Mehmet Dagdeviren 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tabiki Golf Diğer iki model yanına yaklaşamaz. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Evren Erakçora yazdı: 18 jant varsa serttir. Gereksiz büyük jant koyuyorlar. Yok 16jant,lastik havaları da fazla olabilir ama gelen sesler hoş değil.1 aylık araç. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kasko yapılmaz.. Yapan iki şirket var, onların da kaç lira isteyeceği belli olmaz.. Tekrar pert olursa parası piyasanın % 35 altında ödenir. Hava yastıkları emniyet kemerleri ne halde belli olmaz.. Önden hasarlı araçlar serviste onarılmamışsa senin kadar sıcak bakamıyorum ben Çünkü inşaat teli ile travers bağlanan araçlar gördüm ben E baktiracak Mehmet, agir hasarli araba incik cincigina kadar bakilmadan alinmaz ki. Her mal alinir satilir, onemli olan dogru degerden alinmasi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: E baktiracak Mehmet, agir hasarli araba incik cincigina kadar bakilmadan alinmaz ki. Güzel bir ekspertiz.. olur tabi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Evren Erakçora yazdı: 18 jant varsa serttir. Gereksiz büyük jant koyuyorlar. Benim jantlar 16. Mis gibi. Hem bozuk yola geliyor hemde çekiş çok daha iyi. Fatih Uzun yazdı: Yok 16jant,lastik havaları da fazla olabilir ama gelen sesler hoş değil.1 aylık araç. 50 hava olmasın? Servisler bu konuda efsane. Aldım servisten geçen yıl araba bir sert geldi bıraktığım araba değil resmen. Benzinliğe girdim 49 hava çıktı. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Benim jantlar 16. Mis gibi. Hem bozuk yola geliyor hemde çekiş çok daha iyi. 50 hava olmasın? Servisler bu konuda efsane. Aldım servisten geçen yıl araba bir sert geldi bıraktığım araba değil resmen. Benzinliğe girdim 49 hava çıktı. Lastik basıncını nasıl görebiliyorsunuz?karıştırdım bulamadım menü de,bu km de bir aracın bozuk yol ve set performansı çok iyi değil. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fatih Uzun yazdı: Lastik basıncını nasıl görebiliyorsunuz?karıştırdım bulamadım menü de,bu km de bir aracın bozuk yol ve set performansı çok iyi değil. Yok benzinliğe gittim hemen. Oradan bakmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yok benzinliğe gittim hemen. Oradan bakmıştım. Araç kiralık diye çok önemsemedim ama diğer aracımın tamir işi uzayacak,1 hafta daha benimle beraber olacak bu arkadaş,lastik basınç sensörünü sıfırla diye menü de bir yer buldum ama tek tek göstermiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yok benzinliğe gittim hemen. Oradan bakmıştım. eski eski şeyler ne öyle kompresöre git hortumu al tak felan 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tamer Topaç yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-fiat-boyasiz-hatasiz-fiat-500x-full-plusfull-kirmizi-sadece-61.000km-1264162886/detay O paraya üzerinde Fiat yazan bir araç Mehmet Ozyurek yazdı: Zaten 1.3 olmayanlara öcü gözüyle bakıyoruz 1.3 candır Abi addblue olmayan 1.5 DCI iyidir ya 1.3 tce güzel de bizim ülkedeki yağ ve bakım ile ne olur bilinmez. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Benim jantlar 16. Mis gibi. Hem bozuk yola geliyor hemde çekiş çok daha iyi. Gelmesin bozuk yola. Hep asfalt üzerinde gitsin. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: O paraya üzerinde Fiat yazan bir araç Abi addblue olmayan 1.5 DCI iyidir ya 1.3 tce güzel de bizim ülkedeki yağ ve bakım ile ne olur bilinmez. Adblue konusunun takibi bende. ilk sıkıntıda size bildireceğim. Aracımın İlk sahibi Shell den almış adblue sıvısını ,bende aynen devam ediyorum shell den kaplı bidon, bir buçuk yıldır sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: eski eski şeyler ne öyle kompresöre git hortumu al tak felan Uçan araba mı çıktı da haberimiz yok Murat Sahın yazdı: 1.3 tce güzel de bizim ülkedeki yağ ve bakım ile ne olur bilinmez. Ali c sen misin? 300 k da bir dünya var ve tepesine inen binen belli değil kiralıkta alayı birşey olmuyor da kullanıcıda mı olacak? 500 bin km mi bineceksin? Fransızların motorlarından korkma kullandığın aracın motoru da fransız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: haberimiz yok dağda bayırda gezeceğine takip et biraz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: dağda bayırda gezeceğine takip et biraz Hummer aldın dimi içerden indirmeli şişirmeli 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hummer aldın dimi içerden indirmeli şişirmeli hep şişik.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hep şişik.. Hmm dolma lastik 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hmm dolma lastik neler yazılır buna da, emmi ikimiz de indirir 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hep şişik.. Esas buna yazılır da neyse 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Esas buna yazılır da neyse banlatacaktım tüh yemedi ya lağ Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: banlatacaktım tüh yemedi ya lağ Dur yazacam. Çağlar Bayur yazdı: hep şişik.. Zor olmuyor mu abi? Ha lastikmiş 2 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Yola devam edeyim mi dedi. Dedim sakın, çek kenara, su bul ve ekle. 4 lt ye yakın su aldı araç. Yorum bağlantısı
Recommended Posts