İçeriğe Yönlendir

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen saat
  2. Sinan Akgöl

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    Sen bide aspavaya git Ankaradasin madem
  3. Aytac Sakal

    Yağmur Çalmak

    Bir kaç sene öncesine kadar bende inanmazdım ama artık onlardan her şeyi beklerim.
  4. Mustafa Resül Kara

    Arabanızı Nasıl Yıkıyorsunuz?

    Her türlü oto yıkamalarda olan köpükten iyidir diye düşünüyorum. Oto yıkama köpükleri gerçekten fazla agresif
  5. İlkay Başaran

    Yağmur Çalmak

    Amazondaki duayı etseler keşke ya da muson bölgesinde edilen dua. Baya etkili baksanıza..
  6. Bugün
  7. Mehmet Göktürk

    Yağmur Çalmak

    Yağmur duasını büyü ile karıştıranlar işte.
  8. Mehmet Göktürk

    Daaalın

    Evet sürekli ben her hafta sonu 1100 km yapıyom Keşke 4 kişi olsam artık kimse kalmadı gibi
  9. İlkay Başaran

    Yağmur Çalmak

    vpn yüklenince ara beni
  10. Tansu Kalafatoğlu

    Yağmur Çalmak

    Bence iran’ın bu radarları vurması bir sonuç. Buna vesile olan tubitak destekli yağmur duası projesi olduğunu düşünüyorum
  11. Parça sayısı vs ötesinde birkaç husus var; 1) Markalarda elektrikli ve fosil yakıtlı versiyonu olan bir modelse, elektriklide en dolu donanım oluyor. Diğerinde bu donanıma çıkınca fiyat farkı biraz artıyor genelde. 2) Özellikle Avrupa daha talepkar davranıyor, haliyle gelen araç sayısı da düşüş eğilimine giriyor. Sayı azalması, üstüne bizdeki talebin de o tarafa kayması derken fiyat esnekliği azalıyor. 3) Avantaj tarafı alım fiyatından öte uzun vadede öngörülen bakım ve işletim maliyetlerinde biraz da. Hepsini birleştirince öyle radikal fiyat farkı olmuyor alımda.
  12. Mehmet Göktürk

    Yağmur Çalmak

  13. Tansu Kalafatoğlu

    Yağmur Çalmak

    @İlkay Başaran @Bahadır TÜFEKCİ hangi belgesel o, biz de izleyek
  14. Tansu Kalafatoğlu

    Daaalın

    Düşünsenize 4 kişi 1100km yolda şarj beklerken akacak parayı. Bu paraya ne 2,5mm ne 4mm dayanır. Yanarız evde hazırlayalım desek, sınırlı bagaj alanında ciddi kap kacak yer tutacak. Üstüne ücretsiz oturulacak mekanlar araştırılacak falan. Ki şarj alanında genelde olmaz. Püüü bi de portatif masa çıktı başımıza
  15. Mehmet Göktürk

    Yağmur Çalmak

    Mekke bölgesi ormanlıktı keza suriye bi kusmı iran çok ormanlıktı bu agsçların çoğunun insan tarafından kullanılarsk yakıldığı söylenir. Ormanlı döneminde yol yapımı için roma tekniği dinamit yerine koca koca ateşler yakıp taşları kırmak için ormanların kullanıldığı söylenir. Tabi son 1800 lerin mini buzul çağından bu yana sıcaklık da yükseliyor.
  16. Togg lfp ye geçecekmiş
  17. Mehmet Göktürk

    Daaalın

    Sektör iş yapsın para içerde kalsın 🤣
  18. Tansu Kalafatoğlu

    Daaalın

    sorun şarj değil zaten. Çorbaların ve kahvelerin parası istanbul trabzon 1100km yol. Elektrikli arabayla giderken kahve, çorba, yemek, market derken uçak parasına gelir herhalde
  19. Tansu Kalafatoğlu

    Ev Yapımı CafeLatte - Cappuccino

    Benim makine bu. Tek eksiği aynı anda kahve ve su buharı vermiyor. Onun haricinde öğütme, çift damlalıklı kaşığı var.
  20. Bende zaman zaman elektrikli araç bakıyorum ama elektrikli olarak bu bahsettiğin modellere çok bakmazdım, elektrikli araçta en büyük sıkıntı yazılım. Ayrıca NMC bataryalar %20-80 arasında tutmak gerekiyor hep, o neden LFP batarya tercih ederdim ki yangın vs riski LFp lerde çok daha düşük. Ben BYD bayıyorum ama ülkemizde ceza yitip çıkmak isterse ne olur belli değil. MG4 Comfort elektrikli olabilir, LFP bataryalı ama menzili düşük, ısı pompası yok ve donanımı çok düşük, Luxury paketide 200 bin fark ediyor, parasını geçtim NMC bataryalı. ayrıca 2023 model. hanımda tesla var, arkadan itişli LFP bataryalı, param olsa alırım hiç düşünmezdim ama biraz fazla büyük, şehir içi sıkıntı, geçende çamaşır makinesi parçası almak için kağıthaneye gittim, tesla olsa çıkamazdı herhalde o yokuşları, hele hele yokuş çıkarken sağa sola araç durmuş sokakta 90 derece dönüş nasıl yapardık hiç bilmiyorum. Ezcümle elektrikli almayı bende istiyorum, motor parçası vs çok daha az olduğundan arıza ihtimalide az, yazılım iyise arıza çıkarmıyor kolay kolay, bakımı az, örneğin tesla da hiç yok, diğerlerinde de genelde yıllık çağırıp paranı alıp birşey yapamadan gönderiyorlar. ama pil, büyüklük, vs olarak bakınca bana uyan pek yok, belki bir iki yıla kadar daha uygun seçenekler görürüz
  21. Ali Darbaz

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    Ohaa yaa, 700 liralık kebab söyledim, masaya gelen mezeye bak. Daha kebab gelmedi. Acaba yanlış bişeymi sipariş ettik.
  22. Servet Aydın

    Şeytan İcadı 1290 SAS

    Alet sakin sürücü asi
  23. Servet Aydın

    Daaalın

    Bütün sırrı bozdun 100kw pil olsa tadından yenmez
  24. Ümit Türk

    Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

    Güvenli derken cihazın kendisi için sökülmesi kolay çünkü çekince geliyor. Kendi sigortasını takmazsan ihale sana kalıyor. Düşme potansiyelide var tabi. Bilen bilmeyen çekiyor çıkarıyor aklına ne gelirse. Tabi bu araçlar kiralık olduğu için kimin kullandığı belli değil. Montajdan çok cihaz arızasını gidiyoruz. Kablo kesilmiş sigortası çıkarılmış. Fusetab olursa daha sıkıntı çünkü çıkarıyor adam. Kafası çalışsa çift sigortadan birinin yerine konulması gerektiğini bilir. Sonra bir haber geliyor araba çalışmıyor ya da şu şu arıza ışıkları yaktı konuyla şikayet oluyor. Daha bir çok şey işte. Araç senin olunca emin olduğun için sorun yaratmayacaktır.
  25. Çağatay Özsoy

    Ev Yapımı CafeLatte - Cappuccino

    Kapsül kahve makinesi bende de var (Nescafe Dolce Gusto) 6 aydır kullanıyorum, kapsüllerini 11-12TL alıyordum (filtre kahvede de yanlış bilmiyorsam markaya ve yapışa göre zaten 4-6tl ye geliyor fincanı) düne kadar şimdi zam gelmiş olabilir. her fincanda standart tat olması baya avantaj, bayada pratik. Ancak aldıktan sonra fark ettim ki kapsüller plastik olduğundan kahve yapımı sırasında moleküler düzeyde mutlaka mikro plastikler kahveye karışıyordur (yasal sınırları aşmıyordur yada sağlığa zararı yoktur belki). o nedenle günde 3-5 tane içmemeye özen gösteriyorum. ayrıca kapsülleri açıp baktığımda americano kapsülleri içinde telve varken benim çok beğendiğim cafe au lait de hiç telve yok tamamen hazır kahve ve süt tozundan yapıyor. Dolce Gusto kapsülleri büyük, duvar tutucularda vs çok yer kaplıyor, stoklamak için aldığınızda da dolapta epey yer kaplıyor, tchibo kahve kapsüllerin sanırım iki katı gibi. Ben almak için araştırma yaptığımda tchibo sade sevenler için, dolce gustonun kremalı sevenler için daha uygun olduğunu duymuştum, benim gibi sade sevenler için bile cafe au lait on numara tadı var (zaten fransızların ünlü bir kahvesiymiş). tchibo cihazlarında çok sık su kaçırma sorunu vs olduğunu gördüm, sahibinden sitesinde ikinci ellerden öyle bir izlenime kapılmıştım. farklı bir bakışı için bunların süt köpürtme aparatlı kapsül kahve makineleri olanları olduğunu da hatırlatayım, sade kapsül alıp sütü daha sağlıklı tüketebilirsiniz ama kim temizler ne kadar sürede temizlenir orasını bilmem. Kullanan biri olarak hanım istemeseydi hayatta alıp kullanmazdım, şimdide geçerine satardım, hem daha sağlıklı olması hem uygun maliyetli olması nedeniyle büyük boy moka pot (6 fincanlık olursa iki kahve bardağı anca çıkıyor) ocağın üstünde tercih ederim, içine kağıt, süt köpürtme için bir french pres, ben çekirdekten yapmak istiyorum diyenlere de bi kahve öğütücü ile on numara olur. kahvede kahveden sonra en önemlisi kullanılan su kalitesi ve kahve miktarı (standart suya gramla ölçerek ölçü belirlemek gerekiyor)
  26. Emir Kemal Korkmaz

    Formula 1 - 2026 Sezonu ve Haberler

    Tsunoda çok lastik yakmadı abi ya biraz daha şov bekliyordum ben. Red Bull ekibide Tsunoda'nın arkasından su dökmüş https://www.instagram.com/p/DXhBlmYjLKT/
  27. Uğur Kamil

    Arabanızı Nasıl Yıkıyorsunuz?

    Dun arkadaşa aldik kopuk 5 lt ve pompa 1350 tl Ayri ayri alinca baya pahaliya geliyor. Arabanin rengine göre farklı renkte tercih edilebilir. Sari yesil pembe vs gibi renkleri var. Normal kopukler gibide arac uzerinde kurudumu leke bırakmıyor.
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...