Ali Gök Pazartesi 12:10 Paylaş Pazartesi 12:10 Mehmet Ozyurek yazdı: Olsun, psikolojisi çok iyi. Yolculuk sonunda, benzinle gitseydim 900 lira yakacaktım. bununla 280 lira yaktım demek insanı mutlu ediyor. Mertol aynı cümleyi, 900 lira yakacakken 100 lira yaktım olarak kuruyor. Bu kapitalist sisteme bir başkaldırıdır Sadece yakıt değil tabi, Yağı eksildi mi acaba dur yola çıkmadan bakayım, şu rampada çok zorlamayım hararet yükselmesin. Ulen aldığımız yakıt kötü galiba araba az çekmeye başladı, Şu istasyon kötü burdan almayım, bu istasyonun yakıtında su varmış, geçen haberlerde gördüm. Haydaa durup dururken bu neden tekledi şimdi.. Dur bi ara gaz vereyim düzelecek mi. Allah allah motoru kapattım bu fan neden durmuyor. Ne zaman duracak. Bobini bujisi, oksijen sensörleri. Yok mafı temizle, egr'yi iptal ettir. Biraz kilometre yapılmışsa, enjektörleri revizyon yaptır. Vs vs vs.. Yok bunlar tamam ama 10 sene içinde belli olur durumları . çoğu 1-2 yaşında daha elektrikli arabaların bu arada hakakten öğle sıcağında pozantı rampalarını vurunca arabayı hiçmi kulağı duymuyor elektirikli olunca ? Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 12:18 Paylaş Pazartesi 12:18 Bu elektrikli fobisi patolojik hal almaya başladı. Arkadaşlar madem ötesini anlayamadınız, bunu bir yakıt gibi düşünün. Nasıl ki benzinli araba var dizel araba var, LPG lisi var, bu da elektrikli. Benzinli arabanızı daha az yaksın diye dizelle değiştirmiyorsanız elektrikli ile de değiştirmezsiniz. Bunun tartışılır bir tarafı yok. Araba değiştirme zamanınız gelmeden size araba değiştirmenizi dikte eden yok ki? Araba değiştirme zamanı herkes için farklıdır. Kimi her sene değiştirir kimisi 10 yılda bir. Parayı ben vermiyorsam kimin ne zaman değiştireceğine de tercihlerine de karışmam. Tansu erken davranmış. Araba bir yatırım aracı değildir. Günlük hayatınızda kullandığınız her şey ama her şey sarf malzemesidir. Yatırım araçları bellidir. Arabaya yatırım aracı olarak bakarsanız yürümeye başlayın. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 17:42 Paylaş Pazartesi 17:42 Ali Gök yazdı: tamam ama 10 sene içinde belli olur durumları . çoğu 1-2 yaşında daha elektrikli arabaların bu arada hakakten öğle sıcağında pozantı rampalarını vurunca arabayı hiçmi kulağı duymuyor elektirikli olunca ? Pilli barbilerin en iyi tarafı arıza yapacaksa hemen yapar. Zibilyon parça yok. Öyle bi kaç yıl sonra beklemez. Pozantı çıkıyorsun hava oldu mu 45. Pilli ile mümkün olduğu kadar hızlı çıkılır. Motorların karakteri düşük deviri sevmezler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 17:57 Yazar Paylaş Pazartesi 17:57 Servet Aydın yazdı: Pilli barbilerin en iyi tarafı arıza yapacaksa hemen yapar. Zibilyon parça yok. Öyle bi kaç yıl sonra beklemez. Pozantı çıkıyorsun hava oldu mu 45. Pilli ile mümkün olduğu kadar hızlı çıkılır. Motorların karakteri düşük deviri sevmezler. Mini pilli Corolla cross u olan nasıl çıksın ? 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts