İçeriğe Yönlendir

1.150 ₺ Bütçe ile Araç Tavsiyesi

Görkem Karakaş

Recommended Posts

Görkem Karakaş

Araba danışma ve tavsiye konularına bir yenisini ekleyelim. Biraz baktım ama herkesin beklentisi farklı sonuçta.
2006 yılından beri kullandığımız aile aracımız focus 2 ghia ile vedaşmaya hazırlanıyoruz. Süreç yavaş çünkü a-z'ye her şeyini bildiğimiz arabamızdan vazgeçmek zor geliyor. Yeni arabanın bakım geçmişi, çıkabilecek sorunlar hakkında fikrimiz yok. (Focus'un bi yerinden ses gelse kendim çözerim) vs. vs. 

Focus ort. 550 üstüne de 650 gibi bütçemiz var. 1200 olsada alım satım vs 1150 yazdım.

Arabayı kendime alacağım çünkü ailenin (babamın) kendine arabası var ; Clio
Kriterlerimiz
Otomatik Vites

Olabildiğince donanımlı 
Düşük km.
Olabildiğince yeni. 
Ön 3 parçada değişen olmazsa değişen boya takıntım yok.
Aldığımızı çabuk değiştirme gibi bi alışkanlık olmasada 25 yaşında biri olarak hayatın ne getireceğini kestiremiyorum, satışı hızlı olmalı.
Bütçe imkan dahilinde bunlardan feragat ederiz illa. Yola çıkarken 2020 modelin altına inmeyelim desekte fiyatlara baktıkça oradan da geriye doğru geldik. 
Golf 7.5 Megane 4 , Focus 3.5 genelde baktığım modeller. 
Gönlüm Focus 3.5 1.5 tdci St-line'dan geçiyor. Son derece donanımlı spor görünüyor. Bu modellerle ilgili tüm fikirlerinize ve bu modeller dışındaki her türlü öneriye açığım. 
Öneriler için teşekkür ederim.
Örnek ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-nadir-renk-st-line-hatasiz-boyasiz-58.000-km-garaj-arabasi-1257236249/detay

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık

İlandaki araç(piyasasını bilmiyorum) çok çok güzelmiş. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Megane 4 1.5 dci icon paket tadından yenmez 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Zırt pırt uzun yol yapmıyorsan bunu pazarlığın dibine vura vura al bin. Hem şekil şükül var hem de yeni araba. Şasede bir eğilme düzeltme yoksa kaput çamurluk deişmesi çok önemli konu değil bence. Zaten 300bin altına alıyorsun, sıkılınca da kazasız piyasasının %30 altına her türlü satarsın zaten. 

Renault / Megane E-Tech / Techno / YURT OTOMOTİV'DEN 2023 MEGAN E-TECH TECHNO EV60 29 000 KM sahibinden.comda - 1244471050

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mertol Kip yazdı:

Zırt pırt uzun yol yapmıyorsan bunu pazarlığın dibine vura vura al bin. Hem şekil şükül var hem de yeni araba. Şasede bir eğilme düzeltme yoksa kaput çamurluk deişmesi çok önemli konu değil bence. Zaten 300bin altına alıyorsun, sıkılınca da kazasız piyasasının %30 altına her türlü satarsın zaten. 

Renault / Megane E-Tech / Techno / YURT OTOMOTİV'DEN 2023 MEGAN E-TECH TECHNO EV60 29 000 KM sahibinden.comda - 1244471050

Bu adam inşaat minşaat demiş, daire takasından almıştır bunu. 1050 lira falan teklif et. Telefonu yüzüne kapatmazsa al :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...