İçeriğe Yönlendir

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen saat
  2. Çağlar Bayur

    II.Motorum : Yamaha Tenere 700

    köftesi güzel ama içecek te sınırsız
  3. Metin Akbal

    Corolla 1.5 L Dynamic Force 3 Silindir

    Ben hazırım toplum önemli değil Tansu zaten görünmüyor
  4. İlkay Başaran

    II.Motorum : Yamaha Tenere 700

    ikeada satılan acaip markalar gibi
  5. Çağlar Bayur

    II.Motorum : Yamaha Tenere 700

    marka ismi şimdi anlam kazandı. o titreşimle mi koymuşlar bu ismi
  6. Çağlar Bayur

    Günlük Kullanım Elektrikli Araba

    ingilterede veteriner kliniğine işe başlayan maaşlarına merak salmıştım 20-22 bin sterling seviyesinde buna 718 boxster sevdam ile birleştirince 44bin sterling. gerçi ecnebiler genelde lease yapıyor sanırım aylık 768 streling ön ödeme 9 bin streling. https://www.autotrader.co.uk/cars/porsche/718-boxster tez yazasım geldi 70 te altın ons 40 idi, 74 te 200 e çıkartıp 100 e çaktılar, ve 80 de 850 doleros a tırmandı. . sonraki 50 yıllık planı önceki 30 yılda yapmıştı büyük patron.
  7. Emre Demirkıran

    Araç Tavsiyeleri

    Bunu alacağıma o zaman 1.3 multijet egea alırım ya
  8. Çağlar Bayur

    EV3 - Normal menzil

    rejenerasyona herkes alışacakkkk
  9. Bahadır TÜFEKCİ

    Yeni Motorum Kateme 390 Adventure

    Bende çocukluğumdan beri 2 teker üstündeyim diyebilirim. Piyasadaki birçok motosikleti de kullandım sanırım(racing, chooper vs hariç). XT660 ve türevi motorlar... Benim açımdan her işi yapabilen bir motor ama yaptığı hiçbir işi de tam yapamayan bir motor. Arazi girer ama arazi için ağır süspansiyonları zayıf, uzun yola gider ama uzun yol için konforsuz, gücü yeterli ama ürettiği güce göre çok yakıyor gibi. F800GS kullandım, F650 ile çok yakın motorlardır. Oda sağlam güzeldir fakat motosiklete kendiniz müdahale edemiyorsanız servisler, ustalar üzer insanı. Ben arka teker rulmanlarını yenilemek istediğimde, BMW parça numarası ile alırsam 10binlira tutan parçalar, ölçülerine göre piyasadan aldığımda bin lira falan tutmuştu. İnsanların BMW den uzak dur demesinin sebebi de biraz bundan kaynaklanıyor.
  10. Çağlar Bayur

    Bir pilli de bizden olsun (Grandland elektrik edition )

    tecrübeler konuşmuş
  11. Fatih Keskin

    Bir pilli de bizden olsun (Grandland elektrik edition )

    dedi ve akşam arkadaşları ile okey oynamaya gitmeye hak kazandı
  12. Fatih Keskin

    Araç Tavsiyeleri

    şirkette bu pololardan 5 tane var rölanti de fena sallantı ve vibrasyon var dsg olmasına rağamen ani hızlanma ve kalkışlar da oldukça yavaş
  13. Sinan Akgöl

    insignia alt devirdeki gaz boşluğu

    Evet sizin ilk mesajina istinaden pedal boxa bosuna para vermeyin demek istedim.
  14. Doğan Arşiray

    Bir pilli de bizden olsun (Grandland elektrik edition )

    işte doğru hareket.
  15. Doğan Arşiray

    EV3 - Normal menzil

    teşekkür ederim tekrar. dün iş yerinde şarj ettim, 133 km gezip geri gelmişim. okul yolları sonra sabit hızlı sürüş şeklinde düşünelim. yolun yüzde 35 40 ı dur kal trafik ki buralarda geri kazanım çok efektif oluyor. sabit hızlı sürüşte binek otomobildeki gibi 95 100 gibi sakin kullanım. hava. 20 derece civarı. 23 derece kabin ısısı vardı. dün yağmur yağdığı için klima da çalışıyordu nemi alabilmek için. ortlama 13.6 kilowatt oldu. demekki kışın bu 17 gibi olacaktır. yani bununla 3 günde bir şarj kaçınılmaz olacak. lastikler yeni olduğu için iyi tutuyorlar eskirlerse sabit hızlı sürüşte daha az harcayacaktır ancak frenleme rezalet olur tabi. bugün c180 ile döndüğüm yerden bununla da bir seferde dönünce oldukça şaşırdım. kaldı ki önden çekişli bir otomobil. togg ile dönülmüyor aynı yerden.
  16. Doğan Arşiray

    insignia alt devirdeki gaz boşluğu

    kutudan çıkartmışmıydınız takmadan önce :P şaka bir tarafa turbo beslemeli dizel de fark hissetmezken kompresörlü arabada fark hissetmiştim. temel fark da gaz tepkisi idi. sonra sadece gürültü çıkıyordu.
  17. Ali Darbaz

    Günlük Kullanım Elektrikli Araba

    Kdf kafer, fiat 500, Citroen cv2 hangi vizyonla üretilmiş ise Togg aynı vizyonla halk arabası yapabilirlerdi
  18. Murat Öngür

    insignia alt devirdeki gaz boşluğu

    ben zaten yazılım istemiyorum araca ekstra yüklemeyi sevmiyorum açıkcası tüm parçalar daha çabuk arıza verebiliyor. onun için alt devirlerde daha çabuk gaz yemesini istiyorum o kadar
  19. Sinan Akgöl

    insignia alt devirdeki gaz boşluğu

    Cok bir etki etmez yazilimsiz. Bosuna para vermeyin
  20. İlkay Başaran

    II.Motorum : Yamaha Tenere 700

    Tam kafaya geçmelik aletler. Alnında H işareti..
  21. Bugün
  22. Murat Öngür

    insignia alt devirdeki gaz boşluğu

    zaten açık filtre turbo dizel için pek önerilmez kutu içi düşünmüştüm fiyatları uçmuş gitmiş pedal set cihazı daha ucuz
  23. Emin Önal

    II.Motorum : Yamaha Tenere 700

    gaz kolu çok hassas. kısa bir tur attım, o hafifliğe o güç çok fazla. 690i ile 701 bu işin nirvanası gibi. plakalılarda.
  24. Sinan Akgöl

    Araç Tavsiyeleri

    Vag grubunu hic bilmiyorum. Deneyimimde yok malesef. Alip satmadim hic bir vw grubu.
  25. İlkay Başaran

    insignia alt devirdeki gaz boşluğu

    Atmosferik benzinli için yazıyorum açık filtre ile alt devir daha da ölüyordu, üst devir tepkisi artıyordu.
  26. Murat Öngür

    insignia alt devirdeki gaz boşluğu

    Evet benimde eski ceed de vardı bende esktra bir alt devir hızlanması hissetmiyordum https://pedalset.com/ şu cihazı düşünüyorum
  27. Köksal Yılmaz

    insignia alt devirdeki gaz boşluğu

    Bende kutu içi kn filtre var, aracın çekişine bir faydasını hissetmedim.
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...