İçeriğe Yönlendir

Bu da Benim Bebeğim

Murat Ersel Çevik

Recommended Posts

Çağrı Alaf
Emin Önal yazdı:

imkanım olsa 2.motor olarak bir scooter alırdım.

Bir gün herkes Skuterci olacak. :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Çağrı Alaf yazdı:

Tadına bakmak istemiyor değilim hani :P

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağrı Alaf yazdı:

ben is te mem :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Emin Önal yazdı:

Tadına bakmak istemiyor değilim hani :P

Ben çok memnunum. Tavsiye ederim.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ben is te mem :) 

Sana da tavsiye etmem.

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Maşallah ne kadar da fazla özellikleri var :) Güle güle kullanılsın.

Bende 3 gün önce bi skuter aldım 50lik 1 gün sürdüm sonra iade ettim. Bizim buralarda skutercilik zor işmiş :) 

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Fatih Evcin yazdı:

Maşallah ne kadar da fazla özellikleri var :) Güle güle kullanılsın.

Bende 3 gün önce bi skuter aldım 50lik 1 gün sürdüm sonra iade ettim. Bizim buralarda skutercilik zor işmiş :) 

50 lik zayıf kalır. 14"jant 125cc en iyi şehir aracı.

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Çok güzel maşallah tekeri düz bassın kırmızı nadir görüyorum genelde mavi ve gri dolaşımda.3 ay önce bakınırken fiyatı çok gelip hondanın da burnundan kıl ardırmayan taksit yok tavrı yüzünden gidip arora 250 cc aldıran bir motordur forza :moto:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Erkam Elma yazdı:

Çok güzel maşallah tekeri düz bassın kırmızı nadir görüyorum genelde mavi ve gri dolaşımda.3 ay önce bakınırken fiyatı çok gelip hondanın da burnundan kıl ardırmayan taksit yok tavrı yüzünden gidip arora 250 cc aldıran bir motordur forza :moto:

Şimdi taksit yapıyor 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ebrar Tüfek yazdı:

o konuda bende ayrı konu açacaktım ama bilgili abilerimiz varken sorayım, 7 amper standart 50 lik scooter aküsü var benim motorda, koruma demirlerine ayrıyetten led lamba takmak istiyorum karanlıkta kullanmam gerekiyor bazen, üstündeki far kısada bi halta yaramaz uzunu açınca karşıdakini kör ediyor, düzgün ayarlanacak şekilde sarı veya beyaz led far taksam dinamo ve akü sıkıntı yaşatır mı ? motor çin malı kuba bahsettiğim ışıklar şunlar gibi, bide ceza vs durumu nedir ? 

F96F8634-91D6-4F5C-8E2E-97E5F615EA30.jpeg.36387beb720ab984858ca514c87d278f.jpeg

Bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin komutanım :) 

geçen bunlarla ilgili yasak haberi vardı. motorlar için geçerliydi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bizim komşu da sıfır Yamaha X-Max almış akşam ailecek kapıştık biraz :) Motor çok zevkli, ama çok dikkatli kullanmak gerek..

Hayırlı olsun abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Hayırlı olsun kardeşim. ALLAH her türlü kazadan felaketten musibetten korusun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın. :nazar:

Çağrı Alaf yazdı:

:onder2:

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ooo Honda hayat onda, hayırlı olsun kazasız cezasız, sana sıra geliyor mu? 🛵

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)
Ebrar Tüfek yazdı:

o konuda bende ayrı konu açacaktım ama bilgili abilerimiz varken sorayım, 7 amper standart 50 lik scooter aküsü var benim motorda, koruma demirlerine ayrıyetten led lamba takmak istiyorum karanlıkta kullanmam gerekiyor bazen, üstündeki far kısada bi halta yaramaz uzunu açınca karşıdakini kör ediyor, düzgün ayarlanacak şekilde sarı veya beyaz led far taksam dinamo ve akü sıkıntı yaşatır mı ? motor çin malı kuba bahsettiğim ışıklar şunlar gibi, bide ceza vs durumu nedir ? 

Araçlarda ruhsata işli olmayan her türlü ışık veya yazı cezaya tabidir.  2918 sayili karayollari trafik kanunu madde 64

https://www.trafik.gov.tr/kurumlar/trafik.gov.tr/03-Mevzuat/2025-yili-trafik-ceza-rehberi.pdf

64/1-b-5 Yönetmelikte belirlenen esaslara aykırı ışık takmak ve kullanmak 993 TL. 20 ceza puanı. 

veya 

26/3 Araçların dışında bulundurulması zorunlu işaretlerden başka, araçlara; izin    993 TL 5 ceza puanı
alınmaksızın veya aracın tescil kayıtlarına işletilmeksizin reklam, yazı, işaret,
resim, şekil, sembol, ilan, flama, bayrak ve benzerlerini takmak, yazmak, sesli ve
ışıklı donanımları bulundurmak,

ama kendi yorumunu da katıp 26/6 dan yazarsa 138 bin TL. 

Yönetmelikte belirtilen araçlarda; ışıklı ve
sesli uyarı işaretlerinin takılacağı yerlerin dışında bulundurulması ve
kullanılması,

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Ebrar Tüfek yazdı:

Öncelikle çok teşekkür ederim. Koruma demiri, top case ruhsata işlenmezse sıkıntı yaratabiliyor polis. Ayrıca sis farı kesinlikle yasak orjinal de yoksa.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Adem Kazıl
  • Yeni Oluştur...