Ersen şahin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Selamın aleyküm arkadaşlar Arabanın anahtarını cebimde unutup denize girdim tabii malum kontak sırılsıklam Denizden çıkınca kontağı açıp sildim Güneş altında kuruttum Aracın yanına gittiğimde kapıları bir kereliğine kumandadan açtım sonrasında kumanda çalışmadı Anahtarı kapıya takıp kapıları açıp kilitliyebiliyorum Aracın çalışmasında sıkıntı yok Uzaktan kumanda çalışmıyor Pili çıkardığımız için adaptasyon falan gerekirmi Gerekirse nasıl yapılıyor bilen varmı Araç 2008 Meriva essentiya otomatik vites Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce hiç elektrik vermeden açılıp pili çıakrtıp yıkanıp kurutulsa iyi idi. bir anahtarcıya göstermeli Yorum bağlantısı
Ersen şahin 36 dakika önce Yazar Paylaş 36 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: hiç elektrik vermeden açılıp pili çıakrtıp yıkanıp kurutulsa iyi idi. bir anahtarcıya göstermeli Çağlar abi ilk farkettiğimde çıkarıp kuruttum bir kereye mahsus kapıları açtı Eve gelince tekrar açtım kolonya ile temizledim taktım bir iki sefer açıp kapattı Sanırım kısa devreden dolayı pil ömrünü tamamladı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
YusufKarabulutt_ 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce gecmıs olsun abı anahtarı yenılemen gerekıyor dıger kumanda ıle ıkı gun ıdare edersın bırsey olmay kolay gelsın ıyı aksamlar abnım Yorum bağlantısı
Recommended Posts