile şu an arabam yol tutmuyor. 52000 km oldu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Ali Darbaz yazdı:

turanza t001 ile şu an arabam yol tutmuyor. 52000 km oldu. 

MAşallah diyelim :)  ben de Goodyear ile 30000 km de bu sene aynı mevzuyu yaşıyorum. Araba sürekli kayıyor, rampa yukarı patinaja yelteniyor. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren

Good Year Eagle sport 2 kullanıyorum.

Çok memnunum özellikle ıslak zeminde daha etkili.

Sizinki neden sıkıntılı anlamadım açıkcası.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Deniz Kom yazdı:

MAşallah diyelim :)  ben de Goodyear ile 30000 km de bu sene aynı mevzuyu yaşıyorum. Araba sürekli kayıyor, rampa yukarı patinaja yelteniyor. 

Hocam eksik bilgi verdim kusura bakmayın benim kış lastiklerim de var. Kilomete'nin %30'u kışlık lastiklerle yapıldı.

Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Mehmet Dagdeviren yazdı:

Good Year Eagle sport 2 kullanıyorum.

Çok memnunum özellikle ıslak zeminde daha etkili.

Sizinki neden sıkıntılı anlamadım açıkcası.

Ben bu konuda aldğım bayi ile de görüştüm, abi çok aşınmış lastiklerin bu sezon at dediler. İyi de 30000 de lastik mi gider dedim. Sonra araştırdım, çok da uzun yola gelmeyen lastiklermiş bunlar. İnternette yurtdışında da hızlı aşınma şikayetleri varmış. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Blizzak kışlık değil mi? Bende Bridgestone önerecektim Clio da kullanıyorum aynı ebat. Nexen takibimde idi ama olumsuz yorumlar çok okumaya başladım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Sefer

Eco Contac 6 sakın almayın kimse beğenmiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)

Continental Premium Contact 5

Nokian powerproof kullanıyorum son 6 yıldır 

Memnunum tavsiye ederim. 

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Metin Akbal yazdı:

Blizzak kışlık değil mi? Bende Bridgestone önerecektim Clio da kullanıyorum aynı ebat. Nexen takibimde idi ama olumsuz yorumlar çok okumaya başladım.

HAklısınız, Turanza yerine hep blizzak deyip durdum bugün lastikçilere sorduğumda onlar da düzeltip durdular beni :D

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Yazın ıslak zemin daha kaygan oluyor dikkatli sürmek lazım. Yerde biriken teressubat, tozlar vs yağmur ilk ıslatmada yol tutuşunu çok azaltıyor burada önemli olan lastik ama en iyi lastiğinde performansı süper olması zor.

Kışın ıslak yol, sağanak yağışta olsa kayma daha az çünkü yağmur fırtına yolu sürekli temiz tutuyor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Metin Uzunoğlu
  • Yeni Oluştur...