Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Neden hatırlatmadınız. şarj azalmıştı o ara priz arıoduk Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şarj azalmıştı o ara priz arıoduk Evet, sorun büyükmüş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: Soyunanlar ne üyesi olacak? Onu kendi haline bıraktık. İstdiğini yazsın kendine 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: Döverim seni Abi yanlış yazmışım dikkatimden kaçmış. Sen uyma boşver 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sen zoom toplantısına katılmış mıydın. Katıldım, hatta Haşmet abi senin gibi kibar gençleri aramızda görmek çok güzel demişti hiç unutmam. 😄 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Katıldım, hatta Haşmet abi senin gibi kibar gençleri aramızda görmek çok güzel demişti hiç unutmam. 😄 Bana da şey demişti. Neyse yazmayacam 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Katıldım, hatta Haşmet abi senin gibi kibar gençleri aramızda görmek çok güzel demişti hiç unutmam. 😄 sen tatil de istanbul a gelme İlkay Başaran yazdı: Bana da şey demişti. Neyse yazmayacam şey seni 1 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts