Tüm Aktiviteler
Bu akış otomatik güncelleniyor
- Geçen saat
-
Hasarsızlık indirimi son seviyeden fulllerin fulü emmi kasko 24 bin tuttu. Sikortam da 7 bin gibi bir şeydi. x-trailden sonra ilk gözüme çarpan eksiklikleri yazayım. Gözlük kabı yok kolçak altı saklama alanı küçücük. Öyle ki xtrail’de içeriye 4 tane 500 ml su şişesi dikine sığıyordu ve yaz günü bile buz gibi kalıyordu ki soğutucusuzdu. Buna bir tane 330’luk su şişesi dikine sığmadı. İçinde bir de cüzdan koyma yeri var malzemesi biraz dandik geldi, şöyle anahtar koyunca ses yapmayacak bir şey olsa iyi olurdu. Arkada koltuklarda ağırlık sensörü var, benim oğlan yan yatınca ötüyor. Bu sıkıntı bizim oğlanın alışkanlığı ile alakalı gerçi. Kapıların alt uzatmaları kapı açınca kaldırıma değiyor çok aşağıda, hoşuma gitmedi.
- Bugün
-
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız yazılım bugsız kullanmayı nasip etsin bu akıllı cihazı
- 20 cevap
-
- 1
-
-
Müthiş bir sprint yarışı yaşandı. Mercedes ve FErrari'ler gayet güçlü rakipler. Mclaren ve Redbull'lar resmen yetişemiyor. Leclerc ve Hamilton kendi aralarında dahi yarıştılar. Sonrasında sıralamalar koşuldu ve sıralamada da dikkatimi çeken en büyük şey, araçlar artık takımlar olarak ayrılıyorlar. Yani pilot ayrımı pek kalmadı bu sene gibi.
-
Hayırlı olsun. Günümüz şartlarında finansal olarak alınabilecek bir araç. Onun haricinde yazılımdan ötürü ben hala yanaşmazdım. Güle güle kullanın.
- 20 cevap
-
- 1
-
-
Yeni Yerli Mikro Araç Karea 700K TL
Mehmet Göktürk, Mehmet Göktürk'in konusunu cevapladı - Otomobil Dünyasından Haberler
%25 ötv üstüne %20 kdv . Toplam fiyatın yüzde 33 ü vergi 462 lirası fatura. 200 lira kar ve operasyon gideri koymuştur arabayı 262 ye malediyordur -
Süper hayırlı olsun
- 20 cevap
-
- 1
-
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel akıllı cihaz (araba)
- 20 cevap
-
- 1
-
-
Hayırlı olsun, şarjı daim olsun, bekleme yapma
- 20 cevap
-
- 1
-
-
Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler dilerim.
- 20 cevap
-
- 1
-
-
İş Arkadaşım Fünf : 2025 Hyundai i20 1.0 T-GDI DCT
Koray Demir, Ali Darbaz'in konusunu cevapladı - Arabam
Aracın çoğu yerinde Mopar yazıyor, ortak platformda üretiliyor normaldir. -
Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS
Ali Darbaz, Ali Darbaz'in konusunu cevapladı - Arabam
Araba için bazı şeyler aldım enjektör temizleyicisi ve yağ Contası bakım solüsyonunuSivas yoluna giderken kullanacağım. -
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile
- 20 cevap
-
- 1
-
-
Yeni Yerli Mikro Araç Karea 700K TL
Mehmet Ozyurek, Mehmet Göktürk'in konusunu cevapladı - Otomobil Dünyasından Haberler
Otomobil ruhsatlı olduğu için fiyat yükseliyordur. Bu paranın %25'i vergidir. -
Hayırlı olsun. Hipermil modumu varmış. Pazartesi togg arge merkezine gidecem sorarım onlara
- 20 cevap
-
- 2
-
-
-
Fotoğrafın önünde sen olmasaydın alıcı gözle bakmazdım arabaya ben olsam reklam yüzü olarak tercih ederdim Hayırlı olsun.
- 20 cevap
-
- 1
-
-
Güle güle kullan Emre, ilerde detay bilgi verirsin. Duyduğuma göre, Togg otoclup cereyana muhalif üyelerini ikna etmek ve satışını artırmak için, bazı aksesuarlar ekleyerek rakiplerine fark atmayı düşünüyormuş. 1- Bagaja elektrikli mangal, 2- Sigara dumanı algılayınca, çalışmamak özelliği ( @Mehmet Göktürk hocaya özel) 3- Elektrikli Semaver. ve çorba ısıtıcı (Malum 2 kişiye özel) 4- Yolda kalmama garantisi , uzaktan şarj için Tesla Bobini ( @Ali Cihangiroğlu na özel) 5- Hyper mil modu @Ali Darbaz yorulmasın diye. 6- Otomotik sigorta yenileme Emmi için.
- 20 cevap
-
- 6
-
-
-
Maşallah Allah kazasiz belasiz iyi günlerde kullanmayi nasip etsin. Güzel renk mis.
- 20 cevap
-
- 1
-
-
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet Kemal Ağabey, ben almam sanıyordum ben bile aldım. Bu arada ilk trim sesi şu ayna üstündeki plastik kapaktan geldi 😅
-
WK 3.0CRD OM642 Motor Yağ Soğutucusu Kaçakları
Fatih Keskin, Doğan Arşiray'in konusunu cevapladı - Jeep - Diğer
İlk Jeep i mi alırken satan amca bi bugün bi de satarken yüzün gülecek demişti -
Hayırlı olsun, lüks donanımlar, güzel iç dış renkler.
- 20 cevap
-
- 1
-
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Gerçi akaryakıt tabelalarını görünce tarifsiz bir mutluluk gelecektir.
- 20 cevap
-
- 1
-
-
Siparişleri verdim.
-
İş Arkadaşım Fünf : 2025 Hyundai i20 1.0 T-GDI DCT
Ali Darbaz, Ali Darbaz'in konusunu cevapladı - Arabam
Forumlarda okuyordum , twitterde de yazıyorlardı "Jeep alıyorsun üstünde Egea jantı var" . Ama bunlar daha katı ve daha kalın. Bence yakından bakmaları lazım.
