Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Neden hatırlatmadınız. şarj azalmıştı o ara priz arıoduk Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şarj azalmıştı o ara priz arıoduk Evet, sorun büyükmüş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: Soyunanlar ne üyesi olacak? Onu kendi haline bıraktık. İstdiğini yazsın kendine 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: Döverim seni Abi yanlış yazmışım dikkatimden kaçmış. Sen uyma boşver 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sen zoom toplantısına katılmış mıydın. Katıldım, hatta Haşmet abi senin gibi kibar gençleri aramızda görmek çok güzel demişti hiç unutmam. 😄 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Katıldım, hatta Haşmet abi senin gibi kibar gençleri aramızda görmek çok güzel demişti hiç unutmam. 😄 Bana da şey demişti. Neyse yazmayacam 1 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Katıldım, hatta Haşmet abi senin gibi kibar gençleri aramızda görmek çok güzel demişti hiç unutmam. 😄 sen tatil de istanbul a gelme İlkay Başaran yazdı: Bana da şey demişti. Neyse yazmayacam şey seni 1 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bana da şey demişti. Neyse yazmayacam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce 14 Eylül mü.. uyuyor mu herkese.. Ona göre plan yapacağım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: yapacağım. priz app planı mı 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Gold üyeliği yine kaçırdık. @Mehmet Ozyurek Emmi Çağrı yazınca uyandım konuya ve şartlara baktım. Ben arada kaynamışım sanırım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Onur Demir yazdı: @Mehmet Ozyurek Emmi Çağrı yazınca uyandım konuya ve şartlara baktım. Ben arada kaynamışım sanırım Seninki uzun süre online olmayınca kendisi düşmüştür Açıyorum tekrar.. Kopma forumdan 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 14 Eylül için listeyi yapmaya başlayalım o zaman 0 - Emmi 1- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 2- Furkan AVCI Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Benim nöbetler 16 eylülde başlar. Bu durumda 14 eylülde gelebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce @Mustafa Çayırtraktörün depo dolu olsun @Furkan Avcı geçen seneki çekirdeklerden yine getir anladın sen 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Evet. tarihi belirledik.. Başlığı değiştirdim.. Katılım bildirin lütfen. 0 - Emmi 1- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 2- Furkan AVCI 4- Ali Darbaz 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Fatih Keskin yazdı: @Mustafa Çayırtraktörün depo dolu olsun @Furkan Avcı geçen seneki çekirdeklerden yine getir anladın sen Bu sefer su şişesi yerine 19 lt damacana da getireceğim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Hemen yakıt hesaplaması yaptım . Tek yön (sadece gidiş) hesabını çıkardım ✅ 📍 Sabah 06:00 çıkışlı gidiş için tablo: Ücretsiz rota (D020 + D650, 231 km) 80 km/h → 2s 53d → 08:53 varış, 11,6 L, 514 TL 90 km/h → 2s 34d → 08:34 varış, 12,0 L, 535 TL 100 km/h → 2s 18d → 08:18 varış, 13,4 L, 596 TL Ücretli rota (O-7 + O-4/E80, 288 km) 80 km/h → 3s 36d → 09:36 varış, 14,4 L, 871 TL (230 TL gişe dahil) 90 km/h → 3s 12d → 09:12 varış, 15,0 L, 896 TL (gişe dahil) 100 km/h → 2s 52d → 08:52 varış, 16,7 L, 973 TL (gişe dahil) 👉 En tasarruflu seçenek: Ücretsiz rota, 80–90 km/h hız. 👉 En hızlı seçenek: Ücretli rota, 100 km/h hız, ama maliyet en yüksek. İstersen ben sana dönüş saatini de aynı tabloda çıkarayım mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 dakika önce Yazar Paylaş 16 dakika önce İlk mesaja konum bilgisini ekledim.. Toplantı tarihi : 14 Eylül.. Toplantı saati : 12:00 -13:00 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet. tarihi belirledik.. Başlığı değiştirdim.. Katılım bildirin lütfen. 0 - Emmi 1- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 2- Furkan AVCI 4- Ali Darbaz Ben bir aksilik çıkmazsa geleceğim. Alptuğ abide aynı şekilde. Birde @Ali Gülmez gelecek. Başka ses çıkaran olmadı henüz Yorum bağlantısı
Recommended Posts