Oğuzkan Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Gülmez yazdı: benim 308 ile birlikte gideriz olmadı Egea yı yormayalım Tarih belli olsun da gidişi ayarlarız abi, konuşuruz Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Emin Önal yazdı: 7 Eylül'e ne dersiniz ? Konuya anket eklenebilir belki tarih kararlaştırmada. Ağalara etkisi olur mu bilemem ama Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Emin Önal yazdı: Toplantı konusunu da yağ muhabbetine mi bağladık 7 Eylül'e ne dersiniz ? Ayın 7 si bana uyar. O gün duman konseri vardı ama neyse, zaten bilet almamıştım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Alanda cigara içilirse duman konseri olur. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Gelirsem bu kanepe benim. Biraz uzanmak gerekebilir. 6 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ben Afyondayım. Eskişehir toplantısına tarihe göre katılmayı çok isterim. Forumdaki ağırtaşlarla tanışmak heyecanlı olacak 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Gelirsem bu kanepe benim. Biraz uzanmak gerekebilir. Başkan görürse motorunda yağ bırakmaz. @Fatih Keskin 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ersen Tapan yazdı: Başkan görürse motorunda yağ bırakmaz. @Fatih Keskin Gelene kadar biter zaten . Bagaja el atsın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Emin Önal yazdı: 1 sene oldu mu ya gideli ? Mustafa bizi mi özlemiş hem de nasıl. en çok da uyumanızı özledim Emin Önal yazdı: 7 Eylül'e ne dersiniz ? 7 eylül de ben antalya semalarında olucam büyük ihtimal. 14 eylül her türlü uyar. Mehmet Ozyurek yazdı: Tarih durumunu netleştirelim. Sobalar yanmadan toplanalım. Yerimiz malum yer. Mustafa’nın bağ evi. Katılım serbest, harcamalara katılım mecburidir. Gelecek olanlar her türlü fikri beyan edebilir. Sonuçta Mustafa ne derse o olur abi öyle diyon da. akşam olunca soba yanıyor ki her daim şartlarımı sıralıyorum; öhm koltuklar ücrete tabiidir. uyumak, otel ücretine tabii tutulur. her türlü havai fişek, fişek ve benzeri ateşleyici ürünler serbest. (3-5 kutu fişek alıp gelin. tüfek var) köpekleri sevmek ücretsiz. traktör safarisi yapmak isteyenler mazotunu getirsin @Fatih Keskin sen 10 kilo al gel en çok sen biniyon. çaylar şirketten. 3 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 7 Eylül'de bende Kaş tarafında olurum büyük ihtimalle. Tarih netleşsin de uyarsa katılırım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce vesile ile eskişehirde konakllama için yer tavsiyesi alayım, yatak wc olsun kafi kıvamında. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: vesile ile eskişehirde konakllama için yer tavsiyesi alayım, yatak wc olsun kafi kıvamında. Ormanda arabanın içi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: vesile ile eskişehirde konakllama için yer tavsiyesi alayım, yatak wc olsun kafi kıvamında. Çok sosyetik oldun sen 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bana 13-14 haftası veya 27-28 uyar diğer haftalar yurt dışın da olacağım kanepe kırmızı çizgim video yu izlersen anlarsın kullandığım fişek türünü 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çok sosyetik oldun sen tekirdağ a haber salayımmı @Emin Önala da soralım 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: Bana 13-14 haftası veya 27-28 uyar diğer haftalar yurt dışın da olacağım kanepe kırmızı çizgim video yu izlersen anlarsın kullandığım fişek türünü Fişeği kanepede mi attın abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Fişeği kanepede mi attın abi çatı açılıyor gizli taret var ordan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Soba başında eskiden avcılık hikayeleri çok meşhurmuş diyorlar. Hiç denk gelmedim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fişekler evden tavana doğru atılıyorsa getireyim? Bizde adet öyle Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Fişeği kanepede mi attın abi Gelsene sen de nişan alacak obje lazım😬 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Haydaaa eylülde 17 sinde teknofest var. Kız 4 gözle bekliyordu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts