Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tarih durumunu netleştirelim. Sobalar yanmadan toplanalım. Yerimiz malum yer. Mustafa’nın bağ evi. Katılım serbest, harcamalara katılım mecburidir. Gelecek olanlar her türlü fikri beyan edebilir. Sonuçta Mustafa ne derse o olur 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Sobaların hala yanmayacağı bir yerde olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sobalar hiç sönmediki Abi siz ne taraftan yazıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Benim arabaya binersin abi. Açarız kaloriferi için ferah olsun şarjın bitmez 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Abi siz ne taraftan yazıyorsunuz? neresi lazım universal studios 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tam olarak hangi tarihte planlıyorsunuz? Hayır gelemeyecem de, ona göre bahane üretelim. Eşimiz salmadı demek istemiyoruz. 1 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim arabaya binersin abi. Açarız kaloriferi için ferah olsun şarjın bitmez Be nde uzun inişlerde açarım artık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Emre Şimşek yazdı: Tam olarak hangi tarihte planlıyorsunuz? Hayır gelemeyecem de, ona göre bahane üretelim. Eşimiz salmadı demek istemiyoruz. Aslında sizin pistlerden birinde yapılsa ne güzel olurdu. Hızlanma turları filan atardık. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Aslında sizin pistlerden birinde yapılsa ne güzel olurdu. Hızlanma turları filan atardık. Bana geniş bir helikopter pisti yeter.. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Top tüfeng olmasın 🫣 Uyarsa inşallah, gelirim . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Adnan Çakır yazdı: Top tüfeng olmasın 🫣 Uyarsa inşallah, gelirim . Köpekler olsun.. Motorsiklet de gelsin. turlarız 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Aslında sizin pistlerden birinde yapılsa ne güzel olurdu. Hızlanma turları filan atardık. Imsık var boş diyorlar. Şansımızı mı denesek? Eskişehir de aslında kapalı şu an 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Emre Şimşek yazdı: Imsık var boş diyorlar. Şansımızı mı denesek? Eskişehir de aslında kapalı şu an Uzun bir pist ise olabilir. Bizim araç yavaş olduğu için 2 iş günü anca 100ü bulur. Pilli arabalar içinde belki geleceğe dönüş sekansı ayarlanabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Hiit pamp var mı sende Baktım Google dan. Isı pompası demek istedin galiba. Evet var Hocam. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Uzun yol yapmak için bağane. Konum nedir. Kış çamur lastiği lazımmı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Uzun yol yapmak için bağane. Konum nedir. Kış çamur lastiği lazımmı. Konum palaşılır.. Eskişehir merkez say.. Kış çamur lastiği istemez. Asfalttan çıkmayacağız Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Uzun yol yapmak için bağane. Konum nedir. Kış çamur lastiği lazımmı. Eskişehir merkez 750 rakımdan 1300 rakıma çıkacaksın dağ yolundan Görelim bakalım motor suyu kaç dereceyi görüyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Gülmez yazdı: Eskişehir merkez 750 rakımdan 1300 rakıma çıkacaksın dağ yolundan Görelim bakalım motor suyu kaç dereceyi görüyor O bir şey değil ya sıcaklığı artıyor motor suyu soğur. Motor suyu sıcaklığı açılan Termostat sayesinde 90’a kadar düşer. Bunu yapmasında maksat aşırı ısınan yağ soğutmak Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) 1 sene oldu mu ya gideli ? Mustafa bizi mi özlemiş Bu sefer beni tek gönderme @Adnan Çakır *Geçen sene Sakarya'dan Eskişehir'e kadar yağmurda gitmiştim, çok eğlenceliydi Not : Yine pazar günü olsun. Ne olsa günü birlik gidip geliyoruz. 1 saat önce tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Uzun yol için bu ikisini alıp birini gider diğerini gelirken depoya atacam Çok met ediyorlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Bu güne kadar sadece focusta sadece usta yönlendirmesiyle bir defa katkı kullandım. Hiç bir faydasını görmeyip firmayı aradım. Bizim fayda iddiamız yok dedi. Bundan sonra hiç bir aracımda hiç bir katkı kullanmadım. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu güne kadar sadece focusta sadece usta yönlendirmesiyle bir defa katkı kullandım. Hiç bir faydasını görmeyip firmayı aradım. Bizim fayda iddiamız yok dedi. Bundan sonra hiç bir aracımda hiç bir katkı kullanmadım. Şu enjektör temizleyicisi için BMW’de hayat kurtarıyor diyorlar. Subap temizleyicisi ise dört kullanımda oldukça başarılı sonuç elde ettiğini birkaç YouTube videosunda seyrettim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu güne kadar sadece focusta sadece usta yönlendirmesiyle bir defa katkı kullandım. Hiç bir faydasını görmeyip firmayı aradım. Bizim fayda iddiamız yok dedi. Bundan sonra hiç bir aracımda hiç bir katkı kullanmadım. fayda değil, faydasızlığı engelliyor diyorlar 3.haftası ise ben gelemem maalesef toplantı 2. hafta oldu diyelim. 3. hafta başka program var. hem oraya hem eskişehire gitmem ciddi sıkıntı olur gibi geliyor bana Yorum bağlantısı
Recommended Posts