Emrah Altun 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Sapanca'da göl kenarında belediye çay bahçesine uğramak için hemen yakındaki belediye otoparkına park etmiştim. Görevli arkadaş nakit yok ise park ücretini HGS'ye yansıtabileceğini söyledi. Ben de cüzdan çıkarmaya üşendiğim için olur dedim fakat ne ettimse daha sonra HGS üzerinden borcu sorgulayıp ödeyemedim. Konuyla ilgili belediye internet sitesindeki iletişim formunu doldurdum, belediyeye defalarca telefon ettim, üstüne mail de attım ama ne kimseye ulaşabildim ne de tarafıma dönüş yapıldı. Google haritalardan belediye çay bahçesinin telefon numarasını bulup sorayım dedim oranın telefonu yok. Street view'den birşeyler bulurum diye bakındım ama yazıları puslu yapmışlar. Korkum bu borcun katlanarak bana geri dönmesi. Bu arada aracımda HGS etiketi de yok. Tüm geçişlerimi plakadan sorgulatıp ödüyorum. Mesela abant milli parkı girişini bu şekilde ödemiştim. Civarda oturup da konu hakkında bilgi verebilecek olan var mı? 7 saat önce tarihinde Emrah Altun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Emrah Altun yazdı: Korkum bu borcun katlanarak bana geri dönmesi Böyle olur genelde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce benim bildiğim belediye park yeri ücretleri gecikmeye girmiyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce E devletde milli parklar felan hgs borcu diye bir bölüm vardı oraya baktınız mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts