Ersen şahin 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Selamın aleyküm arkadaşlar Nasip olursa haftaya cuma Mersin Ayaş'a tatil için gideceğim Daha önce hiç gitmedim Yolun da Mersin'in de yabancısıyım Sorularım şunlar 1. Giderken otobanı mı kullansam yoksa parasız yoldan mı gitsem ? 2. Otobandan gidersem yol ücreti ne tutar? 3. Mersin ve civarında gezilip görülecek yerler nerelerdir ? 4. Dönüş yolunda geze geze gelmeyi düşünüyoruz uğrayıp gezip görebileceğimiz nereler var? Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 saat önce Paylaş 18 saat önce iyi tatiller şimdiden direk otobanı kullanmanızı tavsiyederim. pozantı ulukışla mevkinde yoğun rampalarda hararete dikkat etmenizi tavsiye ederim özellikle klima kullanmayın öğlenin en sıcak saatine denk getirmemenizi tavsiye ederim. tarsusa uğrayıp kervan humusta yöresel lezzetlerin hepsini deneyebilirsiniz google haritalarda çıkar. onun dışında dikkat edin yarısını içtiğiniz su şişesini bile çalarlar burda 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Gök yazdı: iyi tatiller şimdiden direk otobanı kullanmanızı tavsiyederim. pozantı ulukışla mevkinde yoğun rampalarda hararete dikkat etmenizi tavsiye ederim özellikle klima kullanmayın öğlenin en sıcak saatine denk getirmemenizi tavsiye ederim. tarsusa uğrayıp kervan humusta yöresel lezzetlerin hepsini deneyebilirsiniz google haritalarda çıkar. onun dışında dikkat edin yarısını içtiğiniz su şişesini bile çalarlar burda tantuni? böyle parmağını ısırtacak cinsten ama Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: tantuni İlk görev yerimdi. Her yerde tantuni yazıyordu. Aldım baktım, '' dayı bu kıymalı ekmek'' Karış karış bilirim. Çok güzel yerlerdir. Yapraklı koy favorim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tamer Topaç yazdı: İlk görev yerimdi. Her yerde tantuni yazıyordu. Aldım baktım, '' dayı bu kıymalı ekmek'' Karış karış bilirim. Çok güzel yerlerdir. Yapraklı koy favorim. söyle de oraya gitmeyek 97-98 yıllarında tömük'te yazı geçiriyorduk. orada yoktu ve her hafta mersin'e giderdik yemeye, doyamazdım. evde az yağlı eti minik kuşbaşı şeklinde kesip tereyağ ile kavurup en son pul biber ve kimyon atınca benzeri oluyor. dürüme domates maydonoz soğan. üstüne limon. pöfff 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: söyle de oraya gitmeyek Sayayım o vakit . Çok kötü gitmeyin, kimse gitmesin (haftaya oradayım) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ankara aksaray arası eski yol iyidir. paralı özel yola girmeyi gerektirecek bir durum yok. Aksaray sonrası devlet otoyolu kullanmak gerekir. bu güzergahta otoyoldan çıkmak ancak macera için olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: tantuni? böyle parmağını ısırtacak cinsten ama öyle bir tantuni kalmadı mersinde yemiyoruz artık 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ankara aksaray arası eski yol iyidir. paralı özel yola girmeyi gerektirecek bir durum yok. Aksaray sonrası devlet otoyolu kullanmak gerekir. bu güzergahta otoyoldan çıkmak ancak macera için olmalı. Bence de tam olarak güzergah burasıdır. Hatta adını yanlış hatırlamıyorsam Aksaray da ağaçlı diye dinlenme yeri var orda mola verip paralı yoldan devam etmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Ayaşta kumkuyu plajı var hocam, orada denize girebilirsiniz genelde sakin olur, Bir de alata dinlenme tesisleri var erdemlide, tarım bakanlığının sosyal tesisleri kişi başı 400 lira girişi var, kamu personeli için 200 oluyo, profili güzeldir güvenlidir, Bir de mangal ve deniz için Zincirlikuyu plajı var, orası da genelde sakin olur. Gelmişken cennet cehenneme gidersiniz zaten, (cennet cehennem sapağına dönünce yol üzerinde gözleme yapan yerler var, manzarası ve fiyatları güzel) Cennet cehennem sapağının karşı tarafı narlıkuyu, ora da güzeldir, Sonra kanlı divane var, buralara müze kart ile giriliyo. Tantuni yiyecekseniz mezitlide mersin speciyel tantuni vardır, güzel ve uygun fiyatlıdır, bilindik meşhur yerler fiyat olarak yoruyo maalesef, kebap lahmacun için yine Mezitlide gönlübol kebap var. Ayaşta trafik ışıklarının karşısındaki lokanta da güzeldir, Erdemli Mezitli arasında köfteci ramiz var, güzeldir. Kızkalesi akşam hareketli olur, gezmeye çıkabilirsiniz ama ayaş denize girmeye daha iyidir. Boğsak koyu da çok güzeldir. Şimdilik bunlar geldi aklıma. 3 saat önce tarihinde Mehmet Zincirkıran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts