Görkem Karakaş 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Araba danışma ve tavsiye konularına bir yenisini ekleyelim. Biraz baktım ama herkesin beklentisi farklı sonuçta. 2006 yılından beri kullandığımız aile aracımız focus 2 ghia ile vedaşmaya hazırlanıyoruz. Süreç yavaş çünkü a-z'ye her şeyini bildiğimiz arabamızdan vazgeçmek zor geliyor. Yeni arabanın bakım geçmişi, çıkabilecek sorunlar hakkında fikrimiz yok. (Focus'un bi yerinden ses gelse kendim çözerim) vs. vs. Focus ort. 550 üstüne de 650 gibi bütçemiz var. 1200 olsada alım satım vs 1150 yazdım. Arabayı kendime alacağım çünkü ailenin (babamın) kendine arabası var ; Clio Kriterlerimiz Otomatik Vites Olabildiğince donanımlı Düşük km. Olabildiğince yeni. Ön 3 parçada değişen olmazsa değişen boya takıntım yok. Aldığımızı çabuk değiştirme gibi bi alışkanlık olmasada 25 yaşında biri olarak hayatın ne getireceğini kestiremiyorum, satışı hızlı olmalı. Bütçe imkan dahilinde bunlardan feragat ederiz illa. Yola çıkarken 2020 modelin altına inmeyelim desekte fiyatlara baktıkça oradan da geriye doğru geldik. Golf 7.5 Megane 4 , Focus 3.5 genelde baktığım modeller. Gönlüm Focus 3.5 1.5 tdci St-line'dan geçiyor. Son derece donanımlı spor görünüyor. Bu modellerle ilgili tüm fikirlerinize ve bu modeller dışındaki her türlü öneriye açığım. Öneriler için teşekkür ederim. Örnek ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-nadir-renk-st-line-hatasiz-boyasiz-58.000-km-garaj-arabasi-1257236249/detay Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İlandaki araç(piyasasını bilmiyorum) çok çok güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Megane 4 1.5 dci icon paket tadından yenmez 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Zırt pırt uzun yol yapmıyorsan bunu pazarlığın dibine vura vura al bin. Hem şekil şükül var hem de yeni araba. Şasede bir eğilme düzeltme yoksa kaput çamurluk deişmesi çok önemli konu değil bence. Zaten 300bin altına alıyorsun, sıkılınca da kazasız piyasasının %30 altına her türlü satarsın zaten. Renault / Megane E-Tech / Techno / YURT OTOMOTİV'DEN 2023 MEGAN E-TECH TECHNO EV60 29 000 KM sahibinden.comda - 1244471050 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Zırt pırt uzun yol yapmıyorsan bunu pazarlığın dibine vura vura al bin. Hem şekil şükül var hem de yeni araba. Şasede bir eğilme düzeltme yoksa kaput çamurluk deişmesi çok önemli konu değil bence. Zaten 300bin altına alıyorsun, sıkılınca da kazasız piyasasının %30 altına her türlü satarsın zaten. Renault / Megane E-Tech / Techno / YURT OTOMOTİV'DEN 2023 MEGAN E-TECH TECHNO EV60 29 000 KM sahibinden.comda - 1244471050 Bu adam inşaat minşaat demiş, daire takasından almıştır bunu. 1050 lira falan teklif et. Telefonu yüzüne kapatmazsa al 1 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Bu paraya araba almayın bence çok kritik bir sınır çünkü paranızı büyütmeye bakın ben olsam öyle yapardım. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mertol Kip yazdı: Zırt pırt uzun yol yapmıyorsan bunu pazarlığın dibine vura vura al bin. Hem şekil şükül var hem de yeni araba. Şasede bir eğilme düzeltme yoksa kaput çamurluk deişmesi çok önemli konu değil bence. Zaten 300bin altına alıyorsun, sıkılınca da kazasız piyasasının %30 altına her türlü satarsın zaten. Renault / Megane E-Tech / Techno / YURT OTOMOTİV'DEN 2023 MEGAN E-TECH TECHNO EV60 29 000 KM sahibinden.comda - 1244471050 Airbag açmış diyor illaki şaselere bir darbe almış olabilir Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fatih Uzun yazdı: Airbag açmış diyor illaki şaselere bir darbe almış olabilir O şans işi üstadım. Arkadaş laguna privilage ile rögar kapağının açılıp araca alttan vurması sonucu airbagleri patlak ve bu sebepten ağır hasarlı ama hiç bir tamir işlemi olmayan bir araca