Çağrı Alaf 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emin Önal yazdı: imkanım olsa 2.motor olarak bir scooter alırdım. Bir gün herkes Skuterci olacak. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Bir gün herkes Skuterci olacak. Tadına bakmak istemiyor değilim hani :P Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Bir gün herkes Skuterci olacak. ben is te mem Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Emin Önal yazdı: Tadına bakmak istemiyor değilim hani :P Ben çok memnunum. Tavsiye ederim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben is te mem Sana da tavsiye etmem. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Maşallah ne kadar da fazla özellikleri var Güle güle kullanılsın. Bende 3 gün önce bi skuter aldım 50lik 1 gün sürdüm sonra iade ettim. Bizim buralarda skutercilik zor işmiş Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fatih Evcin yazdı: Maşallah ne kadar da fazla özellikleri var Güle güle kullanılsın. Bende 3 gün önce bi skuter aldım 50lik 1 gün sürdüm sonra iade ettim. Bizim buralarda skutercilik zor işmiş 50 lik zayıf kalır. 14"jant 125cc en iyi şehir aracı. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Hayırlı olsun Abi. Kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts