Emin Ozan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Selamlar, 550.000₺, maksimum 600.000₺ arasında; azami 150.000km civarında D segment bir araç arıyorum. Belki biraz zor olabilir ama varsa eğer SUV araçlara da bakabilirim. Hatchback istemiyorum. Benzinli olursa eğer LPG uyumlu olursa daha iyi olur, çok cep yakar yoksa. Şanzıman manuel veya otomatik olması fark etmez benim için. Büyük, güvenli ve masrafsız bir araç arıyorum, tek isteğim bu. Şöyle bir kaç ilan buldum, ne dersiniz bu araçlara? https://shbd.io/s/Jsicu7hz https://shbd.io/s/pQ7LsTLC https://shbd.io/s/6UWarsl7 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Masrafsızlık anlamında Liftback kasa tipi sorun edilmeyecekse her türlü ilk ilandaki 2.0 Tdci Mondeo derim. Opelin 1.6 Turbo 180’lik motoruna bulaşılmaz çok sorun açar. 1.6 benzinli Mondeo da dizele kıyasla çok yakar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Forumda temiz bir C3 var bence bi görüşün 350 ye alabilirsiniz sanırım. Yorum bağlantısı
Emin Ozan 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Koray Demir yazdı: Masrafsızlık anlamında Liftback kasa tipi sorun edilmeyecekse her türlü ilk ilandaki 2.0 Tdci Mondeo derim. Opelin 1.6 Turbo 180’lik motoruna bulaşılmaz çok sorun açar. 1.6 benzinli Mondeo da dizele kıyasla çok yakar. 2.0 Mondeo ilanında ki satıcının hesabı 2 ay önce açılmış ve numarası bile yoktur. İçime çok şüphe oturttu. Günahını almayalım belki de kaporacı da olabilir 😅 Peki 2008 Benzinli Mondeo ilanı nasıl sizce? Bu bütçede sizce başka hangi D segmente bakılabilir sizce? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Aile çok mu kalabalık yahut arkadaş sayısı mı fazla niye D? Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ilk ilandaki dizel mondeo da sahibinin dedigi kaporta ekspertizini yaptırıp teslim edecegim lafı garip geldi. Bu butce de d segment sorunsuz ve düşük km arac bulmak zor. Hele ki d segmentte atmosferik lpg li arac almak ilerleyen surecte yetersiz performans sebebiyle sizi üzer. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emin Ozan yazdı: 2.0 Mondeo ilanında ki satıcının hesabı 2 ay önce açılmış ve numarası bile yoktur. İçime çok şüphe oturttu. Günahını almayalım belki de kaporacı da olabilir 😅 Peki 2008 Benzinli Mondeo ilanı nasıl sizce? Bu bütçede sizce başka hangi D segmente bakılabilir sizce? Belki ilana koymak için üyelik açmıştır. İyice araştırmak lazım tabi. 1.6 Mondeo güzel lakin yakıt fazla olur. Citroen C5 veya Toyota Avensis eklenebilir listeye. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mondeo D segment arayışının ilacıdır.2.0tdci otomatik aisin şanzımanla konforu yaşarsınız, sonra araba beğenmezsiniz.700 bin dahi bu km ler için yetmeyebilir.Km konusunda 200bin km civarı iyi bakımlısı da sizi üzmez.Bu motorlar ve şanzımanlar yağ bakımları yapılmış ve suyuna dikkat edilmiş ve dpf si de sıkıntı çıkarmamışsa çok yüksek kmleri görür. 1 saat önce tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts