İçeriğe Yönlendir

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen saat
  2. Bir hoca çok güzel söylüyordu, Hacca git sıfırla, kadir gecesi sıfırla, çocuk doğur sıfırla, vsvsvsvs Adam neden iyi olsun ki? Vergi affı gibi. Yatırma affı bekle. Yatıran salak. Gibi.
  3. Çağlar Bayur

    Almanya'da Yaşam

    antrikot varken mrimi
  4. Çağlar Bayur

    İtalyan Kartalı

    motörlerde de bu sonradan ekleeme işi yasak değil mi
  5. Çağlar Bayur

    Şeytan İcadı 1290 SAS

    o neydi?
  6. Çağlar Bayur

    WK 3.0CRD OM642 Motor Yağ Soğutucusu Kaçakları

    amerikana binerken kalender olmalı bir de bagaj sub.. ama yasak o
  7. Evet neden sorgulamayalım ki? İnsanın farkı bu bana göre. Tavuk değiliz. Yanmaktan ya da azaptan korkup içindekini bastırmaya çalışan, bahsettiğin mesai arkadaşının hakkına girmeye çekinmeyen adamdan daha samimi bence sadece vicdani duygularıyla iyi olan kişi.
  8. Fatih Keskin

    Almanya'da Yaşam

    Bi arkadaşım seneler önce bakkal devralacaktı 1 hafta soteye yattı kaç kişi girdi çıktı diye baktı elin memleketin de tavuk çu açmakta ne bileyim
  9. Çağlar Bayur

    Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

    kül dururken hem de bir de akarsu kenarı, misss
  10. Çağlar Bayur

    Ev Kirasına En Fazla %25 Yapılabilmesi

    bunun uygulanmış örneği sanmam ki olsun
  11. Çağlar Bayur

    Araç Kamerası İçin Tavsiye

    boşa yük zaten bakan da yok
  12. yok sa yoktur toplum henüz hazır değil
  13. ol dediğinde oluyoru geçtik, 7 günü mü sorguluyoruz ya tek zamanda anında olur yazsaydı
  14. Tüm dinlerin temelinde "İYİ" insan olmak ve "VİJDAN " yatar esasen. Ben sevap olduğu için değil insan olduğum için komşuma yardım ediyorsam değerli. Başkasının malında, canında, namusunda gözümün olmaması günah olduğu için değil, insan olduğumuz için, aklımız olduğu ve empati yeteneğimiz olduğu için önemli. Sağlık personeli olarak çalışıyorum. Vakit namazı kazaya bırakılabilen bir ibadetken hastanede görev esnasında hasta yoğunluğu sakinleyince değil de en kalabalık saatinde " dur ben bi namazımı kılayım " deyip arkadaşına iş kitleyen arkadaşımın bu ibadetinden kazanacağı sevaplardan ve bunun katsayılarından şüpheliyim. İftarı Lux restauranda kuş sütü eksik menü ile açınca akşama kadarki açlığın ibadet değil mallık oluyor bana göre. 1 ay değil, 12 ay insan olursak bir anlamı oluyor. İbadetini çevreye değil Allah'a göster,bana insanlığını göster. Uzun süredir içinden ahlâkı alınmış bir dini pompalamaya çalışan tipler çoğaldı.
  15. Murat Sahın

    Nokian'ın Yeni Teknolojisi -

    Ya bozarsa
  16. Ol dediğinde oluyorsa 7 gün neden? Ya da 7 dilimlik zaman?
  17. Murat Sahın

    Araç Kamerası İçin Tavsiye

    Dikiz aynasını da sökelim
  18. Tansu Kalafatoğlu

    Ev Kirasına En Fazla %25 Yapılabilmesi

    Madde 331 - Taraflardan her biri, kira ilişkisinin devamını kendisi için çekilmez hâle getiren önemli sebeplerin varlığı durumunda, sözleşmeyi yasal fesih bildirim süresine uyarak her zaman feshedebilir. Hâkim, durum ve koşulları göz önünde tutarak, olağanüstü fesih bildiriminin parasal sonuçlarını karara bağlar.
  19. Mehmet Göktürk

    Audi A8 ve VW Touran Üretimi Bitti

    Zorlarsan olur
  20. Tansu Kalafatoğlu

    Nokian'ın Yeni Teknolojisi -

    Buna çivi de girmez. Girse de çivi çiviyi söker
  21. Bugün
  22. Tansu Kalafatoğlu

    Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

    normali elle yıkama. Makine ise özel olur. Ne var yani bunda
  23. Sinan Akgöl

    Almanya'da Yaşam

    Herkes ticaret yapamaz. Yapmasinda zaten. Hata nerede? Birikimini tavukcuya yatirmadan bir tavukcuda en az 1 sene çalışıcakti. Bizi boşuna Kapaliçarşıda Karaköyde ortaokuldan beri yaz tatilleride çiraklik yaptirmadilar. Üstune birde okuduk. Öyle birikimim var tanimadigin bilmedigin ülkede patron olayim sifir tecrübe ile. Ya devrealicagın dukkana bile en az bir ay musteri gibi gidiceksin vsvs. Mevzu uzun Allah yardimcisi olsun.
  24. Rakamlar ne zaman kıymetli? Mümin kelimesinin anlamını dolduran kişinin, ahirette daha çok karşılık almak için yaptığı çabada kıymetli. Bence yani. Mümin kelimesinin altını dolduramayan kişi için bana samimi gelmiyor. Ticari geliyor. Ama yine de o bilir tabi. mesela sizin şanzıman algısıyla benim algım gibi değil mi
  25. Çağlar Bayur

    Araç Kamerası İçin Tavsiye

    cama yapışan şeyler yasaklanmadı mı, sürücü görüş alanında
  26. Çağlar Bayur

    Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

    çamaşır makinesinde var hala ama ötv
  27. bizim algımızdakin de çok olabilir izafi olmasının anlamı, mesela 7 gün de denir ama bizim dünyevi gün olmayabilir
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...