Fikri Keleş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sen niye beğenmedin 208'i. Düşündüğüm olabilirmi. Bir çok kullanıcı 1.4 hdi ile egs şanzımanın olabilecek en kötü kombin olduğunu söylüyor. Benzinli gibi devir çeviren motora göre yapılmış yarı otomatik robotu dizelde tırt çalışıyor. Bu yüzden egs6 yada auto6r diye bilinen hidrolik modele gectiler . Biniyorum,ets etg anlamam ben. Az yakıyor,ise gidip geliyorum o kadar 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fikri Keleş yazdı: Biniyorum,ets etg anlamam ben. Az yakıyor,ise gidip geliyorum o kadar satılık 208 yazınca arabayı beğenmediğini düşündüm. Egs 5 yarı otomatik şanzımanın ismi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: satılık 208 yazınca arabayı beğenmediğini düşündüm. Egs 5 yarı otomatik şanzımanın ismi. Biz nikah kıymıyoruz, satıyorsak sevmediğimiz anlamına gelmez. Audim mesela çok güzel bir arabaydı ama görevini tamamlamıştı. Qashqai de öyle. Mesela bugün ikisi de güneşteydi ve tek araçlık gölge vardı. Ben Qashqaiyi aldım gölgeye 1 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Biz nikah kıymıyoruz, satıyorsak sevmediğimiz anlamına gelmez. Audim mesela çok güzel bir arabaydı ama görevini tamamlamıştı. Qashqai de öyle. Mesela bugün ikisi de güneşteydi ve tek araçlık gölge vardı. Ben Qashqaiyi aldım gölgeye Biz kıydığımızı da boşuyoz ajhgdkjhasa 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Biz kıydığımızı da boşuyoz ajhgdkjhasa Bana da öğretsenize onu 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ali bir konuda varsa. Beklenen sonuç. 😂 Hangi Ali-ler 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bana da öğretsenize onu Yemezler Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: satılık 208 yazınca arabayı beğenmediğini düşündüm. Egs 5 yarı otomatik şanzımanın ismi. ETG5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Bana da öğretsenize onu narkoz var alırsan? Yorum bağlantısı
Recommended Posts