sahipti. Bahsettiğim hadise kendi içindeyken gerçekleşmese inanması zor ama sıfır aldığı aracı ağır hasarlı hatasız olarak satmıştı. Bakmak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Murat Sahın yazdı: O şans işi üstadım. Arkadaş laguna privilage ile rögar kapağının açılıp araca alttan vurması sonucu airbagleri patlak ve bu sebepten ağır hasarlı ama hiç bir tamir işlemi olmayan bir araca sahipti. Bahsettiğim hadise kendi içindeyken gerçekleşmese inanması zor ama sıfır aldığı aracı ağır hasarlı hatasız olarak satmıştı. Bakmak gerekiyor. Haklısın,altdan alınan darbede de açabilir ama bu araçda hem kaput hem çamurluk değişimi huylandırdı beni. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Bende aynı fiyat aralığında araç baktım Benzinli istedim.Dizel alacak olsam kesinlikle Focus yada Megane bakardım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mertol Kip yazdı: Zırt pırt uzun yol yapmıyorsan bunu pazarlığın dibine vura vura al bin. Hem şekil şükül var hem de yeni araba. Şasede bir eğilme düzeltme yoksa kaput çamurluk deişmesi çok önemli konu değil bence. Zaten 300bin altına alıyorsun, sıkılınca da kazasız piyasasının %30 altına her türlü satarsın zaten. Renault / Megane E-Tech / Techno / YURT OTOMOTİV'DEN 2023 MEGAN E-TECH TECHNO EV60 29 000 KM sahibinden.comda - 1244471050 Kasko yapılmaz.. Yapan iki şirket var, onların da kaç lira isteyeceği belli olmaz.. Tekrar pert olursa parası piyasanın % 35 altında ödenir. Hava yastıkları emniyet kemerleri ne halde belli olmaz.. Önden hasarlı araçlar serviste onarılmamışsa senin kadar sıcak bakamıyorum ben Çünkü inşaat teli ile travers bağlanan araçlar gördüm ben 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Örnek ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-nadir-renk-st-line-hatasiz-boyasiz-58.000-km-garaj-arabasi-1257236249/detay Bu araca kesinlikle 1.240 verilmez net. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 saat önce Paylaş 6 saat önce O kadar etmez bence ,1500e sıfır arabalar var. Yorum bağlantısı
Yücel Metin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) 3 tane focus aracım oldu 1 kasa 2 kasa, çok güzel araçlardı. Ben 3 kasa focusu sevemedim. Özellikle arka diz mesafesi yüzünden direk eliyorum Focus'u önermiyorum. Megane 3 5 sene kullandım, şimdide 2021 mod. Megane 4 faz 2 1.5 blue Dci 7 ileri edc. Fiyatına göre Sorunsuz, konforlu, sessiz (Euro 5 dizellerle alakası yok benzinli gibi motor sesi) benim araç touch paket bence fazlasıyla yeterli tavsiye ederim. Bununla birlikte dizelin devri bitti birecek bence, diğer önerim çok sevilen 1.3 tce EDC İcon sizi fazlasıyla mutlu eder. 6 saat önce tarihinde Yücel Metin tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ben de reno megane 1.3 derim. Hem modelli hem de daha sorunsuz bir araç almış olursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Otomatik şart mı? Günümüz şartlarında hocam. Fiyat ne olursa olsun insanlar "bu kadar para verdik otomatik olsun" diyor. Bende artık otomatik bakıyorum. Mertol Kip yazdı: Zırt pırt uzun yol yapmıyorsan bunu pazarlığın dibine vura vura al bin. Hem şekil şükül var hem de yeni araba. Şasede bir eğilme düzeltme yoksa kaput çamurluk deişmesi çok önemli konu değil bence. Zaten 300bin altına alıyorsun, sıkılınca da kazasız piyasasının %30 altına her türlü satarsın zaten. Renault / Megane E-Tech / Techno / YURT OTOMOTİV'DEN 2023 MEGAN E-TECH TECHNO EV60 29 000 KM sahibinden.comda - 1244471050 Ben elektrikli bakıyordum abi. Babam zaten çok canı istemiyordu üstüne bi de zam geldi iyice uzaklaştık. Biraz bineyim önümüzdeki seneye geçerim diyorum şimdilik. Ağır hasarlı olması da cabası 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Yücel Metin yazdı: 3 tane focus aracım oldu 1 kasa 2 kasa, çok güzel araçlardı. Ben 