İçeriğe Yönlendir

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen saat
  2. Oğuzkan Işık

    Sadece Flu 😄

    Güle güle kullan abi. Aklını bulandırayım mı antifirizi yanlış koymuşsunuz glacelf olacaktı 2f değil. Ama bişi olmaz
  3. Bugün
  4. Ümit Türk

    İş Arkadaşım Fünf : 2025 Hyundai i20 1.0 T-GDI DCT

    Elektrik başınıza bela olur saha elemanına elektrikli gitmez. Şarj etmekten işe çıkamazsınız. Ayda kaç km yapıyorsun gerçi bilemiyorum. Mesela ben saha personeliyim. Ayda 4 bin çeviriyorum. 2 günde bir depo alıyorum. Elektrikli verirlerse direkt istifa ederim.
  5. Selçuk Bakış

    Oyun Konsolu Seçimi

    Stokta beklemiş ürün olabilir
  6. Ali Darbaz

    40'ından Sonra Spora Başlamak

    Level atladık.
  7. Ali Darbaz

    İş Arkadaşım Fünf : 2025 Hyundai i20 1.0 T-GDI DCT

    Özmal araçlara dönmek tabii ki elektrikli tercih edeceğiz. Bu araba ile elektriklininki aynı neredeyse sıfır fiyatı
  8. Selçuk Bakış

    Sadece Flu 😄

    Maşallah, zaten yakitindan motorun durumu az çok belli oluyor genelde.
  9. Ümit Türk

    İş Arkadaşım Fünf : 2025 Hyundai i20 1.0 T-GDI DCT

    Hazır ol. Özmal araçlara dönerseniz daha rahat araç kullanamayabilirsiniz.
  10. Ü.Emre Kartal

    Oyun Konsolu Seçimi

    Bu konuya benzer başka kullanıcılarda da olduğunu okudum. Ancak fatura ile düzeltme yapmışlar o dönemlerde. Şuan kendileri yapmıyor, aldığınız yer üzerinden ilerleyin diyorlar. Neden olabileceğini sorduğumda, arada distribütör olduğu için stok çıkış tarihleri vs baz alınabiliyormuş.
  11. Alpay Sumer

    Sadece Flu 😄

    Yok bee fiyat belli zaten 3 asagı 5 yukarı.. Millet kurt olmus bakma sen.. Sorduk sorusturduk iyi usta hangisi diye gittim buldum.. Tesadüf adamla yıllar evvel tanisiyormusuz ama ben renocu oldugunu bilmiyordum.. sagolsun cok ilgilendı. Trigere de baktı, meğer trigere bakmak icin kapak varmis, aralayıp bakabiliyormussun, ordan bakıp sorun yok, eskime yok, catlama vs yok ama km den dolayı ve gecmisini bilemediginden genis bir vaktinde trigeri de hallet hic aklın kalmasın dedi.. Kimseye de elletme aracı, hicbir isteği, masrafı degismesi bakılması gereken biseyi yok, aracın mis gibi dedi.. cok beğendi, tadını cıkar bol bol bin diyerek uğurlandık..
  12. Oğuzhan Çakır

    Oyun Konsolu Seçimi

    Hiçbir fikrim yok, ben yurtdışı (Almanya - Satürn) cihazı bulup almıştım. Diğer ülkeler 1 yıl ama Satürn bizdeki mediamarkt ile aynı olduğu için global garantiye dahil olup 2 yıl olduğunu bilerek. Seri no girince o gün itibari ile 2 yıl garanti verdi. Garip olan seri no kutu kapalı ise daha önce nasıl kullanildi veya aktif edildi.
  13. Mehmet Göktürk

    Defender Trophy 2026 - Türk Katılımı

    Yeni defender market arabası. acaba arazide ne yapacak.. tamir edilemez bir araç en ufak olayda pert olur bence.
  14. Ü.Emre Kartal

    Oyun Konsolu Seçimi

    Hep olumlu şeyleri yazmak olmaz. Cihazı dün bir beyazeşya bayisinden aldım. Fiyat olarak çok makul olduğu, internette yenilenmiş/teşhir olarak satılan gamepass üyeliksiz cihazları bile aldığım rakama almam mümkün değildi. Cihazı kurduktan sonra garantisinin 2026 haziranda bittiğini gördüm. Cihaz hiç kullanılmamış olmasına rağmen böyle bir şey görünmesi tuhaf. Xbox online destek ekibine yazdım, onlar "yetkili satıcı listesi" içerisinde olmayan yerlere müdahale edemiyorlarmış. Cihaz resmi distribütör cihazı, kutu üzerinde etiketleri ve belgesi var. Ben henüz orası ile görüşmedim (mesaileri haftaiçiymiş) Aldığım yer ile görüştüm, onlar bir yere yazdılar. Hiç sorun değil iade alırız dediler. Ancak birkaç durum var; 1) Bana e fatura gönderdi, fatura kayıtlı değil ve benim vergidairem yazmıyor. (Faturanın sahteliğinden şüpheleniyorum, söyledim biz tc yazınca direkt o vergidairesi çıktı dedi ama imkansız, e arşivde de görünmüyor) 2) Garanti süresi için ne yapılabilir? Cihazın fiyatı iyi olduğu için iade etmek istemiyorum.
  15. Fatih Uzun

    Defender Trophy 2026 - Türk Katılımı

    Babası Mehmet Becce yi Trt nin Zor Yollar yapımından izliyordum,babasının izinde,umarım başarılı olur. Babası da fotoğrafda 39 numara olan.
  16. Senin akü bozuk. Akü dolu iken 12.7 volt
  17. Selçuk Bakış

    Sadece Flu 😄

    +300k fiyat verseydin
  18. Alpay Sumer

    Sadece Flu 😄

    Termostat ve antifriz degisimi yapildi satilikmi diye birkac soru soruldu, modeline ve km'sine sasiranlara kıçımızı kaşıyarak cevap verdik
  19. Murat Azalma

    W204-C180 1.6

    Teşekkür ederim. Makyajli olanlar 7 ileri diye biliyorum. 5 ileri sadece bu kasada var sanırım Kol dayama sürgüsü değişti ( çerçevesini musait zamanda boyayacağım) Hava emiş hortumu değişti. Cam filmleri yenilendi. Bugün servise yağ bakımına girdi
  20. Chevrolet diğerlerinden neden farklı olmaya çalışmış aceba. Benim araçta rölanti dalgalanması vardı. Fazla değil, dikkat edilmese fark etmek zor. Diğer kullandığım araçlarda böyle bir şey yoktu. Devir sabit ve hareket etme yok. Cruze araçta devir oynaması dikkatimi çekti. Normal bir şey olmadığını düşünmeye başladım. Tabi nedenini bulamadım. O sıralar aniden ateşleme kesip yolda bırakıyordu. Neden yolda kaldığını çözmeye çalışırken devir dalgalanmasını göz ardı ettim. Ateşleme sorununu çözdükten sonra devi dalgalanması gözüme batmaya başladı. İnternette araştırırken başlıkta da belirttiğim gibi farklı bir şey olduğunu keşfettim. Aslında konu başlığına yazdığımın benim sorunum olduğunu da dün keşfettim. Klima açıkken veya araç ekstradan başka şeyler çalıştırıyorsa devir dalgalanması yok. Her şey kapalı olduğunda ışıklarda beklerken fan açınca devir dalgalanması yapıyor. Bu aracın dinamosu farklı çalışıyor. İllaki bu araç sıfır alındığında bu şekilde değildi. Bu sistem düzgün çalışıyordu. Sistemi tekrar düzgün çalışabilir durumda istiyorum. Bir sorun var ama nerde? Her şey kapalı olduğunda akü şarjı 14.5 civarı. Far yada klima açıksa 13.8 veya 13.9 üzeri kesinlikle aşağısı olmuyor. Bu da demek oluyor ki; farı açınca araç düzenlenmiş voltaj kontrolünü devre dışı bırakıp dinamo normal araçlar gibi çalışmaya başlıyor. Farı kapattığımda tekrar aküyü şarj etmeye kalkıyor. Bunu yaparken ekstradan elektrik gücü lazım olunca da devir dalgalanması yapıyor ve istenen gücü karşılamakta zorlanıyor. Chevrolet Cruze'un şarj dinamosu (alternatör), RVC (Regulated Voltage Control - Düzenlenmiş Voltaj Kontrolü) adı verilen akıllı bir şarj sistemiyle çalışır. Klasik araçlarda şarj dinamosu motor çalıştığı sürece sabit olarak 14.2V - 14.4V civarında elektrik üretir ve aküyü sürekli şarj etmeye çalışır. Akıllı Şarj ve Çalışma Prensibi Beyin Kontrolü: Şarj dinamosu tek başına hareket etmez. Akünün eksi kutbu üzerinde bulunan akım sensörü (akü gözcüsü) akünün doluluk oranını ve sıcaklığını anlık olarak ölçer. Bu veriler ECM (Motor Kontrol Ünitesi) aracılığıyla şarj dinamosuna iletilir. Değişken Voltaj: Sistem, akünün doluluk durumuna ve anlık ihtiyaçlara göre voltajı 12.5V ile 15.0V arasında sürekli değiştirir. Sürüş sırasında voltajın aniden 12.5V seviyelerine düşmesi veya yüke bindiğinde 15.0V civarına çıkması arıza değil, sistemin normal çalışma mantığıdır. Yakıt Tasarrufu: Dinamo her an tam kapasite çalışmadığı için motora binen mekanik yük azalır. Bu sayede yakıt tüketimi düşer ve emisyonlar azalarak optimize edilir. Rejeneratif (Frenleme) Eğilimi: Araç hareket halindeyken gaza basılmadığı anlarda veya yavaşlama/frenleme esnasında kinetik enerji elektrik enerjisine dönüştürülerek akü akıllıca şarj edilir.
  21. Fatih Alpur

    Ford Escort - Araç Beynine Ulaşma

    Bu kabloyu aracın obd soketine taktım pcye taktım göründüğü gibi pc algıladıda cascade uygulamasını açtım taktığım kabloyu aracı olaral cascade uygulaması içinde algıladığınıda gördüm uygulama içinden model bulup bağlan dediğimde bağlanmadı araçla haberleşme sağlamadı forscan uygulamasında da kabloyu tanımadı aracı olarak vgate linker fa denedim forscan kabloyu görüyor fakat araçla haberleşmiyor bu konuda bilgili birisi yardım edebilir mi burada amaç aracın güncel verisinide görmek hatalarıda silmek aracın haritasına müdahale etmek için zaten chipini kesimle söküp yeniden programlama gerekiyor onu biliyorum amacım taktığımda güncel verile yani motor sıcaklığı, gaza basınca devirin artması gaz kelebeği sensörünün konumu gibi gibi var ise dtc hata kodları onları silme ayrıntılı şekilde herşeyi yazdım bilen birisi allah rızası için bana yardım etsin
  22. Dün
  23. Metin Uzunoğlu

    Oto Boyacıdan Aracımı Teslim Almaya Gideceğim

    Serviste fusionun aytozugriyi tutturmuşlardı.
  24. Behlül Baş

    W204-C180 1.6

    Hayırlı olsun ben de makyajlısını düşünüyorum ama yine kompresör motorlu ve 5G-tronic şanzımanlı olanı
  25. Ahmet İhsan Akşen

    Kaza Haberleri

    Geçmiş olsun. Kamera önemli. Çarpsa beni suçlayacak, ki diğer adamı suçladı ben durunca. Sinyalin açıktı diyince "cana gelmesin " dedi sürücüsü gönderdi. Tutanak tutulsa motorlu zararlı çıkacaktı.
  26. Mehmet Göktürk

    Dünyadan Haberler

    Olabilir. Ama bunlar yavaş yavaş olur. İçerde halkı hazırlarlar normal gelir. Bebek katiline villa felan.
  27. Ali Darbaz

    Dünyadan Haberler

    @Mehmet Göktürk Veliath prens yarın RTE ararsa ne olacak , yorumun var mı abi. İran ile karşı karşıyamı gelecez. İsrailde Netanyahu seçimi kaybetmesi kesin gibi. Netanyahu seçimi kaybedince , hiç bişey olmamaış gibi suçu ona atıp yeniden normalleşme çağrıları başlar.
  28. Ali Darbaz

    Dünyadan Haberler

    Şimdi Türkiye ne yapacak, Mekke paktının ilk testi bu durum olabilir.
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...