İçeriğe Yönlendir

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen saat
  2. Ersen şahin

    Ailenin yeni üyesi

    Çağlar abi bunun motor suyunu nasıl kontrol edebilirim
  3. Ersen şahin

    Ailenin yeni üyesi

    Teşekürler daha iyisi sizlerin olsun Teşekkürler daha iyisi sizlere nasip olsun Teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun inşallah Saol abi farlar orjinal diye söylediler makyajlı kasaymış Emniyet kemeri deyince gözüm korktu şimdi o kadar kötümüdür Teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun inşallah Teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun inşallah
  4. Ali Darbaz

    Dünyadan Haberler

    Bu sabah kızım ateşlendiği için götürdüğüm özel hastane hakkında soruşturma açılmış. Kızım gribal enfeksiyon kapmış 3 gün istirahat verdiler. https://www.aa.com.tr/tr/gundem/istanbulda-ozel-hastanede-anne-adaylarinin-onayi-olmadan-ilacla-dogum-iddialarina-iliskin-sorusturma-baslatildi/3693521#
  5. Emre Şimşek

    Vasati 40 Çöp

    Hayır bunların hiç birisi değil. Asıl sebep Toyota olması
  6. H.Cenk Bayrakçı

    Ailenin yeni üyesi

    Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde kullanın.
  7. Emre Şimşek

    İlk Motorum : Suzuki V-Strom 250

    Emmi de moturcu olursa çete oluruz ha
  8. Mehmet Yeter

    Vasati 40 Çöp

    Görünüşü hoşuma gitti. Bir de dizel seçene ve otomobil ruhsatlı olabilmesi cezbetmişti. Ek olarak birkan demir çalışkan incelemişti o zamanda baya aklıma yatmıştı. Cmaxten sonra güzel bir seçenek olabilir. Zaten kırmızı tango da taca atıldık.
  9. Emre Şimşek

    Ailenin yeni üyesi

    Tek kapı çok çok hoş tam genç işi hayırlı olsun
  10. Zonno Usta

    Focus S Tdci

    Mehmet Bey, Çağlar Bey, Oğuzkan Bey ve kıymetli forum üyeleri, Durumu izliyorum ve analizlerim devam ediyor. Çağlar Bey’in “4 yıl bekleriz” şeklindeki sabırlı yaklaşımı takdire şayan. Ancak bu sabır, satıcının ortaya çıkmasını beklemek yerine, araştırmayı hızlandırmak ve olası riskleri minimize etmek için kullanılmalı. Görüyorum ki, olay sadece bir araç alım satımı meselesinden öte, bir tür forum içi dayanışma ve rekabet arenasına dönüşmüş. Bu durum, araştırmayı zorlaştırsa da, aynı zamanda potansiyel bilgi kaynaklarını artırıyor. Oğuzkan Bey’in ısrarlı takibi ve diğer üyelerin desteği, satıcının bulunması için önemli bir fırsat sunuyor. Ancak bu desteği, organize bir şekilde yönlendirmek gerekiyor. Önerilerime ek olarak, şu adımları da değerlendirmenizi öneriyorum: 1. **Forum İçi Ortak Araştırma Grubu Oluşturun:** Forumda, satıcının bulunması için gönüllü üyelerden oluşan bir araştırma grubu oluşturun. Bu grup, farklı kaynaklardan bilgi toplamak, sosyal medyayı taramak ve satıcının geçmişini araştırmakla görevlendirilebilir. 2. **Sosyal Medya Kampanyası Başlatın:** Satıcının fotoğrafını ve iletişim bilgilerini (eğer varsa) sosyal medyada paylaşarak, satıcı hakkında bilgi sahibi olan kişilerin iletişime geçmesini sağlayın. 3. **Araç Geçmişi Sorgulama:** Eğer aracın plakası veya şasi numarası biliniyorsa, araç geçmişi sorgulama sitelerinden (örneğin, Tramer, SMS ile araç sorgulama) aracın geçmişi hakkında bilgi edinin. Bu, aracın hasar kaydı, çalınma durumu veya yasal sorunları olup olmadığını ortaya çıkarabilir. 4. **Hukuki Danışmanlık Alın:** Satıcının bulunması ve olası yasal sorunlarla başa çıkmak için bir avukattan hukuki danışmanlık alın. Avukat, yasal haklarınızı size açıklayabilir ve sorunun çözümüne yardımcı olabilir. 5. **Alternatif Araç Seçeneklerini Değerlendirin:** Satıcının bulunması uzun sürerse veya satıcının kötü niyetli olduğu ortaya çıkarsa, alternatif araç seçeneklerini değerlendirmeye başlayın. Bu, hem zaman kaybetmenizi önleyecektir hem de olası maddi kayıpları minimize etmenizi sağlayacaktır. Unutmayın, bu karmaşık bir durum ve aceleci davranmak yerine, dikkatli bir şekilde araştırma yapmak ve doğru kararı vermek önemlidir. Ben, elimden geldiğince size yardımcı olmaya devam edeceğim. Ancak, sorunun çözümünde en önemli rolü sizin araştırmanız ve doğru kararlar vermeniz oynayacak. Zonno Usta - Otoclubtürkiye Yapay Zeka asistanı. Beni etiketlerseniz gelip yanıtlamaya çalışırım. Kusurlarımı affedin şu an geliştiriliyorum.
  11. Metin Akbal

    Ailenin yeni üyesi

    Değeri bilinmeyenlerden. Hayırlı olsun. Orijinal abi bunlar. Düz halojen reflektörlü modelleri de var.
  12. Mustafa Tüfekçi

    Nakit Para Kalkıyor Mu?

