İçeriğe Yönlendir

2024 Opel Corsa-e Teknik Özellikleri 

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mertol Kip
İlkay Başaran yazdı:

7.5 ti 0 100 ü. Ankaradan balıkesire gelmiştik yolda hiç geçen olmadı 2 depo benzin gitti tabi tek şerit yollar. İlk kasaydı 1.8 rsi tek kapı. Faz1 clio. Ali abi bilmez :d

Benim o dönemki kız arkadaşıma itelemişlerdi bi tane. Daha doğrusu babasına bu iyidir kızına al falan deyip kakalamışlar. Alet ağlıyordu resmen. aksgdkjhags

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mertol Kip yazdı:

Pili de geliştirir yan destekleyicilerini de. O kapı açıldı ve ışığı gördüler. Gerisi gelir.

hadi bakalım, tutanmı var yapsınlarda görelim....

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Volvonun 2.0 16v motoruna geçti sonra ama asıl renonun en gğzel makşnası bence 2.0 16v f7r di  172 hp clio rs de kullanılan makina.

Mertol Kip yazdı:

Benim o dönemki kız arkadaşıma itelemişlerdi bi tane. Daha doğrusu babasına bu iyidir kızına al falan deyip kakalamışlar. Alet ağlıyordu resmen. aksgdkjhags

Neden ağlıyordu?

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
İlkay Başaran yazdı:

Neden ağlıyordu?

Sene 91-92 falan. öğrenciyiz, ehliyet almış kızın ilk arabası, 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

7.5 ti 0 100 ü. Ankaradan balıkesire gelmiştik yolda hiç geçen olmadı 2 depo benzin gitti tabi tek şerit yollar. İlk kasaydı 1.8 rsi tek kapı. Faz1 clio. Ali abi bilmez :d

Mertol abinin dediği gibi r19 da da kullandılar aynı motoru 1.8 8v ama çok iyi devirlenen bir motordu. O motoru 2.0 8v de megan1 de ve laguna 1 de de kullandılar ve megan1 scenic

biz o zamanlar imprezacıydık kardeş :kihkih: ışıktan ışığa yakıt ibre inerdi, faz1 ne, trifazeydi mübarek, bastınmı öne kolunu uzatamazdın, hey gidi benzinin ucuz olduğu zamanlardı, yaşlandık be arkadaş :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Gti sınıfını fransızların domine ettiği yıllar vay be ne güzel aletler vardı. 205 1.9 16v gtiler 206 gtiler 306 s16 lar megan rsler clio rsler citroen saxo ve xsaralar

405 sri ydi sanırım mertol abi sen bilirsin şaka makinası

Mertol Kip yazdı:

Sene 91-92 falan. öğrenciyiz, ehliyet almış kızın ilk arabası, 

Birinci viteste öndekine patlamalar...

Ali Cihangiroğlu yazdı:

biz o zamanlar imprezacıydık kardeş :kihkih: ışıktan ışığa yakıt ibre inerdi, faz1 ne, trifazeydi mübarek, bastınmı öne kolunu uzatamazdın, hey gidi benzinin ucuz olduğu zamanlardı, yaşlandık be arkadaş :D

1.6 100 psliktir o impreza. :D

lancia delta integralin üzerine araba tanımam

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

90-91 de ne imprezzası len R11 flash görenin gözleri parlıyordu aksjdlakjhs

Bende 93 te 88 model sierra cossie vardı. Çok yakıyor diye satıp 1.8 TD sini almıştım. Ocağıma incir ağacı dikecekti. 

İlkay Başaran yazdı:

Gti sınıfını fransızların domine ettiği yıllar vay be ne güzel aletler vardı. 205 1.9 16v gtiler 206 gtiler 306 s16 lar megan rsler clio rsler citroen saxo ve xsaralar

Megane, 206 falan sonra yaw. 

İlkay Başaran yazdı:

Bne de öğrenciydim bende de metal tamponlu 315 vardı o zamanlar. O öndeki ben oluyorum. :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mertol Kip yazdı:

90-91 de ne imprezzası len R11 flash görenin gözleri parlıyordu aksjdlakjhs

Bende 93 te 88 model sierra cossie vardı. Çok yakıyor diye satıp 1.8 TD sini almıştım. Ocağıma incir ağacı dikecekti. 

Megane, 206 falan sonra yaw. 

Annemlerin sitede diplomat emekli bir amcada 406 3.0 v6 var. Petrol yeşili lpg falan yok. Garibim 2500 devrin üzerini gördü mü acaba hiç

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

İlkay Başaran yazdı:

Ahaha bak bu doğru. HF integrale kraldır. Tipo 20v Sedici si olanlar HF ye bindiğini sanırdı. Gerçi karoser aynıydı ama yürüyen motor falan tipoda patates tabi. Bir ara 2.4 motorlu tipo gördüydüm o fenaydı bak. 

İlkay Başaran yazdı:

Annemlerin sitede diplomat emekli bir amcada 406 3.0 v6 var. Petrol yeşili lpg falan yok. Garibim 2500 devrin üzerini gördü mü acaba hiç

406 işlerine Selçuk bakıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mertol Kip yazdı:

Ahaha bak bu doğru. HF integrale kraldır. Tipo 20v Sedici si olanlar HF ye bindiğini sanırdı. Gerçi karoser aynıydı ama yürüyen motor falan tipoda patates tabi. Bir ara 2.4 motorlu tipo gördüydüm o fenaydı bak. 

0 2.4 motoru brezilyada marealara takıyorlar abi şuan.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mertol Kip yazdı:

metal tamponlu 315 vardı o zamanlar.

saman koltuk ?

