Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çok sosyetik oldun sen lem vesile dedik Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Haydaaa eylülde 17 sinde teknofest var. Kız 4 gözle bekliyordu. Ali bey Ben de çocukla Teknofest’e gelmek istiyorum. O tarihlerde düğün sebepli İstanbul’da olacağız zaten. Nasıl Teknofest’e gelinebilir sorayım size. Halk günü olacakmış sanırım. Sizinle de tanışmak isterim. 17 saat önce tarihinde Ahmet Hasan Şendağ tarafından düzenlendi . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Ali bey Ben de çocukla Teknofest’e gelmek istiyorum. O tarihlerde düğün sebepli İstanbul’da olacağız zaten. Nasıl Teknofest’e gelinebilir sorayım size. Halk günü olacakmış sanırım. Sizinle de tanışmak isterim. Kayıtlar başladığında haber ederim. Şu an ziyaretci kayıtları sadece Teknofest mavi vatan için. 19 gün sonra teknofest istanbul başlar. Teknofestin meali harikası havacılık gösterileri. Özelikle solo türk. Bu yuzden Miting olmayan günü seçerim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 saat önce Paylaş 17 saat önce 7 Eylül bende yokum, diğer tarihlere uyarım. Ama bu sefer Mustafa'nın evi temizlemeden gitmek yasssahh, kapıya 5-6 köpek bağlayacaz 1 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İzmir yapmak daha iyi olmaz mı? Mis gibi sıcak deniz kum filan 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Geçen sene 3 Kasım da toplanmışız. Ben de bununla gelebilir miyim? 🤔🛵 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Adnan Çakır yazdı: Ben de bununla gelebilir miyim? 🤔🛵 Aç kalırsan karışmam abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: İzmir yapmak daha iyi olmaz mı? Mis gibi sıcak deniz kum filan Alaçatı’ya gitmeyi çok isterdim. Hem eşimi de götürürüm. Sabuncubeli tünelini kullanmak yerine eski yoldan dağa tırmanıp arabalarınızın performanslarını test ederdik. Hayali bile çok güzel Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: İzmir yapmak daha iyi olmaz mı? Mis gibi sıcak deniz kum filan Eskişehir çok uzak diyen Önder'ler var. İzmir'e sonra gidelim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Eskişehir çok uzak diyen Önder'ler var. İzmir'e sonra gidelim. Çanakkale Şehitlik turu ne zaman yapıyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Çanakkale Şehitlik turu ne zaman yapıyoruz Mart'ta Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 28 Eylül nasıl ? Sobanın yandığına değer bari 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Çanakkale Şehitlik turu ne zaman yapıyoruz belediye etkinliği mi bu Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Mart'ta O tarihte / ayda çok kalabalık olur gitmeyin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Horma vadisi ne zaman yaparız… şu köprülü yol için yükseklik korkusunu tedavi ediyor dediler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: O tarihte / ayda çok kalabalık olur gitmeyin Nisan o zaman Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Eskişehir çok uzak diyen Önder'ler var. İzmir'e sonra gidelim. Gelmesin o pis. Sevmiyorum onu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Nisan o zaman Oturmalı yatmalı değil değil mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Oturmalı yatmalı değil değil mi O kadar yol gidip de geri gelmek olmaz.. gezi zaten yoracak.. Kalırız bir gece. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: O kadar yol gidip de geri gelmek olmaz.. gezi zaten yoracak.. Kalırız bir gece. Engin hotel duruyorsa kalınır abi,ne güzel günlerdi,14 sene olmuş gideli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 45 dakika önce Yazar Paylaş 45 dakika önce Fatih Uzun yazdı: Engin hotel duruyorsa kalınır abi,ne güzel günlerdi,14 sene olmuş gideli. Evet, yenileyelim inşallah. https://www.trivago.com.tr/tr/oar/engin-hotel-gelibolu?search=100-9029020&sem_creativeid=599847499830&sem_network=g&sem_device=c&sem_target=&sem_adposition=&sem_campaignid=372516742&sem_adgroupid=22532937262&sem_targetid=dsa-108432531142&sem_location=1012786&cipc=sem&cip=901131&gad_source=1&gad_campaignid=372516742&gbraid=0AAAAAD6-gN88Q5UTuDw3phSrWnK2MDIN7&gclid=Cj0KCQjwn8XFBhCxARIsAMyH8BsJaR-AjeUPkf1V3p4Rm8wvJfLNI2Tg1kYKGi7-NW8cv02a-4Jir_4aArW1EALw_wcB Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kalırız bir gece. sosyetik olsun lobi Yorum bağlantısı
Recommended Posts