İçeriğe Yönlendir

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen saat
  2. Çok zor konular bunlar. Belli odakları grupları etkiliyor, mezhep dediğin konuyu bir gecede atamazsın çöpe bin yılın yükü var üzerinde. Herşeyi de konuşamazlar. Gündelik sorulara yanıt vermek daha kolaylarına gider. Mezheplerin zaten çıkma sebepleri siyasidir. Dini hüviyete sonradan bürünmüşler. Hakem vakası deve vakası vs vs. sonraki zamanlarda da vahabilik şu bu haricilik. hep siyasidir. E konuşursa adam dokunacak bazı yerlere. Zor işler. Genelde akıl->iyilik döngüsü güel bir döngü. Kant'ın dediği de bunun sonucu din gelir düzenleyici olarak diyor. Ben dolayısı ile yapay zekaya mesela uzun vadede kötü şeyler yapar diye bakmıyorum. Akıl varsa iyilik vardır.
  3. Çağlar Bayur

    Ne Yasak Ne Değil 😅

    sürücünün görüş sahasında ne varsa... koku asılamaz mesela
  4. Bu konuda Diyanet yetkililerinin mezhepçilik yapmaktan çok doyurucu bilgileri vermeleri gerekiyor, düzgün bilgi verenlerde var ama hepsi bir olmuyor.
  5. Mehmet Göktürk

    Ne Yasak Ne Değil 😅

    Tesbih yasak aynaya
  6. 65>43 dediğimde ama 43 sıfırdan büyüktür diye bana itiraz etme Selim. İlgileniyoruz çünkü daha derin düşünmeye çalışıyoruz. İbadet diye yapıyorsan aslında kendin için yapıyorsun. Değersiz demedik. Daha değersiz dedik ve bu önemli. Bunlar burada işkembeden attığımız sorumsuz fikirler değil imanuel kant gibi birçok düşünür filozof bunu çalışmış. Sorun yok yani iyilik iyiliktir. Biz davranışı anlamaya çalışıyoruz ki daha iyisini nasıl kurgulayabiliriz o analizle hareket edelim diye. Yoksa arap ülkelerinin şu savaştaki durumuna benzeriz.
  7. Sani Gerşon

    Formula 1 - 2026 Sezonu ve Haberler

    Bu biraz zor. Geçen sene de bu söylentiler dolaşıyordu. Sezon ortası değil de, sezon sonu bırakır bırakacaksa.
  8. Sani Gerşon

    Forumun Denim Mavisi İkinci Aracı C-Max Mk1 Ghia

    Evet lakin buna karar verecek kişi enjektör tamiri yapan yerler. Onları bulmanız lazım.
  9. İlkay Başaran

    2010 W204 1.6 C180 Kompressor

    Elitistlerin birbirini ezmesini izlemek bile eğlenceli arkadaş.
  10. Fatih Keskin

    2010 W204 1.6 C180 Kompressor

    aynen aizizm kompressör ün gözünü seveyin ne güzel uguldar dı
  11. Bugün
  12. Fatih Keskin

    Forumun Denim Mavisi İkinci Aracı C-Max Mk1 Ghia

    siverek nerede len Giresun tarafı dimi
  13. Ali Cihangiroğlu

    Temu Alışveriş Sitesi

  14. Ali Darbaz

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    eşim arabayı vurduğu için kasko indirimim yoktu. Bu sene bir basamak düştükde %30 indirimi aldık.
  15. Recep Demirci

    Togg T10X Arabam

    Hayırlı olsun.
  16. Fatih Uzun

    Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

    Kendisini yıkadım aylar sonra,daha sonra da Liqui Moly nin hızlı boya bakım spreyini uyguladım.
  17. Koray Demir

    Ne Yasak Ne Değil 😅

    Yazacaksanız en büyüğüne yazın diyen çılgın Türkler sahnede.
  18. Yahya Melih Ayaksız

    Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

    Bugün spoiler i boyamak için spoiler i arabadan çıkarayım dedim. Sağdaki vidasını 8lik lokma ile wd40 layıp sökeyim dedim ama vida kesildi . Somun vidaya kaynamış, somun dönmüyor ve vida kırılıyor. Geriden bakınca anlamak imkansız Sonra sola geçeyim daha çok wd40 ve yavaş yapayım dedim. Somun az döndü ama buda kesildi. Spoilerin içinde vida ve kafası kaldı benim elimde de iki tane kesik vida gövdesi ve kaynamış somun kaldı. Şimdi ben diğer vidaları da kessem geri spoiler i takabilirmiyim? Vida kafası çünkü spoilerin içinde. Garip bir tasarım yapmışlar anlamadım.
  19. Dinin emir ve yasaklarını yazdığım için yazdım onları, yoksa ben de ilgilenmiyorum. Ama ibadet eden insanın niyetiyle niye ilgileniyoruz bu kadar? Yüzde kaç Allah rızası, yüzde kaç cehennem korkusu, yüzde kaç iyi insanlık vs.? Benim takıldığım yer burası.
  20. Mehmet Yeter

    Forumun Denim Mavisi İkinci Aracı C-Max Mk1 Ghia

    Siverek sanayisinde yenisini sipariş ettim artık onu bekliyoruz.
  21. Alınması gereken araç Tesla bence.
  22. Sinan Akgöl

    Forumun Denim Mavisi İkinci Aracı C-Max Mk1 Ghia

    Hangi sanayideki usta dedi bunu acaba?
  23. Tansu Kalafatoğlu

    Dünyadan Haberler

    tabiki. Yine çıkar hesapları vardır. sağduyu senin benim iyi niyet algımız
  24. İlkay Başaran

    Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

    İyi kaktırmış ...... Noktaları doğru yere koydum değil mi karıştırıyorum bazen
  25. Diyemeyiz, insan gibi yaşamak bu zaten. Vicdanın ve inancın insana söylediği bu zaten. İbadet ve alkol olayına girmiyorum kimseye zararı ya da yararı olmadıkça şahsı bağlar. Bence diye de ekleyeyim. Hocaya sormuşsun ben atladım kusura bakma silmeyeyim artık.
  26. Hüseyin Sönmez

    Dünyadan Haberler

    Sağ duyu değil aslında. Keriz miyiz biz la diyorlar. Fransızlar 'Titanic buzdağına çarptıktan sonra o gemi için bize bilet satmaya çalışıyorlar' dedi.
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...