3 kasa focusu sevemedim. Özellikle arka diz mesafesi yüzünden direk eliyorum Focus'u önermiyorum. Megane 3 5 sene kullandım, şimdide 2021 mod. Megane 4 faz 2 1.5 blue Dci 7 ileri edc. Fiyatına göre Sorunsuz, konforlu, sessiz (Euro 5 dizellerle alakası yok benzinli gibi motor sesi) benim araç touch paket bence fazlasıyla yeterli tavsiye ederim. Bununla birlikte dizelin devri bitti birecek bence, diğer önerim çok sevilen 1.3 tce EDC İcon sizi fazlasıyla mutlu eder. Mesajı sanki ben yazdım. Noktasına kadar katılıyorum. Özellikle focus 2den sonra focuslara sıcak bakamıyorum. Aurası gitmiş gibi 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Yücel Metin yazdı: 3 tane focus aracım oldu 1 kasa 2 kasa, çok güzel araçlardı. Ben 3 kasa focusu sevemedim. Özellikle arka diz mesafesi yüzünden direk eliyorum Focus'u önermiyorum. Megane 3 5 sene kullandım, şimdide 2021 mod. Megane 4 faz 2 1.5 blue Dci 7 ileri edc. Fiyatına göre Sorunsuz, konforlu, sessiz (Euro 5 dizellerle alakası yok benzinli gibi motor sesi) benim araç touch paket bence fazlasıyla yeterli tavsiye ederim. Bununla birlikte dizelin devri bitti birecek bence, diğer önerim çok sevilen 1.3 tce EDC İcon sizi fazlasıyla mutlu eder. Focus 3 aldık arkadaşa 2013 model 110 binde. Sürüşüne bayıldım. Benim arabadan keskin. Dar olduğunun farkındayım, Aile olmadığı için arka tarafla çok işimiz yok. Ama megane ciddi alternatif. Çok beğeniyorum zaten clio var o bile tatminkar. Olmuşken dolusu olsun diyorum bi tık bütçeyi geçiyor ama nasip bakalım. Harun Kocaçalışkan yazdı: Bu paraya araba almayın bence çok kritik bir sınır çünkü paranızı büyütmeye bakın ben olsam öyle yapardım. Borçlanmadan alalım dedik. Çiftçilik yaptığımız için onun harcamaları geliyor para lazım o yüzden. Arabayı değiştirme işi de artık yaşı geldi. Yeni arabalar ufak ufak yükseliyor. Eski arabalar belli bi seviyede kalıyor. Aradaki makas açılıyor. 2025te bu iş bi şekilde bitsin istiyorum Murat Sahın yazdı: Golf der giderim. Golf 7.5 1.5 tsi bakıyordum başka harcamalar çıktı bütçe azaldı 1350 civarı ciddi güzel comfort 7.5lar var. Golf 7 lerde elimdeki arabayı satmaya değmez gibi geliyor. Amaç öncelikle model yükseltmek Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-fiat-boyasiz-hatasiz-fiat-500x-full-plusfull-kirmizi-sadece-61.000km-1264162886/detay Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ben de reno megane 1.3 derim. Hem modelli hem de daha sorunsuz bir araç almış olursunuz. Zaten 1.3 olmayanlara öcü gözüyle bakıyoruz 1.3 candır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Zaten 1.3 olmayanlara öcü gözüyle bakıyoruz 1.3 candır Hele her hafta sandık motor konulan yağı belli olmayan beyaz renklilere alıcı gözü ile bakıyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Aracıma vurmuşlardı şimdi servisde,yerine 2025 model 1,3 megane 4 verdiler daha araç 3000km de,Toyota ile kıyaslayacaksam aynı km leri yapıyorum sabah hanımı işe bende 5km mesafede ki kendi iş yerime gidiyorum geneli trafik olmayan yol,Toyota 1,5 den 1lt fazla yakıyor süspansiyonu bana sert geldi bozuk yolda ön takımından ve trimlerinden sesler geliyor,turbo motor keyifli sert kullanmam ama nedense sevemedim aracı. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fatih Uzun yazdı: Aracıma vurmuşlardı şimdi servisde,yerine 2025 model 1,3 megane 4 verdiler daha araç 3000km de,Toyota ile kıyaslayacaksam aynı km leri yapıyorum sabah hanımı işe bende 5km mesafede ki kendi iş yerime gidiyorum geneli trafik olmayan yol,Toyota 1,5 den 1lt fazla yakıyor süspansiyonu bana sert geldi bozuk yolda ön takımından ve trimlerinden sesler geliyor,turbo motor keyifli sert kullanmam ama nedense sevemedim aracı. 18 jant varsa serttir. Gereksiz büyük jant koyuyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts