İçeriğe Yönlendir

Arkadaşlar Merhaba deyin

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Armağan Pekatik yazdı:

84kw batarya var menzil 520km diyor.

Su an ben Sakaryadan İstanbula 180 km geldim 31kw gibi harcama yaptım. . %63 yani 52kw kaldı. 330 km daha yaparım diyor. Bana tutarlı gibi geldi.

Tesla SR toplam bataryası 52kw batarya ile aynı yolu geldiğimde %35 fln kalırdı. 

şehir içinde 14'e düşse 600km gezer heralde

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

Hayırlı olsun. Benimkinin büyük abisi gelmiş :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Erdem Dertsiz yazdı:

Hayırlı olsun. Benimkinin büyük abisi gelmiş :) 

Seninkini aldın dimi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hayırlı olsun, güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Hayırlı olsun. Çok güzel bir araç. Bence gayet de güzel bir tercih olmuş. Yurt dışında baya bir modelini kullandım BYD nin. Bence pişman olmazsınız. 

Dediğiniz gibi aracın içi Tesla ile kıyaslayınca gerçekten premium hissine sahip. Menzil biraz dikkatli kullanırsanız 600 görür merak etmeyin. Öyle arıza çıkaracak bir model değil içiniz rahat olsun. Tr deki servislerini hiç tecrube etmedim ama yurt dışında çok ilgililer idi. Han tam bir uzun yol aracı. Konforu menzili lüksü vs. 

Yine dediğiniz gibi ilk başta teslaya göre yazılım ve ara yüz olarak karışık gelebilir ama 1 ayda alışırsınız. O konuda Tesla hala çok iyi size katılıyorum. 

Vergi neymiş öyle ya. Arabaları biliyorum da bu kadar vergi olduğundan haberim yoktu. Tasarruf için elektrikli araç almak hiç mantıklı değil o zaman. En azından bu sınıf bir araç için. Yani aradaki 40 küsür bin TL ye benzin alınsa 2 yıl binilir yahu :) 

Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü

Maaşallah. Hayırlı olsun..

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Cem Dilmen yazdı:

Hayırlı olsun. Çok güzel bir araç. Bence gayet de güzel bir tercih olmuş. Yurt dışında baya bir modelini kullandım BYD nin. Bence pişman olmazsınız. 

Dediğiniz gibi aracın içi Tesla ile kıyaslayınca gerçekten premium hissine sahip. Menzil biraz dikkatli kullanırsanız 600 görür merak etmeyin. Öyle arıza çıkaracak bir model değil içiniz rahat olsun. Tr deki servislerini hiç tecrube etmedim ama yurt dışında çok ilgililer idi. Han tam bir uzun yol aracı. Konforu menzili lüksü vs. 

Yine dediğiniz gibi ilk başta teslaya göre yazılım ve ara yüz olarak karışık gelebilir ama 1 ayda alışırsınız. O konuda Tesla hala çok iyi size katılıyorum. 

Vergi neymiş öyle ya. Arabaları biliyorum da bu kadar vergi olduğundan haberim yoktu. Tasarruf için elektrikli araç almak hiç mantıklı değil o zaman. En azından bu sınıf bir araç için. Yani aradaki 40 küsür bin TL ye benzin alınsa 2 yıl binilir yahu :) 

Motorsuz aractan Motorlu Tasitlar Vergisi almak da ne bileyim. Almanyada 0, bildigimiz SIFIR MTV :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...