Coşku Mert Dün saat 11:25 Paylaş Dün saat 11:25 Kamuflajın ardından böyle bir yüz çıktı. Devamıni eylül ayında görebileceğiz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 12:23 Paylaş Dün saat 12:23 haber niteliği yok. çünkü klio 7'den başlar. 7 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Dün saat 12:33 Paylaş Dün saat 12:33 Aynı arabayı döndürüp döndürüp satmaya çalışıyorlar hem de daha kötü motorlarla. Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 13:00 Yazar Paylaş Dün saat 13:00 Tansu Kalafatoğlu yazdı: haber niteliği yok. çünkü klio 7'den başlar. flash tv ana haber niteliği var Harun Kocaçalışkan yazdı: Aynı arabayı döndürüp döndürüp satmaya çalışıyorlar hem de daha kötü motorlarla. 1.5 dci mis gibiydi halbu ki 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 13:28 Paylaş Dün saat 13:28 Sürekli sandık motor, insanlar da bıktı tabi. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Dün saat 14:24 Paylaş Dün saat 14:24 Tamer Topaç yazdı: Sürekli sandık motor, insanlar da bıktı tabi. Hangi motor seçeneğinde? DCI motorlar baya dayanıklı diye biliyordum Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 15:08 Paylaş Dün saat 15:08 Murat Sahın yazdı: Hangi motor seçeneğinde? DCI motorlar baya dayanıklı diye biliyordum Yapma bunu. Bunu nasıl bilmezsin. Onca tavsiyeye rağmen her pazartesi sendrom yaşayıp yanlış yağ yüzünden motor değişen 1.3 TCE Megane var forumda 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 16:21 Paylaş Dün saat 16:21 daha tipi belli değil sakin olun, zaten kibrit olacakmış, 1.6 etech kibrit, 1.3 ten yine dayak yiyen edişın Bu arada Kilyo 7 elektrikli olabilir denmiş ama kesin değil duruma bakacaklar, zira içten yanmalıyı bıraktırcak bir tekno şuan yok, pillerle olmaz buı iş, reno 5 ve sonrası 4 le idare etmeye devam Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce youcar kanalına güvenip konu açtım ama ben de tam emin olamadım şimdi. zaten mevcut 5,5 dan farkı yok gibi görselin. renderlare göre de böyle görüneceği söyleniyor Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce 1,3 tce motor ve rn17 yağ olmazsa doğuştan mırdar. 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: 1,3 tce motor ve rn17 yağ olmazsa doğuştan mırdar. kesinlikle ve gerçekten öyle, şanzımanıda unutma... Coşku Mert yazdı: youcar kanalına güvenip konu açtım ama ben de tam emin olamadım şimdi. zaten mevcut 5,5 dan farkı yok gibi görselin. renderlare göre de böyle görüneceği söyleniyor ahh midem, böyle olmaz umarım.... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: Z Megandan artan parçalarla yapmışlar clio 5 leri 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts