İçeriğe Yönlendir

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen saat
  2. Ali Gök

    Audi A8 ve VW Touran Üretimi Bitti

    bak sonra bize suç atma
  3. Ali Darbaz

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    Elim avucum kaşınıyordu derdime derman geldi Citroen c3 amortisör takozu sorunu
  4. Ü.Emre Kartal

    Annemi Nasıl Emekli Yapabilirim?

    Eskiden bir şey alıp satıldığında kurumsal olursa sorun olmaz, her türlü arkasında durur denirdi. Şu an kişilerin yapamadığı aktiviteleri kurumsallar yapıyor. Araç bakıyorsun her yere pankart asmış, 0.49 faizle 300000 12 ay diye mesela. Okuyunca çok iyi gibi görünüyor, sorunca onda ilk taksit fazla oluyor gerisi şöyle böyle diyor. Hesaplama sonunda 12 ayda 380-390 geliyor. Kabaca 2.5-3 arası bir orana gelmiş oluyor otomatik. Sen arabanı satmak istiyorsun, yukarıdakini görenler burada öyle veriyorlar sen fiyat düşmelisin diyor haliyle Kimse de ya kardeşim sen aldatıcı reklam yapıyorsun demiyor. Yapılan haksızlıklardan sonra emekli olmanın, yüksek prim ödemenin hiçbir anlamı yok. Senelerce maaşı kadar vergi, prim kesilen biri ile asgariden yatırıp emekli olan birini günün sonunda en düşük emekli aylığı şu deyip aynı kefeye koyunca iş bitiyor.
  5. ALLAH ın her şeye gücü yeteceğine iman ettiğimize göre bir de verir bin de verir, hiç de vermeyebilir. sayılara takılıp kalmayalım. https://www.kuranvemeali.com/sevap-ile-ilgili-ayetler “İyilik edene, yaptığı iyiliğin on misli mükâfât verilir. Kötülük yapan da yaptığının dengiyle cezalandırılır” [Enâm sûresi (6), 160]. “Kim bir hayır işlemek ister de onu yapamazsa, kendisine bir sevap yazılır. Yaparsa on sevap yazılır. Kim de bir kötülük yapmak ister de yapmazsa, ona hiçbir şey yazılmaz. Yaparsa bir tek günah yazılır” (Müslim, Îmân 259).
  6. Bugün
  7. Ümit Türk

    İş Arkadaşım Fünf : 2025 Hyundai i20 1.0 T-GDI DCT

    Bende bunu söylüyorum arkadaşa 😂. Ekstra eve ait araba olması çok anlamsız.
  8. İlkay Başaran

    Annemi Nasıl Emekli Yapabilirim?

    Özelde primini ödeyip çalışmadan emekli olan adam bende devlet dairesinde çalışmadan hayat boyu yatıp emekli olan adamdan daha iyidir. En azından sisteme yükü yok. memlekete bak ya neleri konuşuyoruz, sıfır araba almaya bayiye eksperle gidilen ülke. Vatandaşı olmasak güzel yer aslında
  9. Yeni gelenler için kampanya o. 70 şehit sevabı yazmış biri. 5 tane dua ile 70 şehit sevabı. Savaşta şehit olsam ben bozulurdum bu kampanyaya şahsen. Bence din böyle birşey değil.
  10. Tansu Kalafatoğlu

    Annemi Nasıl Emekli Yapabilirim?

    ilk bakılacak nokta olan “çalışmayan adamlar, çalışmış gibi gösterilmiş abi” kısmı etik olmasa bile sgk’nın buna düşmesi etik değil bence. Onca usülsüzlüğü bırakıp primini vergisini ödeyen kişilere çökmek nedir. Ben bu konuda geri adım atılacağını düşünüyorum
  11. İlkay Başaran

    İtalyan Kartalı

    Çalışan işçileri iş kanununa göre çalıştırır haklarını yemez günde 15 saat ayakta kasaya çakmazsan, 1 kişiye 4 iş yaptırmazsan diğer zincir mağazalar karşısında yamulursun. Gâvur işte kuk hakkına önem veriyor, sonra ağlıyor battım diye.
  12. Hamit inan

    Yeni Yerli Mikro Araç Karea 700K TL

    Sorduktan sonra yapay zekayla biraz muhabbet ettim aşağı yukarı senin dediğin değerleri verdi. Sonra çağlar abi geldi hevesi kursakta bıraktı
  13. Dün
  14. Haşmet Güngör

