Oğuzkan Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Gülmez yazdı: benim 308 ile birlikte gideriz olmadı Egea yı yormayalım Tarih belli olsun da gidişi ayarlarız abi, konuşuruz Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Emin Önal yazdı: 7 Eylül'e ne dersiniz ? Konuya anket eklenebilir belki tarih kararlaştırmada. Ağalara etkisi olur mu bilemem ama Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Emin Önal yazdı: Toplantı konusunu da yağ muhabbetine mi bağladık 7 Eylül'e ne dersiniz ? Ayın 7 si bana uyar. O gün duman konseri vardı ama neyse, zaten bilet almamıştım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Alanda cigara içilirse duman konseri olur. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Gelirsem bu kanepe benim. Biraz uzanmak gerekebilir. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ben Afyondayım. Eskişehir toplantısına tarihe göre katılmayı çok isterim. Forumdaki ağırtaşlarla tanışmak heyecanlı olacak 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Gelirsem bu kanepe benim. Biraz uzanmak gerekebilir. Başkan görürse motorunda yağ bırakmaz. @Fatih Keskin 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ersen Tapan yazdı: Başkan görürse motorunda yağ bırakmaz. @Fatih Keskin Gelene kadar biter zaten . Bagaja el atsın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emin Önal yazdı: 1 sene oldu mu ya gideli ? Mustafa bizi mi özlemiş hem de nasıl. en çok da uyumanızı özledim Emin Önal yazdı: 7 Eylül'e ne dersiniz ? 7 eylül de ben antalya semalarında olucam büyük ihtimal. 14 eylül her türlü uyar. Mehmet Ozyurek yazdı: Tarih durumunu netleştirelim. Sobalar yanmadan toplanalım. Yerimiz malum yer. Mustafa’nın bağ evi. Katılım serbest, harcamalara katılım mecburidir. Gelecek olanlar her türlü fikri beyan edebilir. Sonuçta Mustafa ne derse o olur abi öyle diyon da. akşam olunca soba yanıyor ki her daim şartlarımı sıralıyorum; öhm koltuklar ücrete tabiidir. uyumak, otel ücretine tabii tutulur. her türlü havai fişek, fişek ve benzeri ateşleyici ürünler serbest. (3-5 kutu fişek alıp gelin. tüfek var) köpekleri sevmek ücretsiz. traktör safarisi yapmak isteyenler mazotunu getirsin @Fatih Keskin sen 10 kilo al gel en çok sen biniyon. çaylar şirketten. 3 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 7 Eylül'de bende Kaş tarafında olurum büyük ihtimalle. Tarih netleşsin de uyarsa katılırım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce vesile ile eskişehirde konakllama için yer tavsiyesi alayım, yatak wc olsun kafi kıvamında. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: vesile ile eskişehirde konakllama için yer tavsiyesi alayım, yatak wc olsun kafi kıvamında. Ormanda arabanın içi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: vesile ile eskişehirde konakllama için yer tavsiyesi alayım, yatak wc olsun kafi kıvamında. Çok sosyetik oldun sen 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bana 13-14 haftası veya 27-28 uyar diğer haftalar yurt dışın da olacağım kanepe kırmızı çizgim video yu izlersen anlarsın kullandığım fişek türünü 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çok sosyetik oldun sen tekirdağ a haber salayımmı @Emin Önala da soralım 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: Bana 13-14 haftası veya 27-28 uyar diğer haftalar yurt dışın da olacağım kanepe kırmızı çizgim video yu izlersen anlarsın kullandığım fişek türünü Fişeği kanepede mi attın abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Fişeği kanepede mi attın abi çatı açılıyor gizli taret var ordan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Soba başında eskiden avcılık hikayeleri çok meşhurmuş diyorlar. Hiç denk gelmedim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Fişekler evden tavana doğru atılıyorsa getireyim? Bizde adet öyle Yorum bağlantısı
Recommended Posts