Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çok sosyetik oldun sen lem vesile dedik Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Haydaaa eylülde 17 sinde teknofest var. Kız 4 gözle bekliyordu. Ali bey Ben de çocukla Teknofest’e gelmek istiyorum. O tarihlerde düğün sebepli İstanbul’da olacağız zaten. Nasıl Teknofest’e gelinebilir sorayım size. Halk günü olacakmış sanırım. Sizinle de tanışmak isterim. 1 saat önce tarihinde Ahmet Hasan Şendağ tarafından düzenlendi . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Ali bey Ben de çocukla Teknofest’e gelmek istiyorum. O tarihlerde düğün sebepli İstanbul’da olacağız zaten. Nasıl Teknofest’e gelinebilir sorayım size. Halk günü olacakmış sanırım. Sizinle de tanışmak isterim. Kayıtlar başladığında haber ederim. Şu an ziyaretci kayıtları sadece Teknofest mavi vatan için. 19 gün sonra teknofest istanbul başlar. Teknofestin meali harikası havacılık gösterileri. Özelikle solo türk. Bu yuzden Miting olmayan günü seçerim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 7 Eylül bende yokum, diğer tarihlere uyarım. Ama bu sefer Mustafa'nın evi temizlemeden gitmek yasssahh, kapıya 5-6 köpek bağlayacaz 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts