Murat Ersel Çevik 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 2023 model 13 binde Honda Forza 250NSSA. İstanbul içi 3.2 Uzun yol 3.5-3.8 yakıt sarfiyatı var. Akıllı çantalı. Ben bir de Carplay li ön arka kayıtlı kamerası ve lastik basınç sensörü olan cihaz taktım. Kör nokta uyarı sistemi var. Arka kamerayı navigasyon kullanmıyorsam orta dikiz ayna gibi kullanıyorum. Çok verimli. 16 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Güle güle kullanın abi, maşallah pek güzel 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Nefis Güzel günlerde, sağlık, mutluluk ve keyifle.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Rahatlığı bağımlılık yapan cinsten. Arkadaşınkini 20 25 km kullandım al şunu dedim kafam karışacak şimdi. Bu arada model 2023 olmasın? 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce bu nasıl 2013. sıfır gibi hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce yakıyor maşallah benim sele bunun 1/4ü kadar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu nasıl 2013. sıfır gibi hayırlı olsun Çünkü değil. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Kazasız belasız abi. İlkay Başaran yazdı: Rahatlığı bağımlılık yapan cinsten. Arkadaşınkini 20 25 km kullandım al şunu dedim kafam karışacak şimdi. Bu arada model 2023 olmasın? Komşuda var, direğe kadar sürdüm geldim, satıyormuş vereyim sana dedi. imkanım olsa 2.motor olarak bir scooter alırdım. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Güzel günlerde kullanın, Allah kaza bela ceza ve yatırma göstermesin 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Rahatlığı bağımlılık yapan cinsten. Arkadaşınkini 20 25 km kullandım al şunu dedim kafam karışacak şimdi. Bu arada model 2023 olmasın? 2023 nasıl okuyorsun. Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu nasıl 2013. sıfır gibi hayırlı olsun Uydurmayın 2013 falan nereden çıktı 2023. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Pek senin gibi gelmedi abi bana Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Güle güle ve dikkatli kullanın hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fotolardan görünen Motosiklet Sanki senin değil gibi abi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ooo aramıza hoşgeldin abi, kırmızısı da pek güzel Kaan Elektronik'te elektrikli katlanır yan aynalar var. yakışıyor bakmanı tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın, Onun sayesinse arabanın yüzüne bakmıyorum Bodrum un çekilmez trafiğinde ilaç gibi, dikkat etmeden 3.9 litre yakıyorum . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Maşallah komutanım.. çok güzelmiş bu.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts