İçeriğe Yönlendir

Astra J Ecoflex Cosmo Sigorta Kutusu Fotoğrafı


Alpay Sumer

Recommended Posts

Alpay Sumer

arkadaslar merhaba,  2011 opel astra j 1.3 ecoflex aracimiz var. sigorta kutusunun fotografi lazim..yardimlarinizi bekliyorum.. bizim icin onemli.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Valla ne Astra H ne de Astra J de böyle bir sigorta kutusu gördüm. Üstteki fotodaki sigorta kutusundan benim aracımdaki de.

 

Tam olarak amaç nedir? Eksik sigorta olduğunu nasıl anladınız veya arabada yanlış olan ne?

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

durum biraz karisik aslinda ?Enistemde 1.3 ecoflex astra var. arac seyir halinde iken klimayi acinca sogutmuyor. durup birkac kez klimayi kapatip acinca sogutmaya basliyor.. enistem de bir iki yere sormus biri yorum olarak sigorta kutusunda bi sigorta bu is icin gorev goruyor bu ise yardimci biseyler yapiyor anlaminda biseyler soylemis..  bende cozum olarak var ise birilerinde karsilastiralim belkide vardir bir hikmeti diye dusundum ama bulamiyoruz... yuklemis oldugum resim arka bagajdaki sigortanin resmidir.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
2 saat önce, Alpay Sumer yazdı:

yuklemis oldugum resim arka bagajdaki sigortanin resmidir.

 

Allah iyiliğini :D Bende bagajda sigorta yok 2014 makyajlı kasa bagajda sigorta yok. 2 sigorta kutusu var biri akünün yanında diğeri de direksiyonun altındaki küçük cebin arka kısmında. Anladığım kadarı ile yükte iken klimada problem var ama dururken sıkıntı yok. Eksik sigorta olsa veya sigorta atsa hiç çalışmaz. Kontrol panelinde mi bir sorun var diye düşünmekteyim şu an. Başka ihtimal aklıma gelmedi.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

aynen direksiyon altindaymis.. h kasa var bende, h kasada bagajda olunca oyle yazdim bende... 2011 dizel 1.3. cozemedik gitti... ?

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
On 20.12.2017 at 22:19, Mehmet Ozyurek yazdı:

Eksik sigortaları tamamlamayın :)

hepsini tamamlamayacagiz? hangisiyse onu tespit icin ugrasiyoruz ama malesefki hala bi sonuca varamadik...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...