Armağan Pekatik 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Merhaba Tesla'nın yanına uzun yol aracı bakıyordum. Han'ı buldum. Takas'a cok cazip teklif gelince dayanamadım sattım. Malesef teknoloji ve sürüş yardımları olarak Teslanın gerisinde ancak konfor ve rahatlık olarak cok ilerisinde. Karşınızda yeni otomobilim 52bin TL'lik MTV'si ile BYD HAN 11 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce tesadüfen bakma ihtiyacı hissetmiştim de bunları 0-100ü bir acaipti, son hız da çok limitli,bnece sorun aslında iyi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim Yanlız yıllık MTV yüksek değilmi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayirli olsun. Önü accordu mu andiriyor? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun. Mtv si benim iki yaz tatili bütcem kadar. umarım bu mtv değecek kadar uzun yolda acısını çıkarırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Merhaba🙋☺️ hayırlı olsun kazasız belasız🧿 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Detay alalım. Kaç beygir. 0-100'ü kaç saniye. Yolda zıplayabiliyor mu Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gerçekten merhaba abi oldu. Mükemmel görünüyor hayırlı olsun inceleme yazısı bekleriz 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Detay alalım. Kaç beygir. 0-100'ü kaç saniye. Yolda zıplayabiliyor mu Arac 500 beygir. 4 çeker. Hoplama zıplama yok. HAN-zoluk yapıp arkasına böyle bir şey yazmışlar 0-100 değeri bu: 3.9 Mertol Kip yazdı: Hayirli olsun. Önü accordu mu andiriyor? Hem de nasıl. Önü arkası. Hatta civic aldım diye kandırdığım arkadaşlarım oldu. Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun. Mtv si benim iki yaz tatili bütcem kadar. umarım bu mtv değecek kadar uzun yolda acısını çıkarırsınız. Eskisinden fazla uzun yol yapmaya başladık. Sorun uzun yol değil hocam. Teslada premium hissiyatından uzaktık. Artık eski cazibesi kalmadı. Menzil de artık sıkmaya başladı. Ayrıca servisi artık cok yetersiz. 250 bin tane araba satmışlar. 2 tane servis. Mobil servis bile haftalar sonra gelirim diyor basit bir şeye. BYD de tabi mükemmel değil ama bir silecek arızasına 3 hafta beklemeyiz diye düşünüyorum. 64 tane servisi var. Ancak Tesla, kullanıcı dostu ara yüzü, teknolojisi ve kullanım kolaylığı ile çok ilerde. Çok arıyorum. 39 dakika önce tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Maksimum menzilin ne? 600 km falan yapabliyor musun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts