Bekir Çelik Dün saat 12:23 Paylaş Dün saat 12:23 Abiler acil durum. 1.2 Palio Speedgear araç. Hanım anahtarı kontak çevirirken kırmış. Penseyle anahtarı çıkardım. Aracı çalıştırıp anahtarcıya gidecektim. "Radyatör suyu sıcaklığı çok yüksek" diye bir uyarı yazıyor ekranda. Araç çalışmıyor. Araç 11.30'dan beri soğukta halbuki. Nasıl çözeriz? Acil çalıştırmam lazım. Yorum bağlantısı
Bekir Çelik Dün saat 12:34 Yazar Paylaş Dün saat 12:34 Akü yeni diye biliyorum. Ama Kontak açtıktan sonra, gösterge ışıkları söndükten sonra, LPG gösterge ışığı komple sönüyor. Marşı denerken çok kuvvetli çeviriyor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 12:42 Paylaş Dün saat 12:42 Bekir Çelik yazdı: Abiler acil durum. 1.2 Palio Speedgear araç. Hanım anahtarı kontak çevirirken kırmış. Penseyle anahtarı çıkardım. Aracı çalıştırıp anahtarcıya gidecektim. "Radyatör suyu sıcaklığı çok yüksek" diye bir uyarı yazıyor ekranda. Araç çalışmıyor. Araç 11.30'dan beri soğukta halbuki. Nasıl çözeriz? Acil çalıştırmam lazım. Hararet müşürü arızalanmıştır. Soketini sökünce çalış muhtemelen 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik Dün saat 12:47 Yazar Paylaş Dün saat 12:47 Hararet müşürünü alsam ben değiştirebilir miyim? Yeri basit mi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 13:07 Paylaş Dün saat 13:07 Bekir Çelik yazdı: Hararet müşürünü alsam ben değiştirebilir miyim? Yeri basit mi? Motordaki konumunu bilmiyorum. Değişim videosu vardır internette Yorum bağlantısı
Çözüm Ersen Tapan Dün saat 13:09 Çözüm Paylaş Dün saat 13:09 Bekir Çelik yazdı: Akü yeni diye biliyorum. Ama Kontak açtıktan sonra, gösterge ışıkları söndükten sonra, LPG gösterge ışığı komple sönüyor. Marşı denerken çok kuvvetli çeviriyor. Araba anahtardaki immobilizeri tanımıyor olabilir. 2 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik Dün saat 13:15 Yazar Paylaş Dün saat 13:15 Ersen Tapan yazdı: Araba anahtardaki immobilizeri tanımıyor olabilir. Sorun bu ise ne yapmam lazım hocam? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 13:29 Paylaş Dün saat 13:29 Anahtarın kırık kısmını da kontağa yakınlaştırıp çevirmeyi deneyebilirsiniz 2 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Anahtarın kırık kısmını da kontağa yakınlaştırıp çevirmeyi deneyebilirsiniz Hakikaten bunu denedim çalıştı. Pense ile çalıştırmayı deniyordum çalışmıyordu. Demek ki sorun immobilizer imiş. Hemen bir tane anahtar yaptırdım teşekkür ederim. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce immo okumaıynca ekranda motor suyu sıcaklığı yüksek mi yazıyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 19 saat önce Paylaş 19 saat önce evet garip bir araba kontak gövdesini değiştirmiştim bizimkinde otomatik bulunmadığı için manuel olanı taktım. otomatik olanın dibindeki switchi takmamıştım şanzıman arızası verdi kaç yer baktı şanzıman inecek filan derken switch aklıma geldi ve onu iptal ettim ve düzelmişti 1 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: immo okumaıynca ekranda motor suyu sıcaklığı yüksek mi yazıyor? Kızıyor işte okuyamayınca 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts