Tayfun Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Arkadaşlar merhabalar. Evimde Vestel ADB 6013 akıllı ankastre davlumbaz ürün var. 2017 yılından beri inanılmaz memnunuz. Hareket sensöründen tutun nem sensörüne kadar bir sürü özelliği var ve görevler biz bunu televizyon sandık diyorlar. Ancak ben tatildeyken bir sıkıntı olmuş bir arkadaş ta ışığı neden yanıyor diye ki ışığı sensör nedeniyle birini algıladığında akşam 7 ile sabah 7 arası otamatik yanıyor biraz kurcalamış. Şimdi davlumbazı manuel kullanamıyorum nem sensörünü devreye sokuyor ve 1-2 saniye çalıştıktan sonra nem bulamadığı için çekmeyi bırakıyor. Saat ayarına giriyorum saati ayarladıktan sonra çıkma tuşuna bastığımda alet kendine reset atıyor ve çooook uzun süre gelmiyor. Hareket sensörü de çalışmıyor ancak aleti kontrol ederken ışık kendi kendine yanabiliyor. Yeniden başlarken tuşa bastığımda renkli ekran değişiyor sürekli ve en sonda da sanki servis modunda gibi aşağıya koyduğum videodaki gibi oluyor. Anlamadım ve çözemiyorum. Sizlerden ricam anlayanlar bakabilir mi yoksa sanırım baya masraflı olacak videosu: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Anakart. İşlemci sorunudur. Yada besleme Yorum bağlantısı
Servet Aydın 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Nem var aşağıda yağ var aşağıda. %bi milyar korumasız da bi devre var. Sensörler vs hep oksitli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts