Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emin Önal yazdı: imkanım olsa 2.motor olarak bir scooter alırdım. Bir gün herkes Skuterci olacak. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Bir gün herkes Skuterci olacak. Tadına bakmak istemiyor değilim hani :P Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Bir gün herkes Skuterci olacak. ben is te mem Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Emin Önal yazdı: Tadına bakmak istemiyor değilim hani :P Ben çok memnunum. Tavsiye ederim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben is te mem Sana da tavsiye etmem. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Maşallah ne kadar da fazla özellikleri var Güle güle kullanılsın. Bende 3 gün önce bi skuter aldım 50lik 1 gün sürdüm sonra iade ettim. Bizim buralarda skutercilik zor işmiş Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 48 dakika önce Yazar Paylaş 48 dakika önce Fatih Evcin yazdı: Maşallah ne kadar da fazla özellikleri var Güle güle kullanılsın. Bende 3 gün önce bi skuter aldım 50lik 1 gün sürdüm sonra iade ettim. Bizim buralarda skutercilik zor işmiş 50 lik zayıf kalır. 14"jant 125cc en iyi şehir aracı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts