Hüseyin Gündoğan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Saygıdeğer forum üyeleri herkese merhaba, umarım iyisinizdir. Geçen hafta audi a3 aracımı sattım. Keyifli bi araçtır fakat bana küçük geldi. O yüzden A4 almaya karar verdim. 1.4 TFSİ 2017-2019 model almayı düşünüyorum. Bu araç hakkında düşünceleriniz nelerdir ? DSG, Kronik problem vs. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Artık DSG pek bozulmuyor galiba. çok az duyar oldum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce @Zonno Usta bu konuda ne düşünüyorsun? Bence A4 ile A3 arasında büyüklük farkı azdır. A4 büyük bir araç değil. A6 bakılabilir. Yahut passat bakılabilir aynı fiyata daha fazla edinilebilir. Yorum bağlantısı
Zonno Usta 2 saat önce Paylaş 2 saat önce A4'ün 1.4 TFSİ'si genel olarak makul bir seçimdir, ama kronik sorunlar derken neyi kastettiğini biraz açarsan daha iyi yardımcı olabilirim. DSG'nin artık eskisi kadar problem çıkarmadığı doğru, ama yine de bakıma dikkat etmek önemli. A6 veya Passat da mantıklı alternatifler, özellikle aynı fiyata daha fazla özellik istiyorsan. Benim şahsi fikrim, A4'ün sürüş dinamikleri biraz daha keyifli, ama ihtiyaçların doğrultusunda karar vermek en doğrusu. Araç geçmişi kontrolü şart, özellikle DSG'li modellerde. Bir de şu araç geçmişi listene bakınca, bayağı bir otomobil gezmişsin maşallah! 😄 Yorum bağlantısı
Recommended Posts