Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: İtibar zedelenmesi nedir? mahalle baskısı, güneş batmadan giremiyordur sokağa_ 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mahalle baskısı, güneş batmadan giremiyordur sokağa_ Güneş yanığı diye mi gğneş batmadan? Hametan? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Güneş yanığı diye mi gğneş batmadan? Hametan? peştamal Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: peştamal Bakalım panomuzda var mı? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 saat önce Paylaş 6 saat önce C320 bendeyken kapı altlarında ki pas ve boya dökülmelerini düzgün yapabilmek için 4 kapıyı sökmüşlerdi o zaman düşünememiştim bu detayı ama fotoğrafları çekilmişti. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Araç alırkende satarkende Expertiz yaptırılmalı. Tabi işinin Ehli yerlerde. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Araba alirken kaynakli parcalarda degisme yoksa umursamam. Kapisi degistiyse marspiyele bakarim direge bakarim, camurluk degistiyse kilica bakarim, on panel degistiyse on saseye bakarim. Degisen parca sadece daha dikkatli arastirmayi gerektirir bence. Kazadan degisen mekanik aksamada orjinal parca kullanildiysa ve dogru iscilikle yapildiysa gene sallamam. Tavan olayi cok muglak, doludan da boyanmis olabilir, birsey de dusmus olabilir. Orada biraz guven onemli ama tavan boyaliysa direklere ve on cama bakmak lazim. Genelde arkadan carpmalar fazla onemsenmez ama bence onden carpmadan daha onemli. Arabanin onundeki her seyi vida ile sokup sifirini takabilirsiniz, ama ben daha Turkiyede dogru duzgun kaynak yapabilen ya da malzemeyi tam yerine ayarlayip yapistirmayi yapabilene rastlamadim. Arkadan hasar alan arabada deforme olan parcalarin tumu kaynakli. Bu arada Ankara'da eski boyayi kaziyip metali duzelttikten sonra boyayarak homojen sekilde mikron tutturan adam taniyorum. Mikronmetrelere falan guvenmeyin. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Orijinal parça ise sök tak olsa bile niye değişen olsun ki, bu tipte mide bulandırır tabi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts