Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Ben bunda öğrendim araba kullanmayı. 61 model Opel Kapitan. Koldan 3 ileri vites. 2600 motor bloktan egzantrik, sıralı 6 silindir. Rahmetli babamın gözbebeğiydi. ne olarak bakalım Ali? yazılım olarak bak yeter, esas zopa burada gizli... bende bunda öğrendim ilk araç ikinci araç, reonun sağındakide güzeldi bee, ülen bir tank kaldıydı, onada bindimde süremedik arkadaş... hey gidi hey, mekan Gemlik, Askeri Hara, arazi uygundu bas devam buda Kıbrıstaki Okul servisimiz, temsili resim 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ben çocukken ailemizin ilk arabası audi dkw idi 1956 model. 3 silindir 2 zamanlı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ben çocukken ailemizin ilk arabası audi dkw idi 1956 model. 3 silindir 2 zamanlı Ooo esas antikacı senmişsinde haberimiz yokmuş, Zimzona laf etme bari bizimkide R12 idi (Oyak) Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ben çocukken ailemizin ilk arabası audi dkw idi 1956 model. 3 silindir 2 zamanlı Motor freni yokmuş değil mi onlarda ,gazdan çekince boşa salan , bisiklet gibi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Evren Erakçora yazdı: Motor freni yokmuş değil mi onlarda ,gazdan çekince boşa salan , bisiklet gibi. Normal şanzıman vardı 3 ileri falandır sanırım ben 4 yaşındayken satmıştı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Estağfurullah ta sorunda o zaten, evdeki blender değil, araba bu! parayı oradan vuracaklar adamlar, boşa demiyorum aypon gibi bu pilli arabalar, daha çok başımızı ağrıtacaklar, sen pil olarak bakma olaya, daha çoook su götürecek bu iş... Yav de get la. Tesla 2008'den beri yolda hangi bağımlılık hangi eskime bozulma çökme. Valla Ali kusura bakma ama çoook yanlış düşünüyorsun. Haber kaynağın neyse değiştir. Düz dünyacılarla filan takılıyorsan gitme çay içmeye filan 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Benim bildiğim bunlarda yağ pompası yok, 2 zamanlı ,yağ benzin karıştırıp kullanılıyor, motorun yokuş aşağı devri yükselecek ama gaza basmadığın için iyi yağlamayacak ,buna tedbir olarak sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ben çocukken ailemizin ilk arabası audi dkw idi 1956 model. 3 silindir 2 zamanlı travmanın kaynağına indiğimiz iyi oldu 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Yav de get la. Tesla 2008'den beri yolda hangi bağımlılık hangi eskime bozulma çökme. Valla Ali kusura bakma ama çoook yanlış düşünüyorsun. Haber kaynağın neyse değiştir. Düz dünyacılarla filan takılıyorsan gitme çay içmeye filan takılmam ben kimseyle herşeyin zamanı var, daha zamanı değil o kadar, bu işler böyle be Servet, neyse şimdilik sıkıntı yok, şarja devam... çayı bırakmam ama, ısrar etme 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bundan 8 sene önce E38 7 serisi 2500 tdi motor modelden alıp üstüne 1.3 75 beygir 5 ileri manual veya hyundai h100 kamyonetn 2,4 dizel motor şanzımanını swaplamayı düşünüyordum. Param yoktu ama. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bundan 8 sene önce E38 7 serisi 2500 tdi motor modelden alıp üstüne 1.3 75 beygir 5 ileri manual veya hyundai h100 kamyonetn 2,4 dizel motor şanzımanını swaplamayı düşünüyordum. Param yoktu ama. yasal olmayan şeyleri tavsiye niteliğinde yazmamalı kaportacı arkadaş hapiste yattı o yüzden Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: takılmam ben kimseyle herşeyin zamanı var, daha zamanı değil o kadar, bu işler böyle be Servet, neyse şimdilik sıkıntı yok, şarja devam... çayı bırakmam ama, ısrar etme Yahu 20 yıl geçmiş, hadi onu geç 100yıldır pilşi araç var sen daha neyin zamanı diyorsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts