Tüm Aktiviteler
Bu akış otomatik güncelleniyor
- Geçen saat
-
Bu Citroen'de düzelmiş. Bu da Citroen de düzelmiş. E bunu da düzeltmişler ama başka saçmalık var, RGB led takmışlar sadece 8 renk var. Evet başka bir konuda ben demişim.
-
Beklenti ve bütçeye bağlı tabiki. Eğer 500 km üzeri yolculuklar çok fazla olmayacaksa (tek şarj ile ben 300-330 km yapabiliyorum, nisan ayında aldım o sebeple tam kış menzili paylaşamam ama ısıtmada da benzer olur gibi çünkü klima hiç kapanmıyor burada) bence yeterli bir araç. Verdiğim menzil değeri öyle özel dikkat göstermeden, hız sınırlarına yakın limitlerde (bölünmüşte 105-110, otobanda 105-120 aralığı) kullanımda. 500 km yolu dolu şarjla çıkıp yolda molada kısa bir şarj ile tamamlamak mümkün. Genelde benzinliklerde veya avm tarzı yerlerde şarj ediyorum yolda. Durur durmaz şarja takıp o sıra markete girip bir su vs alana kadar 10-15 dk geçiyor. Soketi takınca otomatik şarj başlatmayı da firmaların uygulamasından açtım, hiç uğraşmadan hallediyorum. Çok fazla uçsun kaçsın beklentisi yoksa üzmez. Zaten bu beklenti olunca da menzil çakılıyor. Arkada diz mesafesi iyi, tavan yüksek olduğu için ferah. Sadece arkada hava menfezi yok bu eksi bence. Klasik sorulduğu için yazıyorum, elektrikli bagaj, çevre görüş vs yok. Tam olarak gerçekten ihtiyaç olabilecek şeyleri koyup fiyatı dipte tutmaya çalışmışlar gibi. Temmuz sonrasında araca anahtarsız giriş eklendi, alınacak ise mutlaka bu özelliğin olduğu araçlardan olmasını talep edebilirler. Ya da istenirse diğer araçlardan fiyat kırarak alabilirler varsa.
-
Maksat kafaları çorba etmek itlik serserilik filan
-
Fas citroen ve dacia memleketi
-
Ben demiş olabilirim. Fransa'da cidden çok az.
-
Ben bir milyon senedir falan Torbalıya kadar normal yoldan gidip oradan otobana giriyorum. (Manisadan Turgutlu üzerinden torbalıya gidiyorum İzmir trafiğinden kaçmanın en kolay yolu ve aynı mesafe)
-
Sallıycam Sana ne olm mal benim değilmi istediğim gibi sallarım.
-
Ee minide de var. Alıyor muyuz? almıyoruz. Alsak da hemen satıyoruz.
- 34 cevap
-
- 1
-
-
Madem iki kelime ile anlatabiliyon ne öyle ard arda anlaşılmaz şeyler yazıyon?
-
Evde Araç Şarj İstasyonu
Mertol Kip, Mehmet Göktürk'in konusunu cevapladı - Elektrikli ve Hibrit Araçlar
Akıllı adam. -
Geleneksel Körfez Toplantısı- 1 Ağustos 2026
Sinan Akgöl, H.Cenk Bayrakçı'in konusunu cevapladı - 2026
Abi ortam mukemmel ama sana acil diyet programi yaziyorum. -
Bir de lpg sisteminde su geçen regülatör ve hortumdan su alınan yerler var onları yanlış hortumdan almış olabilirler, bunları da göz önünde bulundurun, lpg zaten başlı başına sıkıntı.
-
Geleneksel Körfez Toplantısı- 1 Ağustos 2026
Hasan Karabekiroglu, H.Cenk Bayrakçı'in konusunu cevapladı - 2026
Hemen de ayrıntıyı yakala. Gizli hiç bişey kalmasın -
Bu otomobil ile ilgilenen bir yakınım var, son durum itibariyle bir yorum/tavsiye alabilir miyiz? Alsın mı? Neye dikkat etmek lazım vs? Fiyat mı aldınız bayiden? Ne diyorlar?
-
Klima varsa radyatör de vardır, olmazsa olmaz yani su radyatörüyle birleşiktir aralarında bir parmak civarı boşluk olur.
- Bugün
-
Araban ep3c olsa bir şeyler derdim. Ama tu3 ile aram yok. Üstelik LPG li.
-
Cam Çizik Giderme Hangi Ürünü Almalı ve Nasıl Uygulanmalı?
Buğra Höngül, Özgür ÇETİNKAYA'in konusunu cevapladı - Detaylı İç ve Dış Bakım
Arkadaşlar cam çizikleri için zımpara işlemi gerekli 180p 1000p arası sonrası seryum oksit -
Araç Tavanındaki Folyo Kalıntısı Nasıl Çıkar
Buğra Höngül, Emre Akbas'in konusunu cevapladı - Detaylı İç ve Dış Bakım
Arkadaşlar bir çok yapışkan formülü ile uyumlu polytop işinizi görecektir- 10 cevap
-
- 1
-
-
500.000TL ye kadar araç tavsiyesi
Alpay Sumer, Armağan Pekatik'in konusunu cevapladı - Araç Danışma ve Karşılaştırma
-
Geleneksel Körfez Toplantısı- 1 Ağustos 2026
Oğuzhan Çakır, H.Cenk Bayrakçı'in konusunu cevapladı - 2026
Aaah ah, Nerede o güzelim Şenlikler -
Cebelitarık'a gidiyordum ben de, hem bu aralar aksiyon da var orada.
- 4 cevap
-
- 2
-
-
Bu sorun elektronik bir konu olabilir mi ya ?
-
Geleneksel Körfez Toplantısı- 1 Ağustos 2026
H.Cenk Bayrakçı, H.Cenk Bayrakçı'in konusunu cevapladı - 2026
Toplantının sürprizi Sami hoca idi. Bu toplantıyı daha geniş kapsamlı yapmak lazım. -
Abi bende klima radyatör yok galiba 1 tane radyatör var önde
-
Geleneksel Körfez Toplantısı- 1 Ağustos 2026
Mehmet Ozyurek, H.Cenk Bayrakçı'in konusunu cevapladı - 2026
Çoook keyifli idi Herkesin ayaklarına sağlık. Neler olduğunu anlatmayacağım. Gelmeyenler çatlasın 🙊
