Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tarih durumunu netleştirelim. Sobalar yanmadan toplanalım. Yerimiz malum yer. Mustafa’nın bağ evi. Katılım serbest, harcamalara katılım mecburidir. Gelecek olanlar her türlü fikri beyan edebilir. Sonuçta Mustafa ne derse o olur 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sobaların hala yanmayacağı bir yerde olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sobalar hiç sönmediki Abi siz ne taraftan yazıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Benim arabaya binersin abi. Açarız kaloriferi için ferah olsun şarjın bitmez 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Abi siz ne taraftan yazıyorsunuz? neresi lazım universal studios 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tam olarak hangi tarihte planlıyorsunuz? Hayır gelemeyecem de, ona göre bahane üretelim. Eşimiz salmadı demek istemiyoruz. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim arabaya binersin abi. Açarız kaloriferi için ferah olsun şarjın bitmez Be nde uzun inişlerde açarım artık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: Tam olarak hangi tarihte planlıyorsunuz? Hayır gelemeyecem de, ona göre bahane üretelim. Eşimiz salmadı demek istemiyoruz. Aslında sizin pistlerden birinde yapılsa ne güzel olurdu. Hızlanma turları filan atardık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Aslında sizin pistlerden birinde yapılsa ne güzel olurdu. Hızlanma turları filan atardık. Bana geniş bir helikopter pisti yeter.. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Top tüfeng olmasın 🫣 Uyarsa inşallah, gelirim . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Adnan Çakır yazdı: Top tüfeng olmasın 🫣 Uyarsa inşallah, gelirim . Köpekler olsun.. Motorsiklet de gelsin. turlarız 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Aslında sizin pistlerden birinde yapılsa ne güzel olurdu. Hızlanma turları filan atardık. Imsık var boş diyorlar. Şansımızı mı denesek? Eskişehir de aslında kapalı şu an 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emre Şimşek yazdı: Imsık var boş diyorlar. Şansımızı mı denesek? Eskişehir de aslında kapalı şu an Uzun bir pist ise olabilir. Bizim araç yavaş olduğu için 2 iş günü anca 100ü bulur. Pilli arabalar içinde belki geleceğe dönüş sekansı ayarlanabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Hiit pamp var mı sende Baktım Google dan. Isı pompası demek istedin galiba. Evet var Hocam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Uzun yol yapmak için bağane. Konum nedir. Kış çamur lastiği lazımmı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Uzun yol yapmak için bağane. Konum nedir. Kış çamur lastiği lazımmı. Konum palaşılır.. Eskişehir merkez say.. Kış çamur lastiği istemez. Asfalttan çıkmayacağız Yorum bağlantısı
Recommended Posts