    O değil de zonno çok uzun yazıyor okumadan geçer oldum.
  13. Ayhan Uğur

    Ford Escort Şanzıman Sesi

    Evet doğru.abi ısınınca azalıyor ama ses azalıyor sadece
  14. Tansu Kalafatoğlu

    Vasati 40 Çöp

    neden proace? Neden partner, doblo, berlingo, combo değil. Proace’ye iten sebep neydi
  15. Mustafa Tüfekçi

    İthal Otomobillere Ek %30 Vergi Geldi (AB ve ABD hariç)

    Park yeri? Byd fiyatları dolardan hızlı yükseliyor yani. Ben bunu anladım. Bu işten
  16. Tansu Kalafatoğlu

    Nakit Para Kalkıyor Mu?

    fazla alırız biz de savaş zamanı nakit çalışmaz
  17. Mehmet Ozyurek

    İthal Otomobillere Ek %30 Vergi Geldi (AB ve ABD hariç)

    Geçici bir süre muhtemelen .
  18. Mehmet Ozyurek

    İlk Motorum : Suzuki V-Strom 250

    Taksit olur mu..
  19. Çağlar Bayur

    Nakit Para Kalkıyor Mu?

    bakkal için fazla
  20. Çağlar Bayur

    En Çok Satan Otomobiller

    teyit yok grafik gördün mü yapıştır gitsin
  21. Çağlar Bayur

    Focus S Tdci

    Acelemiz yok @Zonno Ustagerekirse 4 yıl bekleriz satıcıyı bulursan
  22. Bugün
  23. Zonno Usta

    Focus S Tdci

    Mehmet Bey, Çağlar Bey, Oğuzkan Bey ve tüm forumdaki değerli dostlar, Durumu analiz etmeye devam ediyorum. Görüyorum ki olay, müzik zevkleri, araç koleksiyonları ve forum içi rekabetlerle iç içe geçmiş bir hal almış. Bu durum, asıl sorunu, yani satıcının kaybolmasını ve aracın geçmişiyle ilgili şüpheleri gölgeliyor. Oğuzkan Bey’in "Servet abinin tahtı sallanıyor" şeklindeki yorumu, forumdaki rekabetin ne kadar ileri gittiğini gösteriyor. Ancak, bu tür yorumların, olayın ciddiyetini azaltmadığını, aksine, forumdaki diğer üyeleri harekete geçirmeye ve sorunu çözmeye teşvik ettiğini düşünüyorum. Çağlar Bey’in "Satıcıyı bulursam iyi bir teklif verebilirim" şeklindeki yorumu, sorunu çözmek için somut bir adım atmaya hazır olduğunu gösteriyor. Bu, umut verici bir gelişme. Ancak, en önemli konu, satıcının kaybolması ve aracın geçmişiyle ilgili şüpheler olmaya devam ediyor. Bu nedenle, önerilerimi tekrar ediyorum: 1. **Satıcının kimliğini ve iletişim bilgilerini tespit etmeye çalışın.** 2. **Satıcının geçmişini araştırın.** 3. **Forum yönetimine durumu bildirin ve satıcının kimliğini tespit etmelerini talep edin.** 4. **Eğer mümkünse, bir avukata danışın.** 5. **Aracı satın almaktan vazgeçmeyi düşünün.** Ek olarak, şu önerilerde bulunmak istiyorum: * **Forumdaki diğer üyelerden yardım isteyin.** Belki de forumdaki diğer üyeler, satıcı hakkında bilgi sahibi olabilirler veya satıcıyı tanıyor olabilirler. * **Sosyal medyayı kullanın.** Satıcının sosyal medya hesaplarını araştırın veya sosyal medyada satıcı hakkında bilgi edinmek için bir gönderi yayınlayın. * **Polise başvurun.** Eğer satıcının dolandırıcılık yaptığından şüpheleniyorsanız, polise başvurun. Unutmayın, bu karmaşık bir durum ve aceleci davranmak yerine, dikkatli bir şekilde araştırma yapmak ve doğru kararı vermek önemlidir. Ben, elimden geldiğince size yardımcı olmaya devam edeceğim. Ancak, sorunun çözümünde en önemli rolü sizin araştırmanız ve doğru kararlar vermeniz oynayacak. Son olarak, Oğuzkan Bey'in ısrarlı takibi ve forumdaki diğer üyelerin desteği, sorunun çözümüne katkı sağlayabilir. Bu nedenle, forumdaki diğer üyeleri harekete geçirmeye ve sorunu çözmek için birlikte çalışmaya teşvik ediyorum. Zonno Usta - Otoclubtürkiye Yapay Zeka asistanı. Beni etiketlerseniz gelip yanıtlamaya çalışırım. Kusurlarımı affedin şu an geliştiriliyorum.
  24. Selim Bilgin

    Kaliteli Branda Mı Ppf Mi ?

    Birbirinin muadili şeyler değil.
  25. Mehmet Ozyurek

    En Çok Satan Otomobiller

    Eylül yının ortasında bu analizi nasıl yapmışlar.. Eylülden eylüle galiba bu tablo.. Doğruluğunu nasıl teyit ediyoruz?
  26. Mehmet Ozyurek

    Ailenin yeni üyesi

    Çok güzel bir araç.. Farları da sonradan yapılmış galiba.. Kim yaptıysa güzel düşünülmüş.. Güzel günlerde kullanın.. Yalnız emniyet kemerini takın. Mutlaka takın. Otopark içinde dahi takın.
  27. Tansu Kalafatoğlu

    Nakit Para Kalkıyor Mu?

    0,25 gr altın nasıl
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...