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

saman koltuk ?

Akp daha kurulmadan işte

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mertol Kip yazdı:

R11 flash görenin gözleri parlıyordu :)

Aaa onu unuttum bak, Flash S, arkadaşın arabaydı, uçuyorduk valla, Peliyköyün orada havalandıydık, sen bilin İlkay, kavşağı geçince yarma var hani, saldınmı İskele mahallesi, mekan değişiyorduk az daha :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Cihangiroğlu yazdı:

dediğime geliyoruz

Dediğin hiçbir şeye gelen yok bilakis geçip gidiliyor. Senin arabanın toplam mekanik ömründen daha uzun ömre sahip batarya ve yürütme sistemi ile savaş yersiz. 

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

1.6 100 psliktir o impreza. :D

Ooo fena İntegrale dedinmi bende oo yeea derim, deneyimleyemedik tabii ama olsun...

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Aaa onu unuttum bak, Flash S, arkadaşın arabaydı, uçuyorduk valla, Peliyköyün orada havalandıydık, sen bilin İlkay, kavşağı geçince yarma var hani, saldınmı İskele mahallesi, mekan değişiyorduk az daha :D

90 hp 900 kg araba olunca evet. Flaş iyiydi ya bizde lacivert s vardı. 5 kollu jant

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

saman koltuk ?

o zamanlar tıfıldık benzin koyup gazlıyordum anca. Hayallerin 2002 ti olup 3.15 ile yetindiğimiz zamanlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Dediğin hiçbir şeye gelen yok bilakis geçip gidiliyor. Senin arabanın toplam mekanik ömründen daha uzun ömre sahip batarya ve yürütme sistemi ile savaş yersiz. 

sana öyle geliyor, dediklerime gelemezsin şuan yaşanıyor zaten, sayı az oradan kurtarıyorsunuz sadece, trafikte yok gibisiniz halen, hem o dediklerinin hepsi daha kısa ömürlü, yürütme sistemi dişli kısmı tamam, gerisi planlı çöker, kesin konuşma bence :)

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

o inişte son hız denemeyen var mıdır yaw?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

90 hp 900 kg araba olunca evet. Flaş iyiydi ya bizde lacivert s vardı. 5 kollu jant

fren yok direk uçuş mod :pilot:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Senin bana dediğin; cerraha ameliyat yapmayı bilmiyon demek. Senin veya sizlerin yeni öğrendiği bataryalı sistemleri 93 yılından beri yapıyorum. Hele ki Göktürk hoca benden de çok çok ileride. Ha şu andan bilgi vereyim; çok ilkel nimh pilim 260k 13 yılda %85 kapasitede. Sen daha neyin planından bahsediyorsun? 

Evdeki blendır mı sandın planlı eksitme yapılsın

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Araba duayeni bir ufaklık bırakalım şuraya. Adam araba hastası güzel birşey görmesin sokakta ya da trafikte çıldırıyor.

IMG-20250906-WA0026.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Senin bana dediğin; cerraha ameliyat yapmayı bilmiyon demek. Senin veya sizlerin yeni öğrendiği bataryalı sistemleri 93 yılından beri yapıyorum. Hele ki Göktürk hoca benden de çok çok ileride. Ha şu andan bilgi vereyim; çok ilkel nimh pilim 260k 13 yılda %85 kapasitede. Sen daha neyin planından bahsediyorsun? 

Evdeki blendır mı sandın planlı eksitme yapılsın

Estağfurullah ta sorunda o zaten, evdeki blender değil, araba bu! parayı oradan vuracaklar adamlar, boşa demiyorum aypon gibi bu pilli arabalar, daha çok başımızı ağrıtacaklar, sen pil olarak bakma olaya, daha çoook su götürecek bu iş...

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

AVvXsEg1RXc5t3V3QsGSJZxjCZyrVcQL5WSoT64UlD1MZvTjEy3ZMm36SV6mu_oF00W4kUAY5B55KtUsl4MoleS6tn1Yg2hxsFIrhWdnGerucDovSmvjk-pS7sP4tav7vJ6mDk_S2Wnl8ootst5S5oJej7otkANAhjgNyQzXhCzMAsJiegnehakesYdCwAaXeAgu=w548-h303

Ben bunda öğrendim araba kullanmayı. 61 model Opel Kapitan. Koldan 3 ileri vites. 2600 motor bloktan egzantrik, sıralı 6 silindir. Rahmetli babamın gözbebeğiydi. 

Ali Cihangiroğlu yazdı:

sorunda o zaten, evdeki blender değil, araba bu, parayı oradan vuracaklar adamlar, boşa demiyorum aypon gibi bu pilli arabalar, daha çok başımızı ağrıtacaklar, sen pil olarak bakma olaya...

ne olarak bakalım Ali?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mertol Kip yazdı:

AVvXsEg1RXc5t3V3QsGSJZxjCZyrVcQL5WSoT64UlD1MZvTjEy3ZMm36SV6mu_oF00W4kUAY5B55KtUsl4MoleS6tn1Yg2hxsFIrhWdnGerucDovSmvjk-pS7sP4tav7vJ6mDk_S2Wnl8ootst5S5oJej7otkANAhjgNyQzXhCzMAsJiegnehakesYdCwAaXeAgu=w548-h303

Ben bunda öğrendim araba kullanmayı. 61 model Opel Kapitan. Koldan 3 ileri vites. 2600 motor bloktan egzantrik, sıralı 6 silindir. Rahmetli babamın gözbebeğiydi. 

ne olarak bakalım Ali?

Babamda record vardı tek kapı 2.6 sıralı 6. Muhtemelen aynı motordur abi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...