    Tarım Bakanlığı Hileli Gıda Duyuruları

    At eti haram değil. Orta Asya da yaygın yeniyor. bari oraya ya da Z. Burnuna (at yiyen bir kesim var orda orta Asya kökenli) gönderselerdi. Bizimkiler de yeseydi belki atletizm şampiyonları çıkardı
  15. Servet Aydın

    Yeni Yerli Mikro Araç Karea 700K TL

    96'da yaptımdı. 48v dc motor,4 adet 210ah kamyon aküsü. 4 adet kontaktör ve pedalda 4'lü komitatör. Gölcük İzmit 17km. 3-4 defa git gel yapardım. Hız 50'yi görmez ama işe yarardı. Şimdi ise aşağı yukarı hesaplama yapalım; 120v batarya, 56v brusless motor ve driver. Ivır zıvır koyduk. 200gibi çıkar rakam
  16. Servet Aydın

    Şeytan İcadı 1290 SAS

    Ben hiç latte içmedim biliyon mu
  17. Servet Aydın

    Yeni Yerli Mikro Araç Karea 700K TL

    Sorunsuz araç dedik sanayi erkmeği değil
  18. Şu binlerle çarpmalar falan neden inanasım gelmiyor? Misal bilmem şu gecede ibadet edince bin yıllık sevap filan. Ömür 80yıl. Bir defalık ibadetle kurtulmuş oluyorum o halde.
  19. Ali Darbaz

    İtalyan Kartalı

    C sınıfı bir sedanın zor sığdığı ispark otoparkına yanımdaki boş yere heavy duty modifiyeli tekerleri çamurluktan 50 santim dışarda Ford raptor geldi. İçinde 1.5 metre kadın sürücü vardı. Tam benim arabanın yanındaki slota park için manevra alınca ters ters bakıp ispark görevlisine dönüp, abi ne yapıyor bu istanbulun ortasına dağdanmı gelmiş diyerek kadını uzaklaştırmasını istedim. Kadın kem küm edip aracının sığmayacağınıda görüp çekip gitti. Aynı gün daracık yere X5 girmeye çalıştı i20 tampona çarpacakken adamı hoop deyip durdurdum. O oraya sığar mı, biz nasıl inip binecez, başka yere parkediz deyip onuda gönderdim.
  20. Ali Darbaz

    Tesla Model Y SR ile Uzun Yol Deneyimi

    Ne demessin,
  21. Ali Darbaz

    Almanya'da Yaşam

    Bu Çağdaş Işıl'ın videosu için ne düşünüyorsun. Okadar translate falan fıstık varken, çoçuğun hayatı kurtuldu 3 dil biliyor gibi bişeyle kendini avutması açıkcası üzüldüm. Bir kez dünyaya geliyoruz, çoçuk çoçuk bir yere kadar ya kendimiz ne olacaz. Çoçukta bi şekilde büyür. 40 yaşında sıfırdan başlamak üstüne boşanmak , çoçuğundan ayrı kalmak derken adamın gençliği heba olmuş. Yaşasa yaşasa üretken 20 yıl ömrü kalmış adamın .
  22. Çağlar Bayur

    İtalyan Kartalı

    2000li yıllardan sonrakiler ile zaten anca karfura gidilir, vesile ile o nasıl bir zarardır karfur , naaptın sen rafları mı devirdiniz gece ürünler zayiii mi oldu
  23. Çağlar Bayur

    Tesla Model Y SR ile Uzun Yol Deneyimi

    koçta çalışma koçla çalış derler imrahorda
  24. Ali Darbaz

    Tesla Model Y SR ile Uzun Yol Deneyimi

    Evet koç iş yapan firmaya girdim.
  25. İlkay Başaran

    İtalyan Kartalı

    Hm suv alıp karfura gitmek gibi yani
  26. Sinan Akgöl

    Kaza Müfettişi Triger Kayışı

    🤩🤩🤩
  27. Sinan Akgöl

    Audi A8 ve VW Touran Üretimi Bitti

    Touran ismi için Almanya daki Turan isim hakkini elinde tutan özel servis ne güzel ödeme almişti vwden 😂
  28. Haşmet Güngör

    Annemi Nasıl Emekli Yapabilirim?

    Evet. Üstelik sadece, prim de değil, gelir vergisi de ödüyorlar. Bunun mantığını bilen varmı? Vergi açısından belki , zira prim ve vergiyi birey ödediğinden , çalışıyor gösteriyor olan şirket, maaş tutarını vergiden düşüyor. Bu da maliyenin sorunu. Bilen varsa anlatsın.
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...