Ersen şahin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Selamın aleyküm arkadaşlar Nasip olursa haftaya cuma Mersin ayaşa tatil için gideceğim Daha önce hiç gitmedim Yolunda mersininde yabancısıyım Sorularım şunlar 1. Giderken otobanımı kullansam yoksa parasız yoldanmı gitsem . 2. Otobandan gidersem yol ücreti ne tutar 3. Mersin ve civarında gezilip görülecek yerler nerelerdir 4. Dönüş yolunda geze geze gelmeyi düşünüyoruz uğrayıp gezip görebileceğimiz nereler var Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 saat önce Paylaş 12 saat önce iyi tatiller şimdiden direk otobanı kullanmanızı tavsiyederim. pozantı ulukışla mevkinde yoğun rampalarda hararete dikkat etmenizi tavsiye ederim özellikle klima kullanmayın öğlenin en sıcak saatine denk getirmemenizi tavsiye ederim. tarsusa uğrayıp kervan humusta yöresel lezzetlerin hepsini deneyebilirsiniz google haritalarda çıkar. onun dışında dikkat edin yarısını içtiğiniz su şişesini bile çalarlar burda 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gök yazdı: iyi tatiller şimdiden direk otobanı kullanmanızı tavsiyederim. pozantı ulukışla mevkinde yoğun rampalarda hararete dikkat etmenizi tavsiye ederim özellikle klima kullanmayın öğlenin en sıcak saatine denk getirmemenizi tavsiye ederim. tarsusa uğrayıp kervan humusta yöresel lezzetlerin hepsini deneyebilirsiniz google haritalarda çıkar. onun dışında dikkat edin yarısını içtiğiniz su şişesini bile çalarlar burda tantuni? böyle parmağını ısırtacak cinsten ama Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: tantuni İlk görev yerimdi. Her yerde tantuni yazıyordu. Aldım baktım, '' dayı bu kıymalı ekmek'' Karış karış bilirim. Çok güzel yerlerdir. Yapraklı koy favorim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Tamer Topaç yazdı: İlk görev yerimdi. Her yerde tantuni yazıyordu. Aldım baktım, '' dayı bu kıymalı ekmek'' Karış karış bilirim. Çok güzel yerlerdir. Yapraklı koy favorim. söyle de oraya gitmeyek 97-98 yıllarında tömük'te yazı geçiriyorduk. orada yoktu ve her hafta mersin'e giderdik yemeye, doyamazdım. evde az yağlı eti minik kuşbaşı şeklinde kesip tereyağ ile kavurup en son pul biber ve kimyon atınca benzeri oluyor. dürüme domates maydonoz soğan. üstüne limon. pöfff 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: söyle de oraya gitmeyek Sayayım o vakit . Çok kötü gitmeyin, kimse gitmesin (haftaya oradayım) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Ankara aksaray arası eski yol iyidir. paralı özel yola girmeyi gerektirecek bir durum yok. Aksaray sonrası devlet otoyolu kullanmak gerekir. bu güzergahta otoyoldan çıkmak ancak macera için olmalı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts