Bekir Çelik 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Abiler acil durum. 1.2 Palio Speedgear araç. Hanım anahtarı kontak çevirirken kırmış. Penseyle anahtarı çıkardım. Aracı çalıştırıp anahtarcıya gidecektim. "Radyatör suyu sıcaklığı çok yüksek" diye bir uyarı yazıyor ekranda. Araç çalışmıyor. Araç 11.30'dan beri soğukta halbuki. Nasıl çözeriz? Acil çalıştırmam lazım. Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Akü yeni diye biliyorum. Ama Kontak açtıktan sonra, gösterge ışıkları söndükten sonra, LPG gösterge ışığı komple sönüyor. Marşı denerken çok kuvvetli çeviriyor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bekir Çelik yazdı: Abiler acil durum. 1.2 Palio Speedgear araç. Hanım anahtarı kontak çevirirken kırmış. Penseyle anahtarı çıkardım. Aracı çalıştırıp anahtarcıya gidecektim. "Radyatör suyu sıcaklığı çok yüksek" diye bir uyarı yazıyor ekranda. Araç çalışmıyor. Araç 11.30'dan beri soğukta halbuki. Nasıl çözeriz? Acil çalıştırmam lazım. Hararet müşürü arızalanmıştır. Soketini sökünce çalış muhtemelen 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Hararet müşürünü alsam ben değiştirebilir miyim? Yeri basit mi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bekir Çelik yazdı: Hararet müşürünü alsam ben değiştirebilir miyim? Yeri basit mi? Motordaki konumunu bilmiyorum. Değişim videosu vardır internette Yorum bağlantısı
Çözüm Ersen Tapan 3 saat önce Çözüm Paylaş 3 saat önce Bekir Çelik yazdı: Akü yeni diye biliyorum. Ama Kontak açtıktan sonra, gösterge ışıkları söndükten sonra, LPG gösterge ışığı komple sönüyor. Marşı denerken çok kuvvetli çeviriyor. Araba anahtardaki immobilizeri tanımıyor olabilir. 1 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ersen Tapan yazdı: Araba anahtardaki immobilizeri tanımıyor olabilir. Sorun bu ise ne yapmam lazım hocam? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Anahtarın kırık kısmını da kontağa yakınlaştırıp çevirmeyi deneyebilirsiniz 2 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Anahtarın kırık kısmını da kontağa yakınlaştırıp çevirmeyi deneyebilirsiniz Hakikaten bunu denedim çalıştı. Pense ile çalıştırmayı deniyordum çalışmıyordu. Demek ki sorun immobilizer imiş. Hemen bir tane anahtar yaptırdım teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce immo okumaıynca ekranda motor suyu sıcaklığı yüksek mi yazıyor? Yorum bağlantısı
Recommended Posts